Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.576
Ας κερδισει ο καλυτερος .?Ραντεβου θανατου ; Το συγχρονο ειδος μονομαχιας για την καρδια της ωραιας Ελενης;
ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΓΑΝΤΙ!
Ας κερδισει ο καλυτερος .?Ραντεβου θανατου ; Το συγχρονο ειδος μονομαχιας για την καρδια της ωραιας Ελενης;
ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΓΑΝΤΙ!
ψωμοτυρι τον εχω αγαπη μια ημερα που δεν θα εχω φαει θα το κανονισωΑς κερδισει ο καλυτερος .?
ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙς ΤΗΝ ΑΠΑΝΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ψωμοτυρι τον εχω αγαπη μια ημερα που δεν θα εχω φαει θα το κανονισω
εισαι ηδη νεκρος μπες τωρα και πληκτρολογησε το ΑΜΚΑ σου θα δεις οτι δεν υπαρχειςΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙς ΤΗΝ ΑΠΑΝΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ΜΩΡΕ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ!εισαι ηδη νεκρος μπες τωρα και πληκτρολογησε το ΑΜΚΑ σου θα δεις οτι δεν υπαρχεις
εγω παντως επειδη με λεγανε τσιγγουνη κανονισα και σε φυτεψε ο μπαμπουλας το πρωτο ονομα στην πιατσαΜΩΡΕ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ!
ΤΟΥΔΩΣΕΣ ΚΑ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΜΑΘΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ κανα οθογραφικο λαθος!εγω παντως επειδη με λεγανε τσιγγουνη κανονισα και σε φυτεψε ο μπαμπουλας το πρωτο ονομα στην πιατσα
Ευχαριστώ πολύ κυρία ΈλεναΟχι γλυκε μου δεν ειμαι αθηνα.
Εκτος απροοπτου σε λιγες μερες θα ξαναερθω.?
Μεγαλη μου χαρα να συναντω ευγενικους κυριους .Έλενα, αγάπη, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα αντράκια τις διαοφορές τους ,θέλεις μια συνάντηση να περάσουμε όμορφα?
φιλε μου το αλλο με τον τοτο το ξερεις opote θελεις θα στο πω να γελασειςΆλλοι θα σφάζονται και άλλος θα
Καλημέρα κυρία Έλενα! ?Καλο παρασκευοσαββατοκυριακο να έχουμε!ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Καλη παρασκευη .
?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Καλη παρασκευη .
?
Καλημερα κυριε τασο ?καλημερα στην νημαστοθετρια πονηροπιτα το καλυτερο πρωινο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: