Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.750
- Πόντοι
- 5.956
Τα ξυπνητηρι μην ξεχασουμε να βαλουμε την επομενη φορα...Η ελενα 110
Τα ξυπνητηρι μην ξεχασουμε να βαλουμε την επομενη φορα...Η ελενα 110
Μουρνταρης μεγαλος αυτος ο Μαρφεας! Μεγαλυτερος κι απ τον Τσατσο******λοΣτην αγκαλια του Μορφεα.....κατι μου θυμιζει αυτο.........ποια αραγε εχει κοιμηθει;;
Ναι αλλα ο Ορφεας ειναι της Ευρυδικης!Και τους 2 τους αγαπω
Ρε τον Μορφεα.....τον μπαγασακο.Μουρνταρης μεγαλος αυτος ο Μαρφεας! Μεγαλυτερος κι απ τον Τσατσο******λο
Καθε βραδυ με αλλη....Ρε τον Μορφεα.....τον μπαγασακο.
Ντροπη και αισχος. Για αυτο παμε κατα διαολου ως κοινωνιαΚαθε βραδυ με αλλη....
Ντροπη και αισχος. Για αυτο παμε κατα διαολου ως κοινωνια
οχι στο νημα!
Η ψυχή σου είναι σαν νεογέννητου παιδιού!Μεγαλώνω μα δε με αγχώνουν τα χρόνια που περνάνε .
Ούτε η ηλίκια μου με ενοχλεί
Να ειμαι υγιης και ας μεγαλώνω
Ένας αριθμός είναι εξάλλου ανάμεσα σε τόσους άλλους .Κι εγώ ποτέ δεν αγάπησα τους αριθμούς .Μεγαλώνω λοιπόν μα δε φοβάμαι τον χρόνο .Μεγαλώνω κι επιτέλους έκανα ειρήνη με τον εαυτό μου .Συμφιλιώθηκα με τους φόβους μου κι εκείνοι συρρικνώθηκαν και δε με τρομάζουν πια .Μεγαλώνω μα δε νιώθω πως γερνάω .Μονάχα πως προχωράω ακόμα .
ΜΕΓΑΛΩΝΩ
ΔΙΕΚΔΙΚΩ
ΚΕΡΔΙΖΩ
ΧΑΝΩ
Με χάνω .Με βρίσκω .
Η ηλικία είναι η ψυχή λένε .
Και νομίζω πως αυτό διάλεξα .
Να ακολουθώ την ψυχή μου κι όχι τα χρόνια μου .
Και τελικά δεν φοβάμαι μην γεράσω αλλά μη γεράσει η ψυχή μου !
Κραταω κυριως την φρασηΜεγαλώνω μα δε με αγχώνουν τα χρόνια που περνάνε .
Ένας αριθμός είναι εξάλλου ανάμεσα σε τόσους άλλους .Κι εγώ ποτέ δεν αγάπησα τους αριθμούς .Μεγαλώνω λοιπόν μα δε φοβάμαι τον χρόνο .Μεγαλώνω κι επιτέλους έκανα ειρήνη με τον εαυτό μου .Συμφιλιώθηκα με τους φόβους μου κι εκείνοι συρρικνώθηκαν και δε με τρομάζουν πια .Μεγαλώνω μα δε νιώθω πως γερνάω .Μονάχα πως προχωράω ακόμα .
ΜΕΓΑΛΩΝΩ
ΔΙΕΚΔΙΚΩ
ΚΕΡΔΙΖΩ
ΧΑΝΩ
Με χάνω .Με βρίσκω .
Σε ευχαριστω πολυ ΜΠΙΛ !Η ψυχή σου είναι σαν νεογέννητου παιδιού!
Όσο για εσενα την Έλενα έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου μέχρι να γερασεις!
Καλο ξημερωμα να εχουμε !Κραταω κυριως την φραση
Να προσεχεις τον εαυτο σου Ελενα.
Καλο βραδυ και ονειρα γλυκα
Σε ευχαριστω πολυ ΜΠΙΛ !
Σου εχω αδυναμια και δεν το εχω κρυψει ποτε !
Αμοιβαία τα αισθήματα!
Σε ευχαριστω πολυ ΜΠΙΛ !
Σου εχω αδυναμια και δεν το εχω κρυψει ποτε !
Αμοιβαία τα αισθήματα!
την καλησπερα μου και την αγαπη μου παντα.οσο και αν μεγαλωσεισ ειμαι συγουροσ και ασ μην σ εχω γνωρισει απο κοντα ποτε δεν θα παψεισ να εισαι γαμω τα παιδια.ψυχαραΜεγαλώνω μα δε με αγχώνουν τα χρόνια που περνάνε .
ΜΕΓΑΛΩΝΩ
ΔΙΕΚΔΙΚΩ
ΚΕΡΔΙΖΩ
ΧΑΝΩ
Με χάνω .Με βρίσκω .
Γεια σου Πέτρο που την έχεις 1 μέτρο . ΥΓ. Για να μην γίνει καμία παρεξήγηση και σε περάσουν για συκιά για την μύτη σου λέω Πινόκιοτην καλησπερα μου και την αγαπη μου παντα.οσο και αν μεγαλωσεισ ειμαι συγουροσ και ασ μην σ εχω γνωρισει απο κοντα ποτε δεν θα παψεισ να εισαι γαμω τα παιδια.ψυχαρα
γεια σου πολυζωη που θα σκασεισ αν δεν πυραξεισ,αλλα δεν λεω ψεματα εισαι φαουλ εδω.οτι λεω το ενοωΓεια σου Πέτρο που την έχεις 1 μέτρο . ΥΓ. Για να μην γίνει καμία παρεξήγηση και σε περάσουν για συκιά για την μύτη σου λέω Πινόκιο
Να δεις στον γάμο σου τι θα κάνω όλο το βράδυ η συμφωνική ορχήστρα της Βουδαπέστης θα παίξει για εσένα.γεια σου πολυζωη που θα σκασεισ αν δεν πυραξεισ,αλλα δεν λεω ψεματα εισαι φαουλ εδω.οτι λεω το ενοω