Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.284
την πιο γλυκια μου καλησπερα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ !
16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ 590 ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΙΣΧΥΕΙ !....6971916590...
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ !
εσυ ποια εισαι η δεξια ή η αριστερα;Τι μου θυμησες τωρα !
Πολυ ομορφες στιγμες με την αννα !
Γελιο χαβαλες στο ραντεβου !
Καναμε πολυ ωραια διπλα με την αννα !
Το προαισθημα μου μου λεει οτι θα ξαναερθουν αυτες οι ομορφες μερες !.
Εγω η αννα και ενα αγορι στο δωματιο .....χαχαχαχαχα
...μαγκα μου υποθετω οτι τα κοριτσια θα πανε Ναυπλιο για να ξεκουραστουν κ να ηρεμησει το κεφαλι τους! Αμα ειναι να ερθουν και να μην κλεισουν ποδια, γαμησεταΣε περιμένουμε κι εμείς Ναύπλιο, όταν μπορέσεις...Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχεις
Καλημερα ματια μου !Σε περιμένουμε κι εμείς Ναύπλιο, όταν μπορέσεις...Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχεις
.......προφανως καποια αγορια δεν ξερουν ποσο δυσκολο να συνδιασεις διακοπες και δουλεια μαζι !...μαγκα μου υποθετω οτι τα κοριτσια θα πανε Ναυπλιο για να ξεκουραστουν κ να ηρεμησει το κεφαλι τους! Αμα ειναι να ερθουν και να μην κλεισουν ποδια, γαμησετα
καλημερααα.......προφανως καποια αγορια δεν ξερουν ποσο δυσκολο να συνδιασεις διακοπες και δουλεια μαζι !
Πολύ ωραίο νέο αυτό Λενακι η Άννα είναι πολύ δοτικός άνθρωπος και επίσης έχει πολύ ωραία πατουσακιαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ !
16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ 590 ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΙΣΧΥΕΙ !....6971916590...
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ !
Ευχομαι το 2024 μονο ευχαριστα να μας φερει ο Άγιος Βασίλης !Πολύ ωραίο νέο αυτό Λενακι η Άννα είναι πολύ δοτικός άνθρωπος και επίσης έχει πολύ ωραία πατουσακια
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.και εγω το ευχομαι για ολο τον κοσμο.Ευχομαι το 2024 μονο ευχαριστα να μας φερει ο Άγιος Βασίλης !
....το μονο ευχαριστο που μπορει να μας φερει ο "μπουλης" ειναι οι βοηθοι τουΕυχομαι το 2024 μονο ευχαριστα να μας φερει ο Άγιος Βασίλης !
......εμεις παντα ελπιζουμε οτι τα καλυτερα θα ερθουν !....το μονο ευχαριστο που μπορει να μας φερει ο "μπουλης" ειναι οι βοηθοι του
Για αλλά νοιάζεται ο χοντρός φέτος!....το μονο ευχαριστο που μπορει να μας φερει ο "μπουλης" ειναι οι βοηθοι του
....αααα δν ξερω, εγω χρησιμοποιω λιπαντικο γτ ειχα στοκαρει!!!!Για αλλά νοιάζεται ο χοντρός φέτος!
μια χαρα.το καλυτερο.....το μονο ευχαριστο που μπορει να μας φερει ο "μπουλης" ειναι οι βοηθοι του