Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.867
- Πόντοι
- 5.956
Ποια να παντρευτει; Η μαθητρια μου δεν προκειται να απαρνηθει την ελευθερια της ποτε....ειναι ελευθερο πνευμα.Πριν κάνει την μλκια και παντρευτεί...
Ποια να παντρευτει; Η μαθητρια μου δεν προκειται να απαρνηθει την ελευθερια της ποτε....ειναι ελευθερο πνευμα.Πριν κάνει την μλκια και παντρευτεί...
Ποια να παντρευτει; Η μαθητρια μου δεν προκειται να απαρνηθει την ελευθερια της ποτε....ειναι ελευθερο πνευμα.
Καλησπέρα, κάποιος που ενδιαφέρεται για ραντεβού με την κυρία που μπορεί να δει πρόσφατες φώτο της;
Πάντως όχι στο κοσμοπολιταν....αν πάς λίγο πίσω θα βρεις κάποιεςΚαλησπέρα, κάποιος που ενδιαφέρεται για ραντεβού με την κυρία που μπορεί να δει πρόσφατες φώτο της;
Πήγα, δεν βρήκα κάτι άλλο εκτός της φώτο που έβαλε ο φίλος πιο πάνω και γιαυτό ρώτησα. Απλώς λέω αν υπάρχει κάποια αγγελία πχ που έχει κάποιες φώτοΠάντως όχι στο κοσμοπολιταν....αν πάς λίγο πίσω θα βρεις κάποιες
Αγγελία δεν νομίζω φωτογραφίες σπάνιες αλλά πραγματικές...με τον καιρό θα γίνουν συλλεκτικές σαν τα αυτοκόλλητα τις ΠανίνιΠήγα, δεν βρήκα κάτι άλλο εκτός της φώτο που έβαλε ο φίλος πιο πάνω και γιαυτό ρώτησα. Απλώς λέω αν υπάρχει κάποια αγγελία πχ που έχει κάποιες φώτο
.....και του ελαφριου και του βαριου
Καλώς τον επιβήτορα.
Στοφτιαξα λίγο!Να ερθω σπιτι σου να δουμε ΤΣΟΝΤΑ ?
Στοφτιαξα λίγο!Καλημερα ΚΑΒΛΑ!!!!!!!
Ο αρραβωνιαρης μου εχει πολλα προσοντα !
Εντωμεταξυ εχουμε αρραβωνιαστει και ο ιδιος δεν το ξερει
Για εμενα,αυτό είναι ζωη
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ
Κρυβε λογια φιλε. Αστην να νομιζει οτι θα ερθει για ποπ κορν και μετα αστο πανω μου.Στοφτιαξα λίγο!
Κρυβε λογια φιλε. Αστην να νομιζει οτι θα ερθει για ποπ κορν και μετα αστο πανω μου.
Βγήκες όμως πιο δυνατή από αυτό!
Ποτε θα γινω σκληρη ?Βγήκες όμως πιο δυνατή από αυτό!
Το καλο που κουβαλας μεσα σου δεν μπορει να αλλαξει ποτε.Ποτε θα γινω σκληρη ?
Ας μου απαντησει καποιος !
Μαλλον ποτε γιατι ο χαρακτηρας του ανθρωπου δεν αλλαζει !