Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.276
Υπάρχουν φάσεις στη ζωή που η μόνη σου επιλογή είναι να είσαι δυνατός ώστε να μπορέσεις να σταθείς στο ύψος των καταστάσεων. Είναι εκείνες οι φάσεις,που φοβάσαι πως δε διαθέτεις τη δύναμη την οποία χρειάζεται για να τα καταφέρεις. Κι όμως,οσο βρίσκεσαι αντιμέτωπος με την κατάσταση,ανακαλύπτεις πως οχι μόνο έχεις τη δύναμη,αλλά και πως μέσα σου διαθέτεις μια αστείρευτη πηγή δύναμης,,όπου χρησιμοποιώντας την μπορείς να υπερνικήσεις κάθε δυσκολία. Είναι εκείνο το φως,που κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σκοτεινιάσει,καθώς λάμπει ασταμάτητα απο μέσα σου φωτίζοντας κάθε σκοτεινή πτυχή της ζωής. Ωστόσο αυτήν την αστείρευτη πηγή δύναμης και φωτός που διαθέτεις,δεν μπορείς να τη βρείς αν δεν ψάξεις βαθιά μέσα σου. Βλέπεις καθε δυσκολία είναι μια πρόκληση,οπου μας καλεί να δημιουργήσουμε στρατηγικές αντιμετώπισης,αναζητώντας νέα εργαλεία προκειμένου να την ξεπεράσουμε. Αν δεν ψάξεις να σε βρείς,αν δεν αγκαλιάσεις τον εαυτό σου,αν δεν σε αγαπήσεις,αν δεν ανασύρεις το παιδί που έχεις ξεχασμένο μέσα σου,δεν πρόκειται να βρείς αυτήν την πηγή δύναμης. Δες τις προκλήσεις της ζωής ως ευκαιρίες εξέλιξης,όπου δρώντας προσπαθείς να επιλύσεις κάθε πρόβλημα και μη μένεις στάσιμος κοιτώντας το απο απόσταση. Ηττημένος είναι μονάχα εκείνος που παραδίνεται. Θέλεις να νικήσεις η θέλεις να ηττηθείς; Ψάξε μέσα σου και πράξε ανάλογα.
Εγώ θέλω μια τέτοια φωτο!Υπάρχουν φάσεις στη ζωή που η μόνη σου επιλογή είναι να είσαι δυνατός ώστε να μπορέσεις να σταθείς στο ύψος των καταστάσεων. Είναι εκείνες οι φάσεις,που φοβάσαι πως δε διαθέτεις τη δύναμη την οποία χρειάζεται για να τα καταφέρεις. Κι όμως,οσο βρίσκεσαι αντιμέτωπος με την κατάσταση,ανακαλύπτεις πως οχι μόνο έχεις τη δύναμη,αλλά και πως μέσα σου διαθέτεις μια αστείρευτη πηγή δύναμης,,όπου χρησιμοποιώντας την μπορείς να υπερνικήσεις κάθε δυσκολία. Είναι εκείνο το φως,που κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σκοτεινιάσει,καθώς λάμπει ασταμάτητα απο μέσα σου φωτίζοντας κάθε σκοτεινή πτυχή της ζωής. Ωστόσο αυτήν την αστείρευτη πηγή δύναμης και φωτός που διαθέτεις,δεν μπορείς να τη βρείς αν δεν ψάξεις βαθιά μέσα σου. Βλέπεις καθε δυσκολία είναι μια πρόκληση,οπου μας καλεί να δημιουργήσουμε στρατηγικές αντιμετώπισης,αναζητώντας νέα εργαλεία προκειμένου να την ξεπεράσουμε. Αν δεν ψάξεις να σε βρείς,αν δεν αγκαλιάσεις τον εαυτό σου,αν δεν σε αγαπήσεις,αν δεν ανασύρεις το παιδί που έχεις ξεχασμένο μέσα σου,δεν πρόκειται να βρείς αυτήν την πηγή δύναμης. Δες τις προκλήσεις της ζωής ως ευκαιρίες εξέλιξης,όπου δρώντας προσπαθείς να επιλύσεις κάθε πρόβλημα και μη μένεις στάσιμος κοιτώντας το απο απόσταση. Ηττημένος είναι μονάχα εκείνος που παραδίνεται. Θέλεις να νικήσεις η θέλεις να ηττηθείς; Ψάξε μέσα σου και πράξε ανάλογα.
Τι μου θυμησες τωρα !....εγω παντως, μια τετοια
.....Τι μου θυμησες τωρα !
Πολυ ομορφες στιγμες με την αννα !
Γελιο χαβαλες στο ραντεβου !
Καναμε πολυ ωραια διπλα με την αννα !
Το προαισθημα μου μου λεει οτι θα ξαναερθουν αυτες οι ομορφες μερες !.
Εγω η αννα και ενα αγορι στο δωματιο .....χαχαχαχαχα
Καλο μηνα να εχουμε !Καλημερα και καλο μηνα γλυκο μου κοριτσακι.
Που τις θυμηθηκες ολες αυτες τις φωτο ???
....κανα 2-3 χρονια πισω, οταν ψαχναμε με την κοπελα μου για τριο και σ ειχα στειλει μηνυμα! Τελικα επιλεξαμε μια πιο πιτσιρικα γιατι ημασταν φαν σε τζινακια και εγω κ η κοπελαΠου τις θυμηθηκες ολες αυτες τις φωτο ???
Με εκανες να συγκινηθω !
Μακαρι απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι....Καλο μηνα να εχουμε !
Καλες γιορτες με υγεια !
Να φυγει αυτη η χρονια που ηταν πολυ δυσκολη !
Ευχομαι το 2024 να φερει αισιοδοξια χαμογελα και υγεια για ολο τον κοσμο !
Λουλουδακι
καλημερα και καλο μηνα ομορφια μου.Καλο μηνα να εχουμε !
Καλες γιορτες με υγεια !
Να φυγει αυτη η χρονια που ηταν πολυ δυσκολη !
Ευχομαι το 2024 να φερει αισιοδοξια χαμογελα και υγεια για ολο τον κοσμο !
Λουλουδακι
Αγορι μου εσυ ζεις για τις καταχρησεις σου....κανα 2-3 χρονια πισω, οταν ψαχναμε με την κοπελα μου για τριο και σ ειχα στειλει μηνυμα! Τελικα επιλεξαμε μια πιο πιτσιρικα γιατι ημασταν φαν σε τζινακια και εγω κ η κοπελα
Παντως η αληθεια που πρεπει να λεγεται, ειναι οτι εισαι απο τις λιγες (ελαχιστες) του χωρου που γουσταρουν λεσβιακο, γουσταρουν να κανουν την γυναικα να χυνει και καβλωνεις η ιδια με την φαση!