πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.394
- Πόντοι
- 12.056
σου επεσε το μαστιγιοΕτσι ειμαι αγριο κοριτσι
σου επεσε το μαστιγιοΕτσι ειμαι αγριο κοριτσι
Ετσι ειμαι αγριο κοριτσι
Για αυτο εχεις τρελανει ολους.....και σε γουσταρω.Ετσι ειμαι αγριο κοριτσι
Προτεινω καλη προετοιμασια.ΔΕΝ ΘΑ δωσεις κανα tip δασκαλε με τοσα χρονια εμπειριας
Πειράζει που με αυτήν την φωτό καυλώνω απίστευτα ερωτική μου Έλενα...????Καλησπέρα αγόρια!
Σήμερα ολοκλήρωσα τον εμβολιασμό μου
Μετά από μήνες που απλά ήμουν τυχερή και ελπίζω για λίγο ακόμα έως να έχω ανοσία και άσχετα αν κάνω σελφ τεστ συχνά η επιστήμη μας δείνει την λύση
Ξέρω ότι αρκετοί από εσάς έχετε ενδοιασμούς για το αν θα κάνετε εμβόλιο σας παρακαλώ να το ξανασκεφτειτε
Σήμερα νιώθω χαρούμενη που μετά από μήνες και τόσα ραντεβού δεν ευθύνομαι για την ασθένεια κάποιου αλλά επαναλαμβάνω ήταν απλά τύχη
Μην το αφήνουμε στην τύχη λοιπόν τώρα που μπορούμε!
Νιώθω να μου έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος σήμερα
Φιλάκια πολλά σε όλους σας!
Καλα κανεις καρδουλα μου αφου σου αρεσει η φωτο !Πειράζει που με αυτήν την φωτό καυλώνω απίστευτα ερωτική μου Έλενα...????
Όσα χρόνια και να περάσουν θα είσαι πάντοτε μια απίστευτα ερωτική γυναίκα!Καλα κανεις καρδουλα μου αφου σου αρεσει η φωτο !
Τι μου θυμησες τωρα πανε χρονια
Σε ευχαριστω ΜΠΙΛ !Όσα χρόνια και να περάσουν θα είσαι πάντοτε μια απίστευτα ερωτική γυναίκα!
Αμοιβαία η εκτίμηση και ο θαυμασμός!Σε ευχαριστω ΜΠΙΛ !
Ειναι πολυ τιμητικο να το ακουω απο εναν αντρα που εκτιμω και θαυμαζω !
Ελα να μου κανεις παρεα που δεν μπορω να κοιμηθωΑλλη μια μερα περασε
και η μαθητρια ξεσαλωσε
Σε λιγο θα την παρει ο Ορφεας αγκαλια
και θα δει ονειρα γλυκα.
Με μεγαλη μου χαρα να ερθω. Αλλα τι εχεις στο μυαλο σου;Ελα να μου κανεις παρεα που δεν μπορω να κοιμηθω
Τον Ορφεα τον εχει αποκληστικο η Ευριδικη!.... Ο Μορφεας ειναι ο καταλληλοτερος.....Αλλη μια μερα περασε
και η μαθητρια ξεσαλωσε
Σε λιγο θα την παρει ο Ορφεας αγκαλια
και θα δει ονειρα γλυκα.
Κατι δεν μου πηγαινε καλα αλλα μας εχει παρει τα μυαλα η μαθητρια......Τον Ορφεα τον εχει αποκληστικο η Ευριδικη!.... Ο Μορφεας ειναι ο καταλληλοτερος.....
Και τους 2 τους αγαπωΤον Ορφεα τον εχει αποκληστικο η Ευριδικη!.... Ο Μορφεας ειναι ο καταλληλοτερος.....
Στην αγκαλια του Μορφεα.....κατι μου θυμιζει αυτο.........ποια αραγε εχει κοιμηθει;;Και τους 2 τους αγαπω
Η ελενα 110Στην αγκαλια του Μορφεα.....κατι μου θυμιζει αυτο.........ποια αραγε εχει κοιμηθει;;
Η ελενα 110