Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.628
Δεν το ηξερα οτι το να εισαι καλος με τους ανθρωπους ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ !Το καλο που κουβαλας μεσα σου δεν μπορει να αλλαξει ποτε.
Απλα πρεπει να προσεχεις καλυτερα τις επιλογες σου.
Δεν το ηξερα οτι το να εισαι καλος με τους ανθρωπους ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ !Το καλο που κουβαλας μεσα σου δεν μπορει να αλλαξει ποτε.
Απλα πρεπει να προσεχεις καλυτερα τις επιλογες σου.
Αμαρτια δεν ειναι καρδια μου αλλα δεν την αξιζουν ολοι. Μονο πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που θα το εκτιμησουν και θα πουν και ευχαριστω. Στους αλλους......αποκλεισμος.Δεν το ηξερα οτι το να εισαι καλος με τους ανθρωπους ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ !
Και καλά κάνει και δεν αλλάζει, γι αυτό σε αγαπάμε όλοι!Ποτε θα γινω σκληρη ?
Ας μου απαντησει καποιος !
Μαλλον ποτε γιατι ο χαρακτηρας του ανθρωπου δεν αλλαζει !
Προκαλούνται εθελοντές από την ΜΚΟ πηδάτε γιατί χαθήκαμε να προσέλθουν σε βοήθεια για την σύντομη αποκατάσταση του ύδατοςΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
Αυριο απο τις 9 το πρωι μεχρι το μεσημερι λογο εργασιων θα υπαρχει διακοπη νερου στο μεταξουργειο !
Το αναφερω για οποιον ΚΥΡΙΟ επιθυμει αυριο να ειναι στα χοτελ να το εχει υποψην του !
Φυσιολογικα ουτε το ΜΠΙΛ και το ΠΡΙΒΕ θα εχουν νερο αυτες τις ωρες !
τα φιλια μου
Όταν αρχίζεις να πουλάς την φέτα 15 ευρώ το κιλό αλλιώς ούτε ο @Πέτροςαλανι θα σε νυμφευθεί...Ποτε θα γινω σκληρη ?
Ας μου απαντησει καποιος !
Μαλλον ποτε γιατι ο χαρακτηρας του ανθρωπου δεν αλλαζει !
ακομα δεν κοιμηθυκεσ.εχεισ σχολειο αυριοΌταν αρχίζεις να πουλάς την φέτα 15 ευρώ το κιλό αλλιώς ούτε ο @Πέτροςαλανι θα σε νυμφευθεί...
Ξύπνησα να κάνω και λέω δεν κάνω μία στάσηακομα δεν κοιμηθυκεσ.εχεισ σχολειο αυριο
Το πόδι σου μην βάλεις μόνο Λενακι και το κάψεις και τι θα κάνω εγώ μετά
Αλλο χερι αλλο ποδι !Το πόδι σου μην βάλεις μόνο Λενακι και το κάψεις και τι θα κάνω εγώ μετά
Εδώ χουχουλιαζει τον 15αυγουστο που έχει 40 βαθμούςΚαλησπερα....καποια χουχουλιαζει κατω απο την ζεστη κουβερτουλα της.
Τη μπέμπελη βγάζει......Εδώ χουχουλιαζει τον 15αυγουστο που έχει 40 βαθμούς
Κάνα βυζί να βγάλει να κάνει μάτι και ο βλαχοαρραβωνιαρηςΤη μπέμπελη βγάζει......
που εισαι ρε τουρκοπιασμα.ειπα και γω πωσ και δεν πυραξεσ σημεραΚάνα βυζί να βγάλει να κάνει μάτι και ο βλαχοαρραβωνιαρης
Ο αρραβωνιαρης την πρωτη νυχτα του γαμου θα δει το στηθος μου !Κάνα βυζί να βγάλει να κάνει μάτι και ο βλαχοαρραβωνιαρης
Τώρα βλέπει τα βυζιά από τα γίδια που αρμεγειΟ αρραβωνιαρης την πρωτη νυχτα του γαμου θα δει το στηθος μου !
Θα κρεμασει και το σεντονι;;;;Ο αρραβωνιαρης την πρωτη νυχτα του γαμου θα δει το στηθος μου !
Το παπλωμα !Θα κρεμασει και το σεντονι;;;;
Μετα θα κρυωσεις.......Το παπλωμα !
Το μόνο σεντόνι που μπορεί να κρεμάσει είναι η μαντίλα που πειζει το τυρίΘα κρεμασει και το σεντονι;;;;