Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 111.740
3 πουλάκια κάθονταν και μπλέκανε πουλόβερ!Αλλά ντάλα της Παρασκευής το γάλα χαχαχα
3 πουλάκια κάθονταν και μπλέκανε πουλόβερ!Αλλά ντάλα της Παρασκευής το γάλα χαχαχα
Εισαι καταπληκτικος !Τοτε εισαι στη Λωζανη.....το βρηκα;.....η καμια σχεση σαν να λεμε η μερα με τη νυχτα;.....
αφου ειμαι ρομαντικο κοριτσιωραιο το βιντεο αλλα και οι φωτο με τα ημιγυμνα ή και τα ολοσωμα φορεματα ειναι ακομα καλυτερες![]()
το ξερω οτι εισαι ρομαντικο κοριτσι γι'αυτο και θελουμε ρομαντικες φωτο και εμειςαφου ειμαι ρομαντικο κοριτσι
Σε ευχαριστω![]()
Θα το καταλαβες απο το βιντεο που εβγαλα !Τι που το καταλαβα θελει και ερωτημα; αφου ειμαι σπιρτο σου λεω ολα τα καταλαβαινω δεν πεφτω εξω ποτε.....ειμαι απολυτος σε αυτο.....![]()
Θα περιμενετε να εχω εμπνευσητο ξερω οτι εισαι ρομαντικο κοριτσι γι'αυτο και θελουμε ρομαντικες φωτο και εμεις
,θα κλέψεις τη δόξα του mhtsos(2)Τι που το καταλαβα θελει και ερωτημα; αφου ειμαι σπιρτο σου λεω ολα τα καταλαβαινω δεν πεφτω εξω ποτε.....ειμαι απολυτος σε αυτο.....![]()
θα σε βοηθησω με ενα τραγουδακι μιας και σου αρεσουν και θα περιμενω αφιερωμενη φωτο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑΘα περιμενετε να εχω εμπνευση![]()
Το έχεις το ξυπολητο!
Μπα δεν βλέπω λίμνη,μάλλον η Κοζάνη είναι!Και βεβαια το καταλαβα απ το βιντεο...φανεται ξεκαθαρα η λωζανη απο κει ψηλα.....αφου εκει ημουν πριν 1 μηνα...ξερεις τι κοσμογυρισμενος ειμαι εγω;
Καλά,τα φιλιά τα είδες,οκ.Να εισαστε καλα με κανατε και γελασα !
Εγω που πηγα να βγαλω βιντεο και ειχε παντου ζευγαρακια που φιλιοντουσαν και ελεγαν ερωτολογα ο ενας στον αλλον και αναγκαστικα να ανεβω στον βραχο που ημουν μονη μου για να εχει ησυχια .....χαχαχαχαχα
Ρωτα τον μητσο !Μπα δεν βλέπω λίμνη,μάλλον η Κοζάνη είναι!
Για αρχη καθισα σε ενα παγκακι !Καλά,τα φιλιά τα είδες,οκ.
Τα ερωτολογα πως τα ακουσες?
Η superwoman είσαι?
Έκατσες σε παγκάκι δίπλα σε ζευγάρι που ερωτοτροπουσε?Για αρχη καθισα σε ενα παγκακι !
Ηταν ακριβως διπλα μου !
Λεω μεσα μου δεν μπορω να δημιουργησω ....χαχαχαχαχα
Ειμαι πολυ διακριτικη και ντροπαλη !Έκατσες σε παγκάκι δίπλα σε ζευγάρι που ερωτοτροπουσε?
Προχωρημένη σε βρισκω!
Για πες κι άλλα!!!!