Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Δώρο θεου ήταν αυτό βραδυατικα Λενακι πανέμορφα είναι για πολλά φιλιά και χάδια θέλω να τα χαϊδεύω για ωρες
Δώρο θεου ήταν αυτό βραδυατικα Λενακι πανέμορφα είναι για πολλά φιλιά και χάδια θέλω να τα χαϊδεύω για ωρες
Στο τελος θα μεινουμε οι 2 μας !ελα ντε και εγω καμια φορα απορω!!! χαχαχα
Το γαλακτομπούρεκο είναι το μόνο γλυκό που δεν μου αρέσει προτιμω προφυτερολ !Γαλακτομπούρεκο από το κοσμικον!!! Και χαρτομαντηλα
Εγω το ειπα πως θα χαρεις πολυ με αυτο το θεαμα. Απολαυσε το.Δώρο θεου ήταν αυτό βραδυατικα Λενακι πανέμορφα είναι για πολλά φιλιά και χάδια θέλω να τα χαϊδεύω για ωρες
.....εσενα ποτε θα σε απολαυσω ????Εγω το ειπα πως θα χαρεις πολυ με αυτο το θεαμα. Απολαυσε το.
Αν κανεις λιγο υπομονη θα με με απολαυσεις σε μεγαλη διαρκεια και θα με χορτασεις.......απο ολες τις αποψεις......εσενα ποτε θα σε απολαυσω ????
.....δεν μπορω να περιμενω !Αν κανεις λιγο υπομονη θα με με απολαυσεις σε μεγαλη διαρκεια και θα με χορτασεις.......απο ολες τις αποψεις.
Τωρα μονο κολυμποντας μπορω να ερθω αλλα θα αργησω λιγακι......δεν μπορω να περιμενω !
......κατσε να στειλω το ιδιωτικο μου σκαφος να σε παρειΤωρα μονο κολυμποντας μπορω να ερθω αλλα θα αργησω λιγακι.
Ωραια αλλα ελα και εσυ να με παρεις να κουνηθουμαι παρεα στην διαδρομη..........κατσε να στειλω το ιδιωτικο μου σκαφος να σε παρει
Ξεχασα οτι εχω δωσει ρεπο στον καπετανιοΩραια αλλα ελα και εσυ να με παρεις να κουνηθουμαι παρεα στην διαδρομη....
Καλα θα παρω εγω τον πιλοτο μου να ερθει να με παρει...Ξεχασα οτι εχω δωσει ρεπο στον καπετανιο
Προφιτερόλ λοιπόν… ότι πει το κοριτσιΤο γαλακτομπούρεκο είναι το μόνο γλυκό που δεν μου αρέσει προτιμω προφυτερολ !
Η εκμεκ καλυτερα τελικα;;;Προφιτερόλ λοιπόν… ότι πει το κοριτσι
Πολύ καλόμαθημενη με έχετε χατίρι δεν μου χαλάτε!Προφιτερόλ λοιπόν… ότι πει το κοριτσι
Αχχχχχχ!Η εκμεκ καλυτερα τελικα;;;
Μετα απο τοσο καιρο καρδουλα μου πλεον εχω μαθει τι σου αρεσει.Αχχχχχχ!
Ποσο καλα με ξερεις αγαπη μου
Καληνυχτα κοριτσαρε μου.