Αρχιδοεμπορας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 951
- Πόντοι
- 81
σε αυτο το νημα το γλυκο εισαι εσυ κοριτσαρεΤο αγαπημενο μου γλυκο !
Ουτε θυμαμε ποσο καιρο εχω να το απολαυσω !
Μην τολμησεις να φας γλυκο χωρις εμενα
σε αυτο το νημα το γλυκο εισαι εσυ κοριτσαρεΤο αγαπημενο μου γλυκο !
Ουτε θυμαμε ποσο καιρο εχω να το απολαυσω !
Μην τολμησεις να φας γλυκο χωρις εμενα
Καλησπερα αγαπημενη μου Ελενα.Για τους φίλους που συνεχίζουν να μας αγαπούν ακόμα και αν έχουμε χαθεί!
Οι φίλοι λένε είναι η οικογένεια που διαλέγουμε για αυτό πρέπει να τους δείχνουμε την εκτίμηση και την αγάπη μας πολύ συχνά!
Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπατε ευχαριστώ στους φίλους σας για όσα έχουν κάνει για εσάς;
Και φυσικά δεν εννοούμε τους φίλους με τους οποίους έχετε σχέσεις τυπικές αλλά εκείνους που είναι δίπλα σας και στα καλά και στα άσχημα!
Σε ευχαριστώ που είσαι στη ζωή μου ακόμα κι αν βρίσκομαι χιλιόμετρα μακριά σου σε νιώθω πάντα δίπλα μου
Σε ευχαριστώ που έσπασες όλα τα εμπόδια χρόνου και απόστασης όταν συναντηθήκαμε ξανά για να μου δείξεις οτι τίποτα δεν άλλαξε
Σε ευχαριστώ για τα ποιο εγκαρδια καλωσορίσματα!
Σε ευχαριστώ που είσαι συνένοχος μου στα μικρά μου εγκλήματα και τις πιο τρελές περιπέτειες τις ζωής μου
Σε ευχαριστώ που ταξίδευεις ώρες και περνάς θάλασσες και
ωκεανούς για να με δεις!
Σε ευχαριστώ που με αγαπάς και ας έχω αλλάξει μέσα στα χρόνια
Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να βρω το δρόμο μου όταν χάθηκα και που μου άνοιξες την πόρτα σου όταν εγώ δεν είχα καν χτυπήσει το κουδούνι
Σε ευχαριστώ που με συγχώρεσες για όσες φορές δεν ήμουν δίπλα σου όταν με χρειαζόσουν
Σε ευχαριστώ για όσες φορές που έπεσα και μου έδωσες το χέρι σου να προχωρήσουμε μαζί δίχως αντάλλαγμα!
Σε ευχαριστώ που πιστεύεις ακόμα σε μένα
πραγματικα σπανιζει δασκαλε.υπαρχει βεβεα ακομα αλλα δυστηχωσ στην εποχη μασ ειναι ειδωσ προσ εξαφανηση.Καλησπερα αγαπημενη μου Ελενα.
Για ολα αυτα που ανεφερες παραπανω ειναι οι φιλοι.
Μην χανεις την ελπιδα στην αληθινη φιλια. Υπαρχει ακομη. Σπανιζει αλλα υπαρχει.
Σε ευχαριστώ που υπάρχεις!Για τους φίλους που συνεχίζουν να μας αγαπούν ακόμα και αν έχουμε χαθεί!
Οι φίλοι λένε είναι η οικογένεια που διαλέγουμε για αυτό πρέπει να τους δείχνουμε την εκτίμηση και την αγάπη μας πολύ συχνά!
Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπατε ευχαριστώ στους φίλους σας για όσα έχουν κάνει για εσάς;
Και φυσικά δεν εννοούμε τους φίλους με τους οποίους έχετε σχέσεις τυπικές αλλά εκείνους που είναι δίπλα σας και στα καλά και στα άσχημα!
