Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.100
- Πόντοι
- 1.056
την καλημερα μου και την αγαπη μου.Σκορπαω απλοχερα την αγαπη μου γιατι μου περισσευει
Αφου ο κηπος μου δεν εχει πια λουλουδια
την καλημερα μου και την αγαπη μου.Σκορπαω απλοχερα την αγαπη μου γιατι μου περισσευει
Αφου ο κηπος μου δεν εχει πια λουλουδια
μπονουζ τουρκοπιασμα.στον υπνο σου το εβλεπεσ το πυραγμαεμ αφου αφηνεις τα γιδια του αρραβωνιαρη @Πέτροςαλανι και βοσκανε μεσα στον κηπο
τυρι δεν φερνεις κοψιδια δεν φερνεις κανα αυγο θα φερεις κοκορικοτην καλημερα μου και την αγαπη μου.
μπονουζ τουρκοπιασμα.στον υπνο σου το εβλεπεσ το πυραγμα
οχι.αυτο το εχουμε για σενα.θα σου κανουμε το τραπεζι οταν ερθεισαπο το ιδιο που ταιζεις και τον αρραβωνιαρη
οχι.αυτο το εχουμε για σενα.θα σου κανουμε το τραπεζι οταν ερθεισ
Γεια σου αγαπουλα μου γλυκιατην καλημερα μου και την αγαπη μου.
τετοια του κανεις και θα σε γεμισει πεσκεσιαΓεια σου αγαπουλα μου γλυκια
εμ αφου αφηνεις τα γιδια του αρραβωνιαρη @Πέτροςαλανι και βοσκανε μεσα στον κηπο
Ξημερώματα 1η μαρτίου του 2023 η στιγμή που όλη η χώρα πάγωσε η στιγμή που η ανάσα όλων κόπηκε ξαφνικά η στιγμή που ένας βουβός πόνος απλώθηκε σαν μαύρο πέπλο πάνω από τη χώρα!
Ήταν η στιγμή της σύγκρουσης του επιβατικού τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο αθήνα θεσσαλονίκη με μία εμπορική αμαξοστοιχία!
Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης 57 νεκροί επιβάτες και άλλοι τόσοι τραυματίες!
Είδηση που πιστεύεις ότι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ότι βλέπεις ταινία τρόμου μόνο που η ζωή επιφυλάσσει τη χειρότερη πραγματικότητα!
Παγώνει κανείς μόνος στην σκέψη ότι αυτοι οι νεκροί θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς!
57 ψυχές έδωσαν ραντεβού με τον θάνατο!
Και όμως ένα χρόνο μετά οφείλουμε να τιμήσουμε τους νεκρούς μας οφείλουμε με δικαιώσουμε τη μνήμη τους!
Ηταν αδερφια μας !
2 εβδομαδες πριν το ατυχημα ειχα ταξιδεψει κι εγω με αυτο το τρενο !
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ !Ολα νέα παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες για την ζωή ελπίζω οι ένοχοι να πληρώσουν αν και στην Ελλάδα δύσκολο
Μαζική δολοφονία αθώων συμπολιτών μας από το διεφθαρμενο πολιτικό σύστημα που κυβερνάει την Ελλάδα μας ..ο θεός να αναπαύσει την ψυχή τουςΞημερώματα 1η μαρτίου του 2023 η στιγμή που όλη η χώρα πάγωσε η στιγμή που η ανάσα όλων κόπηκε ξαφνικά η στιγμή που ένας βουβός πόνος απλώθηκε σαν μαύρο πέπλο πάνω από τη χώρα!
Ήταν η στιγμή της σύγκρουσης του επιβατικού τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο αθήνα θεσσαλονίκη με μία εμπορική αμαξοστοιχία!
Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης 57 νεκροί επιβάτες και άλλοι τόσοι τραυματίες!
Είδηση που πιστεύεις ότι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ότι βλέπεις ταινία τρόμου μόνο που η ζωή επιφυλάσσει τη χειρότερη πραγματικότητα!
Παγώνει κανείς μόνος στην σκέψη ότι αυτοι οι νεκροί θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς!
57 ψυχές έδωσαν ραντεβού με τον θάνατο!
Και όμως ένα χρόνο μετά οφείλουμε να τιμήσουμε τους νεκρούς μας οφείλουμε να δικαιώσουμε τη μνήμη τους!
Ηταν αδερφια μας !
2 εβδομαδες πριν το ατυχημα ειχα ταξιδεψει κι εγω με αυτο το τρενο !
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ !
Το ρευμα θα κοπειΣε εμας θα κοπει το σημα;
Φοβαμαι στο σκοταδι....Το ρευμα θα κοπει
Με εμενα διπλα σου μην φοβασεΦοβαμαι στο σκοταδι....
Τωρα ειναι που αρχιζω να φοβαμαι.......θα με αποπλανησεις...Με εμενα διπλα σου μην φοβασε
......ετσι κανω εγω αφου πρωτα τους παρενοχλω σεξουαλικα στο viber μετα τους παω στο δωματιο και τους αποπλανωΤωρα ειναι που αρχιζω να φοβαμαι.......θα με αποπλανησεις...
Αχ αυτο το viber τελικα εχει κανει μεγαλο καλο......να ειναι καλα...........ετσι κανω εγω αφου πρωτα τους παρενοχλω σεξουαλικα στο viber μετα τους παω στο δωματιο και τους αποπλανω
......ετσι κανω εγω αφου πρωτα τους παρενοχλω σεξουαλικα στο viber μετα τους παω στο δωματιο και τους αποπλανω