Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.138
- Πόντοι
- 1.056
και πρεπει να σου πυγαινει και πολυ ωραια απ οσο μπορεσα να δω απ τη φωτογραφια.....αυτο το φορεμα μου αρεσε παρα πολυ κι εμενα !
Σε ευχαριστω πολυ !
Τα φιλια μου
και πρεπει να σου πυγαινει και πολυ ωραια απ οσο μπορεσα να δω απ τη φωτογραφια.....αυτο το φορεμα μου αρεσε παρα πολυ κι εμενα !
Σε ευχαριστω πολυ !
Τα φιλια μου
Πιστευω οτι η φωτο αδικει αυτο το εκπληκτικο φορεμα !και πρεπει να σου πυγαινει και πολυ ωραια απ οσο μπορεσα να δω απ τη φωτογραφια
Οχι μονο το φορεμα αλλα και το sexy μοντελο που το φοραει.Πιστευω οτι η φωτο αδικει αυτο το εκπληκτικο φορεμα !
Σε ευχαριστω
Οχι και μοντελο ρε αγαπη μουΟχι μονο το φορεμα αλλα και το sexy μοντελο που το φοραει.
Πιστευω οτι η φωτο αδικει αυτο το εκπληκτικο φορεμα !
Σε ευχαριστω
ομορφονια μου αν επανω στον λουτσο πασαληφθει σαντιγυ και μελι πιανεται για γλυκο? και αν ναι τι γλυκο του κουταλιου ή του ταψιου?Οχι και μοντελο ρε αγαπη μου
Απλα προσεχω οσο μπορω !
Να μην τρωω γλυκα και να πηγαινω γυμναστηριο οταν εχω χρονο !
Τωρα που το σκεφτομαι εχω πολυ καιρο να απολαυσω ενα γλυκακι !
Το σου κου θα κανω την αμαρτια ....χαχαχαχαχαχα
Έλα να δοκιμάσεις,στον έχω έτοιμο όπως ζήτησες!ομορφονια μου αν επανω στον λουτσο πασαληφθει σαντιγυ και μελι πιανεται για γλυκο? και αν ναι τι γλυκο του κουταλιου ή του ταψιου?
Δεν εχω καταστημα Ζαχαροπλαστικης οποτε γλυκε μου δεν ειμαι η καταλληλη να σου απαντησω στην απορια που εξεφρασες !ομορφονια μου αν επανω στον λουτσο πασαληφθει σαντιγυ και μελι πιανεται για γλυκο? και αν ναι τι γλυκο του κουταλιου ή του ταψιου?
δεν εχεις καταστημα με ζαχαρωτα βλεπω ομως οτι κανεις γλυκια την ζωη καποιον ανθρωπον ειναι ετσι ή κανω λαθος?Δεν εχω καταστημα Ζαχαροπλαστικης οποτε γλυκε μου δεν ειμαι η καταλληλη να σου απαντησω στην απορια που εξεφρασες !
Μηπως ηταν ο πατερας της ζαχαροπλαστης και για αυτο γλυκαινει την ζωη;δεν εχεις καταστημα με ζαχαρωτα βλεπω ομως οτι κανεις γλυκια την ζωη καποιον ανθρωπον ειναι ετσι ή κανω λαθος?
Προσπαθω δεν ξερω αν τα καταφερνω παντα !δεν εχεις καταστημα με ζαχαρωτα βλεπω ομως οτι κανεις γλυκια την ζωη καποιον ανθρωπον ειναι ετσι ή κανω λαθος?
καλημερα.παντα τα καταφερνεισ γιατι εισαι ανθρωποσ πρωτα και πανω απ ολλα.μακαρι ολλεσ να ειχαν την ευγενεια και την καλοσυνη σου.Προσπαθω δεν ξερω αν τα καταφερνω παντα !
Σημαντικο ρολο παιζει και η χημεια αναμεσα σε 2 ανθρωπους !
Την καλημερα μου
και όχι μόνο την ευγένεια και την καλοσύνη ... θα προσέθετα....καλημερα.παντα τα καταφερνεισ γιατι εισαι ανθρωποσ πρωτα και πανω απ ολλα.μακαρι ολλεσ να ειχαν την ευγενεια και την καλοσυνη σου.
Είσαι Κοζάνη;Αχχχ !!
Ρωτηστε με οτι θελετε θα σας πω τι πραγματικα θελουν οι γυναικες!
Εγώ π.χ. όποιος μου δώσει γλυκό είμαι η καλύτερη μην μου δώσεις ποτό γιατί ζαλίζομαι και δεν ξέρω τι κάνω.......χαχαχαχαχαχα
(. Πίνω πολύ σπάνια ένα λικεράκι και στις γιορτές μόνο)
ΟΧΙ !Είσαι Κοζάνη;