Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 107.078
Προτασεις εχω !Έχεις πολλές προτάσεις εσύ εμένα θα διαλέξεις ? Πάντως είσαι γυναίκα που όποιος σε εχει πέρα από χαβαλε και πλάκα είναι τυχερός
Δαχτυλιδι δεν βλεπω
Προτασεις εχω !Έχεις πολλές προτάσεις εσύ εμένα θα διαλέξεις ? Πάντως είσαι γυναίκα που όποιος σε εχει πέρα από χαβαλε και πλάκα είναι τυχερός
εεεεε τοτεεεεε.... να το παρουμε κι αυτο!Προτασεις εχω !
Δαχτυλιδι δεν βλεπω
Ολοι λενε οτι με αγαπανε αλλα οταν ερχεται η στιγμη της προτασης γαμου δια μαγειας εξαφανιζονταιεεεεε τοτεεεεε.... να το παρουμε κι αυτο!
δεν εξαφανιζονται όλοι.....Ολοι λενε οτι με αγαπανε αλλα οταν ερχεται η στιγμη της προτασης γαμου δια μαγειας εξαφανιζονται
.....απο υποσχεσεις και λογια εχω χορτασει στην ζωη μου !δεν εξαφανιζονται όλοι.....
είμαι της ίδιας άποψης.... Ωραία Ελένη.....απο υποσχεσεις και λογια εχω χορτασει στην ζωη μου !
Προτιμω τις πραξεις !
Χαιρομαι που καποιος εχει την ιδια αποψη με εμεναείμαι της ίδιας άποψης.... Ωραία Ελένη
Ειμαστε πολλοι που την εχουν αυτη την αποψη τελικα..Χαιρομαι που καποιος εχει την ιδια αποψη με εμενα
Το παρελθον ειναι ο καλυτερος συμβουλος !Ειμαστε πολλοι που την εχουν αυτη την αποψη τελικα..
Βραχος ο βραχος,μα βραχος και η κορμαρα....
Χαιρομαι που καποιος εχει την ιδια αποψη με εμενα
ωραιο βουνο
Καλησπερα στο πιο καυτο κοριτσι που υπαρχει.
Στο φτιαξα λίγο!ΕγκατελειψΑ το νημα μου και θα ΜΕ τιμωρησω !
Τερμα τα τραγουδια και τα βιντεακια στα βουνα και στις θαλασσες.ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΑ ΠΛΕΟΝ!
Στο ξαναφτιαξα!Οταν πηγα στον προορισμο μου αρχισα να βγαζω καπαρντινες και μπλουζες !
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ,ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ!
....και να κανω ηλιοθεραπεια στο βουνοΣτο ξαναφτιαξα!
Ευτυχως που δεν εχουν μιλια !αχχχχ.... τι τραβάνε και αυτά τα βουνά..... στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν
Καλε κυρία .. Απο τις 15.50 εμφανίστηκα .. Δεν είμαι εξαφανισμενος!!!!!!!!!!!!!!!Εγκατελειψαν το νημα μου και θα τους τιμωρησω !
Τερμα τα τραγουδια και τα βιντεακια στα βουνα και στις θαλασσες