TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Γυμνάζει τους μασητικούς.
Πάω τώρα σε λιγο
Γυμνάζει τους μασητικούς.
Πάω τώρα σε λιγο
Καργιοοοοοληηηη
υγειινη διατροφη γιατι εμεις ακομη ο πακμαν παει να παραγειλει 2 γουρουνοπουλα για μεσημεριανο
υγειινη διατροφη γιατι εμεις ακομη ο πακμαν παει να παραγειλει 2 γουρουνοπουλα για μεσημεριανο
κι αλλοι στα βορεια εχουν ψυχη αλλα ας μην την ανοιξω την συζητηση...Να πας κοριτσι μου. Εχουν και οι βορειοι ψυχη!
παιχτη βορειο ελλαδα δεν ερχεται εχουμε συμβολαιο με μεγαλη ρητρα δεν σπαει ευκολα παραυτα αν θελετε καμμια αλλη ολο και κατι θα βρουμεκι αλλοι στα βορεια εχουν ψυχη αλλα ας μην την ανοιξω την συζητηση...
τα συμβολαια ειναι για να σπανε καρντασιπαιχτη βορειο ελλαδα δεν ερχεται εχουμε συμβολαιο με μεγαλη ρητρα δεν σπαει ευκολα παραυτα αν θελετε καμμια αλλη ολο και κατι θα βρουμε
δικιο εχεις.. αλλα εδω ατυχησατε... σας στεναχωρω γιατι ξερω οτι ειναι μικρη επανω η προσφορα σε κυριες σαν την νηματοθετρια αν και βλεπω μια ανερχομενη δυναμη με νημα εδω μεσατα συμβολαια ειναι για να σπανε καρντασι
τα συμβολαια ειναι για να σπανε καρντασι
Είναι κάτι που θα το ήθελατα συμβολαια ειναι για να σπανε καρντασι
Ωραία η καινούργια φώτο!?Είναι κάτι που θα το ήθελα
Άλλωστε έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από εσάς!
Το βλέπουμε τον χειμώνα...
Δεν είμαι καινούριος στα μέρη!!!Η καλύτερη είναι το Εσύ πάλι πως από τα μέρη μας ? Κάτσε να κεράσω κάτι Όλο καινούργιοι γαμπροί μαζεύονται το φελεκι μου
Ωραία αστεία λες Έλενα!!!Εσεις κυριε τασο γυμναζεστε ?
Φίλε Δεν καταλαβαίνω την μομφή εγώ είμαι υπεραθλητης Αθήνα -θεσ/νίκη 1 ώρα και 45 ΖηλιάρηΔεν είμαι καινούριος στα μέρη!!!
Δεν παρακολουθείς σωστά!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραία αστεία λες Έλενα!!!
Ζητώ συγνώμη, δεν ήξερα ???Φίλε Δεν καταλαβαίνω την μομφή εγώ είμαι υπεραθλητης Αθήνα -θεσ/νίκη 1 ώρα και 45 Ζηλιάρη
Και εγώ σ' αγαπάω
Εγω ομως σας αγαπω ολους ?
Γαμάει ο Σάββας!