billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.084
- Πόντοι
- 5.956
Οι παρόντες εξαιρούνται!Ποιος από τους δύο είναι
Οι παρόντες εξαιρούνται!Ποιος από τους δύο είναι
Οι άντρες παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας !
Ως πατέρες αδελφοί σύντροφοι και φίλοι !
Συχνά είναι οι αφανείς ήρωες και στιβαρή πυλώνες στις προσωπικές μας ιστορίες κι η σιωπηλή δύναμη πίσω από πολλές επιτυχίες !
Η παγκόσμια ημέρα των ανδρών είναι ευκαιρία μας (οι γυναικες;) να κάνουμε ένα βήμα πίσω (που σημαινει οτι θεωρειτε οτι προπορευεστε οπως οι ανωτεροι στο στρατο)και να εκτιμήσουμε αυτά τα άτομα για την αυθεντικότητα τους τη συμπόνια τους και τη συμβολή τους που συχνά δεν αναγνωρίζεται !
Είναι μία μέρα μονο;για να πούμε 《σας βλέπουμε σας εκτιμούμε και σας ευχαριστούμε》....
Ας αναλογιστούμε όχι μόνο τους ρόλους που διαδραματίζουν οι άντρες στη ζωή μας αλλά και ας πράξουμε για να δείξουμε την εκτίμηση μας !
Χρονια σας πολλα ευχαριστουμε που ομορφαινεται την ζωη μας μονο !
Σας αγαπω
Κοκκινιζει!!!Δεν σου αρεσει μωρο μου ?
Αν ειναι εσενα να σου μιλαω πιο γλυκα και τρυφερα !
Το κάτω κεφάλι ναι, επικίνδυνα μαζί της!!Κοκκινιζει!!!
Και 69 και και 79 και 89 οτι γουσταρεις αγορι μου !
Και το 112 να κάνετε.....μμμ τελεια.ξαπλωμενη ενοω για να σε γλυψω που το κανω πολυ ωραια και 69 για να με περηποιηθεισ και εσυ και μετα να με καβαλησεισ με πλατη η και με πρωσσοπο.απο πανο μου και στα 4.οι 2 αγαπημενεσ μου στασεισ.
ακομα δεν κοιμηθυκεσ εχεισ σχολειο αυριοΚαι το 112 να κάνετε.....
Σφουγγαριζω....Μαζεύω τα σαλια σάςακομα δεν κοιμηθυκεσ εχεισ σχολειο αυριο
καλα τοτε παρε λιγο και τισ γωνιεσ οχι μονο οσα βλεπει η πεθεραΣφουγγαριζω....Μαζεύω τα σαλια σάς
Η πεθερά εσένα σε πηγαίνει τρένοκαλα τοτε παρε λιγο και τισ γωνιεσ οχι μονο οσα βλεπει η πεθερα
ποια πεθερα αυτη που δεν εχω.αφου δεν ειμαι παντρεμενοσ μεσιε γαλαζοαιματεΗ πεθερά εσένα σε πηγαίνει τρένο
Ρε σαλιαρη μην κάνεις την πάπια δεν την τρώω... υποψήφιε γαμπρουλη πες αλεύρι η μαμά Έλενα σε περιμένει....ποια πεθερα αυτη που δεν εχω.αφου δεν ειμαι παντρεμενοσ μεσιε γαλαζοαιματε
αφου ρε δασκαλε ολη την ωρα με πυραζει το πυραχτηρι με τσηγκλαει.Μαλλον εσεις οι 2 @πολυζωης και @Πέτροςαλανι θελετε να φτασετε το νημα στις 3000 σελιδες γρηγορα. ......
ε καλωσ να με δεχτει.μια χαρα θα περασωΡε σαλιαρη μην κάνεις την πάπια δεν την τρώω... υποψήφιε γαμπρουλη πες αλεύρι η μαμά Έλενα σε περιμένει....
Θα πέσει με το μέτρο.... ξεκινάς με σφουγγάρισμα και τελειώνεις με πλύσιμο στην σκάφηε καλωσ να με δεχτει.μια χαρα θα περασω
Ε και εσυ ασε κατι να πεσει κατω. Θα το καθαρισει η Ελενα. Της αρεσει να καθαριζει.αφου ρε δασκαλε ολη την ωρα με πυραζει το πυραχτηρι με τσηγκλαει.
θα τα πυγαινω στο καθαριστηριο και για το σφουγγαρισμα θα παρω φιλληπηνεζαΘα πέσει με το μέτρο.... ξεκινάς με σφουγγάρισμα και τελειώνεις με πλύσιμο στην σκάφη
Ο άσπρος σίφουναςΕ και εσυ ασε κατι να πεσει κατω. Θα το καθαρισει η Ελενα. Της αρεσει να καθαριζει.
Εσύ τι είσαιθα παρω φιλληπηνεζα
ο μαυροσ ο αραπησ ο σκυλοσ ο ταμ ταμ ταμ.Ο άσπρος σίφουνας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ τι είσαι
Μάλλον η μαγια η μέλισσαο μαυροσ ο αραπησ ο σκυλοσ ο ταμ ταμ ταμ.