Σε ευχαριστώ που είσαι στη ζωή μου ακόμα κι αν βρίσκομαι χιλιόμετρα μακριά σου σε νιώθω πάντα δίπλα μου
Σε ευχαριστώ που έσπασες όλα τα εμπόδια χρόνου και απόστασης όταν συναντηθήκαμε ξανά για να μου δείξεις οτι τίποτα δεν άλλαξε
Σε ευχαριστώ που είσαι συνένοχος μου στα μικρά μου εγκλήματα και τις πιο τρελές περιπέτειες τις ζωής μου
ωκεανούς για να με δεις!
Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να βρω το δρόμο μου όταν χάθηκα και που μου άνοιξες την πόρτα σου όταν εγώ δεν είχα καν χτυπήσει το κουδούνι
Σε ευχαριστώ που με συγχώρεσες για όσες φορές δεν ήμουν δίπλα σου όταν με χρειαζόσουν
Σε ευχαριστώ για όσες φορές που έπεσα και μου έδωσες το χέρι σου να προχωρήσουμε μαζί δίχως αντάλλαγμα!
Εγω σε ευχαριστω για τις δυσκολες στιγμες που ησουν διπλα μου με τοση υπομονη !Σε ευχαριστώ που υπάρχεις!
Ελενα σε νιωθω παντα διπλα μου στα ευκολα και στα δυσκολα και ας εισαι μακρια μου.....και αν στο παρελθον σε εχω στεναχωρησει σου ζητω συγνωμη......εισαι υπεροχη γυναικαΓια τους φίλους που συνεχίζουν να μας αγαπούν ακόμα και αν έχουμε χαθεί!
ωκεανούς για να με δεις!
Καρδουλα μου γλυκια εσυ ειδικα δεν με εχεις στεναχωρησει ΠΟΤΕ !Ελενα σε νιωθω παντα διπλα μου στα ευκολα και στα δυσκολα και ας εισαι μακρια μου.....και αν στο παρελθον σε εχω στεναχωρησει σου ζητω συγνωμη......εισαι υπεροχη γυναικα
Καλημέρα τζουτζούκα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα να έχουμε !
Ευχαριστώ πολυ για τα μηνύματα αλλά θα είμαι Αθήνα την τετάρτη
Τα φιλιά μου
Ετσι ακριβως !Καλημέρα τζουτζούκα...
Δηλαδή μέχρι την Τετάρτη , έχουμε σιγή ασυρμάτου???
Καλημερα και καλη εβδομαδα αγαπημενη μου μαθητρια.Ετσι ακριβως !
Κι εσεις θα εισαστε ησυχα παιδακια μεχρι να ερθω
Μια σοκολάτα , ιδιαίτερο δώρο, τώρα που ακρίβυνεΚαλημερα και καλη εβδομαδα αγαπημενη μου μαθητρια.
Αν ειμαι ησυχο παιδακι
μεχρι να γυρισεις τι θα κερδισω;;
Ενα φιλίΚαλημερα και καλη εβδομαδα αγαπημενη μου μαθητρια.
Αν ειμαι ησυχο παιδακι
μεχρι να γυρισεις τι θα κερδισω;;
περιμένουμε.....ας κάνουμε και αλλιωςΕτσι ακριβως !
Κι εσεις θα εισαστε ησυχα παιδακια μεχρι να ερθω
καλησπερα και καλη εβδομαδα.την αγαπη μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα να έχουμε !
Ευχαριστώ πολυ για τα μηνύματα αλλά θα είμαι Αθήνα την τετάρτη
Τα φιλιά μου
Οσα χιλιομετρα κι αν ειμαι μακρια σας ....δεν σας ξεχνωπεριμένουμε.....ας κάνουμε και αλλιως
Ολα ειναι δυνατα για σενα Ελενα ακομα και τα αδυνατα.....Οσα χιλιομετρα κι αν ειμαι μακρια σας ....δεν σας ξεχνω