Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.139
- Πόντοι
- 11.146
....εεεε μα! Υπαρχει αλλος λογος να ζεις, αν οχι για να βγαζεις γουστα κ καβλες?Αγορι μου εσυ ζεις για τις καταχρησεις σου
....εεεε μα! Υπαρχει αλλος λογος να ζεις, αν οχι για να βγαζεις γουστα κ καβλες?Αγορι μου εσυ ζεις για τις καταχρησεις σου
........η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει πολυ !....κανα 2-3 χρονια πισω, οταν ψαχναμε με την κοπελα μου για τριο και σ ειχα στειλει μηνυμα! Τελικα επιλεξαμε μια πιο πιτσιρικα γιατι ημασταν φαν σε τζινακια και εγω κ η κοπελα
Παντως η αληθεια που πρεπει να λεγεται, ειναι οτι εισαι απο τις λιγες (ελαχιστες) του χωρου που γουσταρουν λεσβιακο, γουσταρουν να κανουν την γυναικα να χυνει και καβλωνεις η ιδια με την φαση!
Εσυ εισαι των απολαυσεων . Καλο φαγητο , καλο σεξ , καλος λογος. Veritable παριζιανος....εεεε μα! Υπαρχει αλλος λογος να ζεις, αν οχι για να βγαζεις γουστα κ καβλες?
Καλο μηνα να εχουμε !
Καλες γιορτες με υγεια !
Να φυγει αυτη η χρονια που ηταν πολυ δυσκολη !
Ευχομαι το 2024 να φερει αισιοδοξια χαμογελα και υγεια για ολο τον κοσμο !
Λουλουδακι
Καλησπέρα Έλενα μου!Καλησπερα αδυναμια μου !
Καλο μηνα και να θυμασε !
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !
...ναι!Καλησπερα αδυναμια μου !
Καλο μηνα και να θυμασε !
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !
Τα καλυτερα αξιζει για αυτο να προσεχετε την αγαπημενη μαθητρια.Καλησπέρα Έλενα μου!
Φυσικά και θα έρθουν τα καλύτερα ,μόνο τα καλύτερα αξιζεις!
Καλό μήνα!
...ναι!
Απο Κινα,
Με χελωνα,
Κουτση,
& μεθυσμενη!!!!
Πινουν ποτο οι χελωνες ??...ναι!
Απο Κινα,
Με χελωνα,
Κουτση,
& μεθυσμενη!!!!
...οχι πολυ γιατι μετα κανουν μαλακιες κ γυρνανε αναποδαΠινουν ποτο οι χελωνες ??
.....μετα το ποτο ισως κανουν καλυτερο σεξ .......οχι πολυ γιατι μετα κανουν μαλακιες κ γυρνανε αναποδα
Αμέ, φτύνουν και τα κουκούτσια μετά!!!Πινουν ποτο οι χελωνες ??
.....μετα το ποτο ισως κανουν καλυτερο σεξ ....
Μπιλ εμεις ποτε θα πιουμε ποτακι να μεθυσουμε ??Αμέ, φτύνουν και τα κουκούτσια μετά!!!
Οπότε γουστάρεις ΚΑΒΛΑ!Μπιλ εμεις ποτε θα πιουμε ποτακι να μεθυσουμε ??
Και οτι ηθελε προκυψει !!
Μεταξύ άλλων θα προκύψει και μια ωραία φώτο !Μπιλ εμεις ποτε θα πιουμε ποτακι να μεθυσουμε ??
Και οτι ηθελε προκυψει !!
Η επιθυμια σας διαταγη !Μεταξύ άλλων θα προκύψει και μια ωραία φώτο !
Τέτοια λες και μας λειωνεις!!!Η επιθυμια σας διαταγη !