πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
ρε καριολακο με βρηκες βρεφος και με κεφαρειςμπονοζουουορ μεσιε
ρε καριολακο με βρηκες βρεφος και με κεφαρειςμπονοζουουορ μεσιε
Αλλαξα γυμναστηριο παλι !αυτο με το γυμναστηριο να το προσεξεις στην καφετερια δεν σε φοβαμαι το πολυ πολυ να πινεις το σου αξιοπιστα
υπαρχουν ακομη γυμναστηρια στην αθηνα που δεν τα εχεις επισκεφτειΑλλαξα γυμναστηριο παλι !
Χαχαχαχα!
Και μου λεει εχθες ;
Ελενα ξεκιναει για εσενα η εβδομαδα του θανατου !
Γιατι τι εφταιξα ?
Του λεω .....χαχαχαχαχα
Κλαιω απο τα γελια !υπαρχουν ακομη γυμναστηρια στην αθηνα που δεν τα εχεις επισκεφτει
Μετά την 1η εβδομάδα σε απολύουνΚλαιω απο τα γελια !
Αληθεια δεν φταιω εγω ψαχνω να βρω τον καταλληλο αλλα βλεπω οτι ειναι πολυ δυσκολο
Εγω μετα την 2η εβδομαδα τους μπλοκαρω !Μετά την 1η εβδομάδα σε απολύουν
εσυ εισαι καλο κοριτσακι και ησυχοΕγω μετα την 2η εβδομαδα τους μπλοκαρω !
Κλαιω απο τα γελια !
Αληθεια δεν φταιω εγω ψαχνω να βρω τον καταλληλο αλλα βλεπω οτι ειναι πολυ δυσκολο
Ελα σε μενα, 1 μήνας δωρεάν.Κλαιω απο τα γελια !
λιγο προσφερεις φιλε...γιατι η ιδια προσφερει 6μηνη ψυχοθεραπεια και δωρεαν τα ταβορΕλα σε μενα, 1 μήνας δωρεάν.
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.Εγω μετα την 2η εβδομαδα τους μπλοκαρω !
παλι τα ιδια ρε ταμτακο ουτε λουλουδια ουτε καρδουλες βλεπω να εχουμε ΣΩΒΕτην καλησπερα μου και την αγαπη μου.
τελειωσανε.μετα θα παω να κοψω αλλαπαλι τα ιδια ρε ταμτακο ουτε λουλουδια ουτε καρδουλες βλεπω να εχουμε ΣΩΒΕ
εσυ εισαι ο κλεφτης που εχεις ρημαξει το θερμοκηπιοτελειωσανε.μετα θα παω να κοψω αλλα
Δεν μπορώ τόσο πολύ. Γυμναστική οσο θέλειλιγο προσφερεις φιλε...γιατι η ιδια προσφερει 6μηνη ψυχοθεραπεια και δωρεαν τα ταβορ
σου ειπε οτι θελει γυμναστικη γιατι εγω ξερω οτι ολοι οι γυμναστες εχουν παει εσωκλειστει στο σινουριΔεν μπορώ τόσο πολύ. Γυμναστική οσο θέλει
Αιντεεε... Κολλησες κι εσυ ανορθογραφικη πετροαλανιτιδα;σου ειπε οτι θελει γυμναστικη γιατι εγω ξερω οτι ολοι οι γυμναστες εχουν παει εσωκλειστει στο σινουρι
Σε ευχαριστω πολυ !Ελα σε μενα, 1 μήνας δωρεάν.
Και οσο με αντεξει ο γυμναστης