Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.380
3 πουλάκια κάθονταν και μπλέκανε πουλόβερ!Αλλά ντάλα της Παρασκευής το γάλα χαχαχα
3 πουλάκια κάθονταν και μπλέκανε πουλόβερ!Αλλά ντάλα της Παρασκευής το γάλα χαχαχα
Εισαι καταπληκτικος !Τοτε εισαι στη Λωζανη.....το βρηκα;.....η καμια σχεση σαν να λεμε η μερα με τη νυχτα;.....
αφου ειμαι ρομαντικο κοριτσιωραιο το βιντεο αλλα και οι φωτο με τα ημιγυμνα ή και τα ολοσωμα φορεματα ειναι ακομα καλυτερες
το ξερω οτι εισαι ρομαντικο κοριτσι γι'αυτο και θελουμε ρομαντικες φωτο και εμειςαφου ειμαι ρομαντικο κοριτσι
Σε ευχαριστω
Θα το καταλαβες απο το βιντεο που εβγαλα !Τι που το καταλαβα θελει και ερωτημα; αφου ειμαι σπιρτο σου λεω ολα τα καταλαβαινω δεν πεφτω εξω ποτε.....ειμαι απολυτος σε αυτο.....
Θα περιμενετε να εχω εμπνευσητο ξερω οτι εισαι ρομαντικο κοριτσι γι'αυτο και θελουμε ρομαντικες φωτο και εμεις
,θα κλέψεις τη δόξα του mhtsos(2)Τι που το καταλαβα θελει και ερωτημα; αφου ειμαι σπιρτο σου λεω ολα τα καταλαβαινω δεν πεφτω εξω ποτε.....ειμαι απολυτος σε αυτο.....
θα σε βοηθησω με ενα τραγουδακι μιας και σου αρεσουν και θα περιμενω αφιερωμενη φωτο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑΘα περιμενετε να εχω εμπνευση
Το έχεις το ξυπολητο!
Μπα δεν βλέπω λίμνη,μάλλον η Κοζάνη είναι!Και βεβαια το καταλαβα απ το βιντεο...φανεται ξεκαθαρα η λωζανη απο κει ψηλα.....αφου εκει ημουν πριν 1 μηνα...ξερεις τι κοσμογυρισμενος ειμαι εγω;
Καλά,τα φιλιά τα είδες,οκ.Να εισαστε καλα με κανατε και γελασα !
Εγω που πηγα να βγαλω βιντεο και ειχε παντου ζευγαρακια που φιλιοντουσαν και ελεγαν ερωτολογα ο ενας στον αλλον και αναγκαστικα να ανεβω στον βραχο που ημουν μονη μου για να εχει ησυχια .....χαχαχαχαχα
Ρωτα τον μητσο !Μπα δεν βλέπω λίμνη,μάλλον η Κοζάνη είναι!
Για αρχη καθισα σε ενα παγκακι !Καλά,τα φιλιά τα είδες,οκ.
Τα ερωτολογα πως τα ακουσες?
Η superwoman είσαι?
Έκατσες σε παγκάκι δίπλα σε ζευγάρι που ερωτοτροπουσε?Για αρχη καθισα σε ενα παγκακι !
Ηταν ακριβως διπλα μου !
Λεω μεσα μου δεν μπορω να δημιουργησω ....χαχαχαχαχα
Ειμαι πολυ διακριτικη και ντροπαλη !Έκατσες σε παγκάκι δίπλα σε ζευγάρι που ερωτοτροπουσε?
Προχωρημένη σε βρισκω!
Για πες κι άλλα!!!!