mitsakos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2023
- Like
- 368
- Πόντοι
- 20
Καλός σας βρήκα Έλενα!!!Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα.Καλως ηρθες στην παρεα μας !
Καλός σας βρήκα Έλενα!!!Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα.Καλως ηρθες στην παρεα μας !
Ολος ο κοσμος να εχει την υγεια του !
Σε ευχαριστω πολυ !
Λουλουδακι
καλησπερα αλανι μου νεβιο......
ανεπαναλυπτοσ βεγγοσ......
Καλησπερα γλυκε μου !......
Καλως ηρθες στην παρεα μας !
καλημεραααΚαλησπερα γλυκε μου !
Ομορφο τραγουδακι
Σε άλλον απευθυνοταν η Έλενα,μη τσιμπαςκαλημερααα
Να ανεβάσεις περιμένουμε.....εγω εχω παρει 3 κιλα και καπου δισταζω να ανεβασω φωτο
Αλλα επειδη ειμαι καλο κοριτσι χατηρια δεν χαλαω !
το ξερω οτι απευθυνοταν σε αλλον το ειδα.καλημερα τησ ειπα ασχετα απ αυτο.Σε άλλον απευθυνοταν η Έλενα,μη τσιμπας
το ξερω οτι απευθυνοταν σε αλλον το ειδα.καλημερα τησ ειπα ασχετα απ αυτο.
μπουνζουαρρ αργησεσ σημερα να εμφανηστεισ
κανω εμφανισεις μονο για να μην νομιζουν οτι λειπω θα με φανε στην μαπα πολλα χρονια ακομημπουνζουαρρ αργησεσ σημερα να εμφανηστεισ
το πιο φιλολογικό θρεντ σε όλο το σαιτΚαλως ηρθες στην παρεα μας !
.......καλησπερα σε ολους !το πιο φιλολογικό θρεντ σε όλο το σαιτ
Καλο χειμωνα αγαπημενη μου μαθητρια.
.......καλησπερα σε ολους !
Τοσα βιβλια εχω διαβασει να μην παει χαμενος τοσος κοπος!.....ολες οι κοπέλες στο site ανεβάζουν γυμνές φωτό και εγώ ειπα να κανω την διαφορα.... με φιλοσοφικες συζητησεις
Υ ..Γ... Ίσως στην προηγούμενη ζωή μου να ήμουνα καθηγήτρια φιλόλογος
Καλό χειμώνα Έλενα!!!Ζήλεψα με τη φωτογραφία σου αύριο θα φτιάξω τζάκι στο σπίτι.Να περνάς πάντα όμορφα!!!
Bonjour λένε το πρωί,το απόγευμα λένε bonsoir!!!μπουνζουαρρ αργησεσ σημερα να εμφανηστεισ
Το τζακι ειναι πολυ ωραιο αλλα να ξερεις ειναι και λιγο κουραστικο !Καλό χειμώνα Έλενα!!!Ζήλεψα με τη φωτογραφία σου αύριο θα φτιάξω τζάκι στο σπίτι.Να περνάς πάντα όμορφα!!!