ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Καλη παρασκευη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Καλη παρασκευη .
?καλημερα καλο σκ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Καλη παρασκευη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Καλη παρασκευη .
?καλημερα καλο σκ
Αααα..... τα κοριτσα τρωνε Φανουροπιττα!!!!Καλημερα κυριε τασο ?
γεια σου συναδελφε μηπως εσυ εγινες αντρας ???γιατι εγω ακομη δεν εγινα εχεις υποψην σου καποιον να με εκπαιδευσει ???Αααα..... τα κοριτσα τρωνε Φανουροπιττα!!!!
Ασε ρε φιλε μη μασας απο κατι αμφιλεγομενοι ψευτομαγκες της ανωνυμιας του πληκτρολογιου! Ουτε στα μεζεα σου μην τους γραφεις! Ουτε και γιαυτο δεν ειναι αξιοι!γεια σου συναδελφε μηπως εσυ εγινες αντρας ???γιατι εγω ακομη δεν εγινα εχεις υποψην σου καποιον να με εκπαιδευσει ???
καλο θα ειναι να ΜΙΛΑς οπως σου μιλαω... ευγενικα ...αν προτιμας αυτη την οδο πολυ ευχαριστωςπαρεξηθηκάτε με το αντράκια?
Αχου μωρέ...συγγνώμη θα το αλλάξω.
Τους αντρακλες εννοούσα!
Καλυτερα τώρα?
αλλιώς ντα ντά να υποθέσω?καλο θα ειναι να ΜΙΛΑς οπως σου μιλαω... ευγενικα ...αν προτιμας αυτη την οδο πολυ ευχαριστως
το εχω πει ξανα και ξανα ντα ντα δεν κανω κανεναν παρα μονο οποιον προσπαθησει να με πειραξει ...χιουμορ φτηνο δεν κανω.... μαλλον δικο σου προτερημα ειναι αυτο .... και μαζι σου δεν θελω τιποτα πολυ φιλικα και καλη συνεχειααλλιώς ντα ντά να υποθέσω?
Μια χαρά ΓΡΑΦΩ (δεν μιλάμε) και το ξέρεις!
Αν έχασες την αίσθηση του χιούμορ, δεν φταίω εγώ!
Υπάρχει το ignore αν θες για να μην με διαβάζεις!το εχω πει ξανα και ξανα ντα ντα δεν κανω κανεναν παρα μονο οποιον προσπαθησει να με πειραξει ...χιουμορ φτηνο δεν κανω.... μαλλον δικο σου προτερημα ειναι αυτο .... και μαζι σου δεν θελω τιποτα πολυ φιλικα και καλη συνεχεια
κανω εγω καπου αναφορα να μην γραφεις μαλλον δεν ξερεις τι λες ...αναφερθηκες και σε εμενα σωστα... μην πετας την μπαλα στην κερκιδα ...εγω δεν παταω κουμπια αποκλεισμου κανενος μελους ...δεν στεναχωρηθηκα ξερεις και πολυ μια διαδικτυακη πλατφορμα ειναι ...αυτους και αυτες που ηθελα να γνωρισω τους γνωρισαΥπάρχει το ignore αν θες για να μην με διαβάζεις!
Αλλά δεν θα μου απαγορεύσεις να γράφω όπου θέλω εκτός αν εδώ είναι το νήμα σου!
Στο φινάλε το χιούμορ που έκανα, ηταν χωρίς να κάνω παράθεση σε εσένα!
Τέλος στο "μαζί σου δεν θέλω τίποτα" θα σου απαντήσω ότι δεν είχαμε και τίποτα!
για να το κλείσουμε γιατί και οι 2 είμαστε παλιοί και γνωρίζουμε καταστάσεις και είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι(όχι γέροι)κανω εγω καπου αναφορα να μην γραφεις μαλλον δεν ξερεις τι λες ...αναφερθηκες και σε εμενα σωστα... μην πετας την μπαλα στην κερκιδα ...εγω δεν παταω κουμπια αποκλεισμου κανενος μελους ...δεν στεναχωρηθηκα ξερεις και πολυ μια διαδικτυακη πλατφορμα ειναι ...αυτους και αυτες που ηθελα να γνωρισω τους γνωρισα
αποκλεισμους μελων ειπα δεν κανω το κουμπι το παταω οταν η κατασταση ξεφευγει ομως ποτε μου δεν σε απειλησα με ντα ντα οπως προαναφερες ουτε απαγορευσα ποτε να γραψεις ...εγω εδω μεσα δεν ειμαι παλιος ουτε νεος ειμαι εδω γιατι το φορουμ χρειαζεται ατομα που να ενημερωνουν και να κανουν και χιουμορ ..καλη συνεχεια σε ολους μαςγια να το κλείσουμε γιατί και οι 2 είμαστε παλιοί και γνωρίζουμε καταστάσεις και είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι(όχι γέροι)
Αναφορές έχεις πατήσεις πολλάκις και pm έχεις στείλει για κλώνους, προσωπικά δεν το βρίσκω κακό άρα μην το αποποιείσαι ως πρώτος διδάξας!
όσο για την στεναχώρια κανείς μας δεν ανέφερε κάτι τέτοιο, εννοείται ότι η πραγματική ζωή είναι εκεί εξώ με τα καλά της και τα κακά της και όχι εδώ!
Καλη συνέχεια και σε εσένα!
όποιος έχει πατήσει κουμπί ξέρει ακριβώς για ποιο λόγο έχει γίνει....Η διαφορά το να πατάς το κουμπί για βρισιμο μάνας και σπιτιού κτλ,με το να πατάς για Καυλαντισμα έχει πολλή μεγάλη διάφορα..
Το εσιαξα λιγο.Η διαφορά το να πατάς το κουμπί για βρισιμο μάνας και σπιτιού κτλ,με το να πατάςγιατι εισαι μπινεςγια Καυλαντισμα έχει πολλή μεγάλη διάφορα..
Το εσιαξα λιγο.
ε οχι και μπινες απλος παει στις πλατειες και τρωει τα γαριδακια απο τα αλλα παιδακιαΤο εσιαξα λιγο.
Τότε κακώς είσαι εδώτο φορουμ χρειαζεται ατομα που να ενημερωνουν και να κανουν και χιουμορ ..