Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.154
Ενταξει ειναι λιγο μελαγχολικο τραγουδιεγω αν και το λατρευω δεν θα σου βάλω like"ποτε σε αυτο το τραγουδι....αμα θες κανα προφιτερ'ολ ευχαρίστως....
Ενταξει ειναι λιγο μελαγχολικο τραγουδιεγω αν και το λατρευω δεν θα σου βάλω like"ποτε σε αυτο το τραγουδι....αμα θες κανα προφιτερ'ολ ευχαρίστως....
δεν με νοιαζει που ειναι μελαγχολικο,,,,, με νοιαζει εσύ να μην σκέφτεσαι έτσι.... στο εχω ξαναπειΕνταξει ειναι λιγο μελαγχολικο τραγουδι
θα πρεπει να συνεχισουμε τις συνεδριες της ψυχαναλυσης δεν εισαι ετοιμη ακομα .... ουτε ενα γυμνο δεν ανεβασεςΓια να αισθανομαι μεσα μου καλα το παλεψα πολλα χρονια
Κι ακομα προσπαθω
υπαρχουν και στιγμες στην ζωη μας που θα ειμαστε και μελαγχολικοιδεν με νοιαζει που ειναι μελαγχολικο,,,,, με νοιαζει εσύ να μην σκέφτεσαι έτσι.... στο εχω ξαναπει
Το τελευταιο διαστημα ολο φωτο ανεβαζω !θα πρεπει να συνεχισουμε τις συνεδριες της ψυχαναλυσης δεν εισαι ετοιμη ακομα .... ουτε ενα γυμνο δεν ανεβασες
πφφφ εχουμε πολυ δουλεια ακομα χαχαχαχα
χαχχαχαχ εχεις τηλεπαθεια ???Το τελευταιο διαστημα ολο φωτο ανεβαζω !
Τι αλλα να κανω πια για να μπω στο μυαλο σου ?
υπαρχουν και στιγμες στην ζωη μας που θα ειμαστε και μελαγχολικοι
Οι συνέσταλμένοι άνθρωποι προτιμούν την ηρεμία του δεσποτισμού από την τρικυμιώδη θάλασσα της ελευθερίας!Έλενα, ορθώς επικαλείσαι την ηρεμία, η οποία μπορεί να σου εξασφαλίσει ΚΑΙ το δίκιο σου. Αλλιώς ... συνήθως το χάνεις!
Επίσης, η κοινωνία είναι γεμάτη πόνο και στενοχώριες. Είναι λογικό να είμαστε ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ της κοινωνίας, κι όχι "αγγελάκια" αμέριμνα υψιπετώντας (διάβαζε "χαζοχαρούμενες/οι)!
Επομένως, άλλοι/ες βλέπουν πίσω κι άλλοι/ες μπροστά για να βρουν ισορροπία και ηρεμία! Είμαστε τα βιώματά μας, και ως σώμα και ως ψυχή!
Ηρεμία δεσποτισμού. Καλή αλλά να μην σου κόβει την ζωντάνια, το "έξω καρδιά¨, και την ένταση για ζωή.Οι συνέσταλμένοι άνθρωποι προτιμούν την ηρεμία του δεσποτισμού από την τρικυμιώδη θάλασσα της ελευθερίας!
μου εχουν τυχει διαφορα στραβα και αναποδα τις τελευταιες 2 εβδομαδες, αυτο που λενε ενος κακου μυρρια επονται, ομως θελω να πιστευω οτι θα συναντηθουμε μετα τις γιορτες για να τα πουμε και απο κοντα.......θελω ομως και dress code οχι κατι extreme απλη και sexy εμφανιση θα εισαι ενταξη με αυτο?Ρε αγαπη μου εγω απορω πως με αντεχεται !
Μια τα τραγουδια μου μια τα ιδιαιτερα βιντεακια μου μια οι ιστοριες τις καθημερινοτητας μου σας εχω τρελανει !
Δεν μου αρεσει λιγο αλλα μου αρεσει παρα πολυ να σας εχω στην παρεα μου
Ευχομαι να πανε ολα καλα στην ζωη σου !μου εχουν τυχει διαφορα στραβα και αναποδα τις τελευταιες 2 εβδομαδες, αυτο που λενε ενος κακου μυρρια επονται, ομως θελω να πιστευω οτι θα συναντηθουμε μετα τις γιορτες για να τα πουμε και απο κοντα.......θελω ομως και dress code οχι κατι extreme απλη και sexy εμφανιση θα εισαι ενταξη με αυτο?
Μαγικες ικανοτητεςχαχχαχαχ εχεις τηλεπαθεια ???
Μπορω να επιβεβαιωσω.Μαγικες ικανοτητες
μην φυγεις απο εκει ερχομαι να παιξουμε τον τασσο και την γκολφω μεσα στο δασος
........ την κόκκινοσκουφίτσα και τον κακό λύκο εγώ να κρύβομαι και εσύ να ψάξεις να με βρειςμην φυγεις απο εκει ερχομαι να παιξουμε τον τασσο και την γκολφω μεσα στο δασος
καλο ειναι και αυτο εμενα ομως μου αρεσουν τα ΒΟΥ-ΚΟΛΙΚΑ εσενα?........ την κόκκινοσκουφίτσα και τον κακό λύκο εγώ να κρύβομαι και εσύ να ψάξεις να με βρεις