pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Έχει χαλάσει η οθόνη και δεν διακρίνω καθαρά κάποια ποστ σου να ξέρεις
Έχει χαλάσει η οθόνη και δεν διακρίνω καθαρά κάποια ποστ σου να ξέρεις
Δεν πειραζει αγαπη μου μετα τον γαμο μας ολα θα τα βλεπεις πιο καθαρα !Έχει χαλάσει η οθόνη και δεν διακρίνω καθαρά κάποια ποστ σου να ξέρεις
Ναι και καλά ήσυχη... κάτι μου λέει πως εγώ θα την πληρώσω αυτή την ησυχία
....ή μαυραΔεν πειραζει αγαπη μου μετα τον γαμο μας ολα θα τα βλεπεις πιο καθαρα !
ΟΛΑ ΡΟΖ !
τυχερουλη
.....με εμενα συζυγο η ζωη του θα ειναι γλυκια σαν καραμελα....ή μαυρα
...ναι ή σαν σοκολατα, ΥΓΕΙΑΣ!!!.....με εμενα συζυγο η ζωη του θα ειναι γλυκια σαν καραμελα
Να ερθω να σου τριψω την πλατη αν δεν φτανεις;;;
Ελα ρε μωρο μου !Να ερθω να σου τριψω την πλατη αν δεν φτανεις;;;
...επιτελους, επανερχομαστε στο κανονικο μας προγραμμα!!!
Γιατι οχι και τα δυο....πρωτα κρεβατι και μετα τραπεζιΕλα ρε μωρο μου !
.....και μετα θα σου κανω το κρεβατι συγνωμη το τραπεζι ηθελα να πω
...κρεβατι, τραπεζι, καναπες ολα δεκτα! Το "κομοδινο" μονο μην κανειςΕλα ρε μωρο μου !
.....και μετα θα σου κανω το κρεβατι συγνωμη το τραπεζι ηθελα να πω
Σε διαβεβαιωνω πως μονο αυτο δεν κανει....κρεβατι, τραπεζι, καναπες ολα δεκτα! Το "κομοδινο" μονο μην κανεις
...κατι θα ξερετε δν αντιλεγω, υποθετικη η προτροπη! Αλλωστε δεν εχω δοκιμασειΣε διαβεβαιωνω πως μονο αυτο δεν κανει.
Φωτια και λαβρα το κοριτσι.
......κι ομως στο μπανιο εχω πολλη ζεστη !...επιτελους, επανερχομαστε στο κανονικο μας προγραμμα!!!
ΥΓ. οι ρωγουλες στην τσιτα βλεπω, κρυο στο μπανιο εεεε?!?!
Μου εχουν λειψει αυτες οι ρογες σου.........κι ομως στο μπανιο εχω πολλη ζεστη !
Η ρωγα μου παντα ετσι ειναι !
Λεω ....ωραια τα ποιηματακια τα λουλουδια και οι φιλοσοφιες αλλα νταξει ας γλυκανω λιγο τα αγορια μου !
....στο 'φτιαξα λιγο......κι ομως στο μπανιο εχω πολλη ζεστη !
Η ρωγα μου παντα ετσι ειναι !
Λεω ....ωραια τα ποιηματακια τα λουλουδια και οι φιλοσοφιες αλλα νταξει αςγλυκανωκαβλωσω λιγο τα αγορια μου !
Να τους καυλωσω και να τους θυμισω τις ομορφες στιγμες που περνουσαμε στα ραντεβου μας !....στο 'φτιαξα λιγο
....ααααα γεια σου, σιγα-σιγα να επανερχομαστε στις εργοστασιακες ρυθμισειςΝα τους καυλωσω και να τους θυμισω τις ομορφες στιγμες που περνουσαμε στα ραντεβου μας !