πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.138
- Πόντοι
- 12.056
εγω ξερω οτι ο τσομπανης εβγαλε AMBER ALERTααα οοχι.πιο πολυ σ εσενα μοιαζει.σαν διδιμο αδερφακι σου ειναι
εγω ξερω οτι ο τσομπανης εβγαλε AMBER ALERTααα οοχι.πιο πολυ σ εσενα μοιαζει.σαν διδιμο αδερφακι σου ειναι
Η αγαπη μας ειναι πιο δυνατηεγω ξερω οτι ο τσομπανης εβγαλε AMBER ALERT
Η αγαπη μας ειναι πιο δυνατη
Οπου κι αν παει θα ψαξω να τον βρω
το παρακανες!!!!! χαχαΗ νίκη της ύπαρξης είναι για τους λίγους .
Δεν τους νοιάζει να αποδείξουν κάτι .
Μόνο αν μπορούσαν μια χαραγή στο απροσπέλαστο των ψυχών των ανθρώπων να ανοίξουν θα ήταν μία νίκη .
Αντίπαλοι και μόνοι .
Μαζί στο ψέμα χωριστά στην αλήθεια .
Κι όλοι ρωτούν γεμάτοι απορία πώς φτάσαμε ως εδώ ?
Αντίπαλοι και μόνοι .
Κάπου κάπου αναρωτιέσαι γιατί .
Γιατί ζεις γιατί υπάρχεις γιατί στα χαμηλά όταν υπάρχει το εκεί ψηλά ?
Κι όμως συνεχίζεις .
Νομίζουν ότι αγαπούν οι άνθρωποι μα μόνο θρέφουν το ΕΓΩ τους .
Άνθρωπος στην θάλασσα !
Ακούει κανείς ?
Όλη η ζωή του ανθρώπου μια μάχη να σκοτώσει την ψυχή του .
Μια πάλη να αποδείξει πως μπορεί να την τιθασεύσει κι άλλοτε να υποκρίνεται πως δεν υπάρχει ψυχή ελεύθερη μέσα του
Το ΘΕΛΩ για την ελευθερία ο άνθρωπος για το συμβιβασμό
Το κενό είναι το καταφύγιο της .
Ο φόβος σε κυρίευσε .
Ο Φόβος σε κέρδισε .
Έρχεται η στιγμή που το μόνο που ξέρεις είναι ότι δεν θες άλλο .
Κι οι γύρω σου παρακολουθούν .
Κουράστηκες να τους σβήνεις και εκείνοι σαν αόρατο μελάνι να εμφανίζονται μπροστά σου.
Ολα είναι τόσο δύσκολο πια.
Απόντες στη ζωή παρόντες στην ψευδαίσθηση.
Η ψυχή μουδιασμένη αποκομμένη κρύβει την αδυναμία τους να βρίσκουν λόγο να υπάρχουν και όχι να ζουν!
Τοσα βιβλια διαβάζω !το παρακανες!!!!! χαχα
καληνυχτα !!!
Τοσα βιβλια διαβάζω !
Τοσα ξενύχτια !
Χαχαχαχαχα
Καλο βραδυ
Ετσι όχι μόνο λόγια..... Μόλις ανακάλυψα ότι ο γαμπρός είναι φορτωμένος. https://www.google.com/url?sa=t&sou...cQFnoECBwQAQ&usg=AOvVaw2SlX5OqlVAjVCbGLx0ayBR
μεσιε τουρκοπιασμα το εχω λυμενο το τσομπανοσκυλο.για ελα για το πεσημο.σε περημενειΕτσι όχι μόνο λόγια..... Μόλις ανακάλυψα ότι ο γαμπρός είναι φορτωμένος. https://www.google.com/url?sa=t&sou...cQFnoECBwQAQ&usg=AOvVaw2SlX5OqlVAjVCbGLx0ayBR
Ρε καλώς τον Μπαμπινιώτη πότε θα μας κάνεις το τραπέζι με κάνα μανάρι...αρκουδογυφτεμεσιε τουρκοπιασμα το εχω λυμενο το τσομπανοσκυλο.για ελα για το πεσημο.σε περημενει
σου ειχα κρατησει το μουσταρδι με τισ κοκκινεσ βουλεσ αλα δεν ηρθεσ.ααααα ασ ερχοσουνα.αλλα θα μου πεισ το ξαδερφακι σου θα ετρωγεσΡε καλώς τον Μπαμπινιώτη πότε θα μας κάνεις το τραπέζι με κάνα μανάρι...αρκουδογυφτε
Πρώτη φορά κάνει η Έλενα πέσιμο με δαχτυλίδι...μήπως κατάλαβε ότι μοζι σου θα περάσει ζωή και κότα?? Έτσι και αλλιώς ο κόκορας σου ψοφησεσου ειχα κρατησει το μουσταρδι με τισ κοκκινεσ βουλεσ αλα δεν ηρθεσ.ααααα ασ ερχοσουνα.αλλα θα μου πεισ το ξαδερφακι σου θα ετρωγεσ
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά!Πρώτη φορά κάνει η Έλενα πέσιμο με δαχτυλίδι...μήπως κατάλαβε ότι μοζι σου θα περάσει ζωή και κότα?? Έτσι και αλλιώς ο κόκορας σου ψοφησε
Προσαρμόζεται στην Νέα τάξη με σύμβολο το ουράνιο τόξοΓια όλα υπάρχει η πρώτη φορά!
Δεν πειραζει ας μην μου παρει δαχτυλιδι !.Πρώτη φορά κάνει η Έλενα πέσιμο με δαχτυλίδι...μήπως κατάλαβε ότι μοζι σου θα περάσει ζωή και κότα?? Έτσι και αλλιώς ο κόκορας σου ψοφησε
Είναι τόσο βλάχος που το πολύ να σου πάρει καμία σούβλα κοκορέτσιΔεν πειραζει ας μην μου παρει δαχτυλιδι !.
Αν με αγαπαει αληθινα και ενα λουλουδι μου αρκει !
Είναι τόσο βλάχος που το πολύ να σου πάρει καμία σούβλα κοκορέτσιΔεν πειραζει ας μην μου παρει δαχτυλιδι !.
Αν με αγαπαει αληθινα και ενα λουλουδι μου αρκει !
Ωραιο το κοκορετσι το λατρευω !Είναι τόσο βλάχος που το πολύ να σου πάρει καμία σούβλα κοκορέτσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι τόσο βλάχος που το πολύ να σου πάρει καμία σούβλα κοκορέτσι
@Πέτροςαλανι γιδοβοσκε το κοκορέτσι φέρε στο κορίτσι ρε τυρόγαλοΩραιο το κοκορετσι το λατρευω !
Το προτιμω απο το δαχτυλιδι και τα λουλουδια !
θα το φερω.θα φερω και για σενα μια μοσχαροκεφαλη.δηλαδη το αδερφακι σου.@Πέτροςαλανι γιδοβοσκε το κοκορέτσι φέρε στο κορίτσι ρε τυρόγαλο