Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.057
- Πόντοι
- 1.056
καλημεραααΚαλησπερα !
Με μεγαλη μου χαρα !
Ομορφα να περνας !
καλημεραααΚαλησπερα !
Με μεγαλη μου χαρα !
Ομορφα να περνας !
Βρε αλήτη αλήτη μου χρόνια πολλά δεν λεςκαλημερααα
Επαγγελματικο απόρρητο !τι αποκλεισμους; τι συνεβη;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλη αρχη κουκλα
α οκ.χρονια πολλα μεσιεΒρε αλήτη αλήτη μου χρόνια πολλά δεν λες
Κομαντ Σάβα βου βουλε τρε μπιεν σουρουκλεμεα οκ.χρονια πολλα μεσιε
Τι θα μας παιξεις;Κομαντ Σάβα βου βουλε τρε μπιεν σουρουκλεμε
μονο που δεν απαντας στις κλησεις κοριτσι,δεν ξερω γιατι,να ειχαμε γνωριστει και ειδες κατι που δεν σου αρεσε ..οκ ,το καταλαβαινω,εκτος αν περιοριζεις τις συναντησεις σου σε στενο γνωστο κυκλο,τελος παντων θα εχεις τους λογους σου,να εισαι καλα!!
Καλησπέρα συναγωνιστή. Δες λίγο το μήνυμα της Έλενας στην προηγούμενη σελίδα #41999. Γράφει ξεκάθαρα πως δεν απαντάει σε κλήσεις παρά μόνο σε μηνύματα μέσω Viber. Και σου απαντάει ευγενικά με τραγούδι.....Αναπάντητες κλήσεις.......μονο που δεν απαντας στις κλησεις κοριτσι,δεν ξερω γιατι,να ειχαμε γνωριστει και ειδες κατι που δεν σου αρεσε ..οκ ,το καταλαβαινω,εκτος αν περιοριζεις τις συναντησεις σου σε στενο γνωστο κυκλο,τελος παντων θα εχεις τους λογους σου,να εισαι καλα!!
δεν το εχω δει οντως,εκανα κληση και στο viber,κληση επαναλαμβανω..σε ευχαριστω για την πληροφορια...Καλησπέρα συναγωνιστή. Δες λίγο το μήνυμα της Έλενας στην προηγούμενη σελίδα #41999. Γράφει ξεκάθαρα πως δεν απαντάει σε κλήσεις παρά μόνο σε μηνύματα μέσω Viber. Και σου απαντάει ευγενικά με τραγούδι.....Αναπάντητες κλήσεις.......
Δυστυχώς μερικά αυτονόητα φαντάζουν πυρηνική φυσική!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ !
ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ !
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Π..Χ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ !
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !
ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΒΑΙΜΠΕΡ Η ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ !
Καλησπερα ΜΠΙΛ !Δυστυχώς μερικά αυτονόητα φαντάζουν πυρηνική φυσική!
Καλησπέρα Έλενα μου!
epistηmona ti kaneiς ??Δυστυχώς μερικά αυτονόητα φαντάζουν πυρηνική φυσική!
Καλησπέρα Έλενα μου!
αυτο με το γυμναστηριο να το προσεξεις στην καφετερια δεν σε φοβαμαι το πολυ πολυ να πινεις το σου αξιοπισταΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ !
ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ !
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Π..Χ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ !
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !
ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΒΑΙΜΠΕΡ Η ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ !
μπονοζουουορ μεσιεαυτο με το γυμναστηριο να το προσεξεις στην καφετερια δεν σε φοβαμαι το πολυ πολυ να πινεις το σου αξιοπιστα