πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.394
- Πόντοι
- 12.056
α οκ.εγω το ειπα στα φατσεικα τοτε σωστοσ.poy eisai gate
Σβαρτσενέγκερ
ολοφτυστη εισαι ρε μπαγασανα ζησετεα οκ.εγω το ειπα στα φατσεικα τοτε σωστοσ.
και στα δικα σου με μια πανεμορφη.διασταυροση κουασημοδου με βασηλειαδουολοφτυστη εισαι ρε μπαγασανα ζησετε
αχ βρε για ρωτα την νουνα μου να σου πει τι κουκλακι ειμαι αλλα και ολο το σοι για αλλη μια φορα πετας φωτοβολιδες μικρε και ανωριμεκαι στα δικα σου με μια πανεμορφη.διασταυροση κουασημοδου με βασηλειαδου
γι αυτη που θα σε παρει το ειπα για πλακα μωρεε.οχι για σενααχ βρε για ρωτα την νουνα μου να σου πει τι κουκλακι ειμαι αλλα και ολο το σοι για αλλη μια φορα πετας φωτοβολιδες μικρε και ανωριμε
αμα δεις με τι μωρα κυκλοφοραω θα χρειαστεις σαλιαραγι αυτη που θα σε παρει το ειπα για πλακα μωρεε.οχι για σενα
ενταξει γραψε λαθοσ.σωσιασ τησ σκεναρικοβα θα ειναι.γι αυτη που θα σε παρει το ειπα για πλακα μωρεε.οχι για σενα
ενταξει γραψε λαθοσ.με φωτο μοντελο θα παντρευτεισ.αμα δεις με τι μωρα κυκλοφοραω θα χρειαστεις σαλιαρα
ουτε αφεση αμαρτιων δεν σε σωνει σωγαμπρουλη που μου κολλας συνεχεια ετοιμασου να κανεις το ιντερσιτιενταξει γραψε λαθοσ.σωσιασ τησ σκεναρικοβα θα ειναι.
αφου και συ με πυραζεισ συνεχειαουτε αφεση αμαρτιων δεν σε σωνει σωγαμπρουλη που μου κολλας συνεχεια ετοιμασου να κανεις το ιντερσιτι
εγω προσπαθω να σε βαλω στον ισιο δρομο μην σε κανει η ελεν πιονι στο ταβλι και σε πηγαινει μονη ταριφα η ελενα και η μαμα ελενα διπληαφου και συ με πυραζεισ συνεχεια
γιατι μωρε.μια χαρα κοπελα ειναι.τι θα παθω.ισα ισα μια χαρα θα περασω αν ενωεισ το ξεζουμησμα.αλλο που δε θελουμε ολλοι οχι εγω μονο.εγω προσπαθω να σε βαλω στον ισιο δρομο μην σε κανει η ελεν πιονι στο ταβλι και σε πηγαινει μονη ταριφα η ελενα και η μαμα ελενα διπλη
γιατι μωρε.μια χαρα κοπελα ειναι.τι θα παθω.ισα ισα μια χαρα θα περασω αν ενωεισ το ξεζουμησμα.αλλο που δε θελουμε ολλοι οχι εγω μονο.
πλακα πλακα αν μασ γυρναγε στη δραχμη ο λαφαζανησ καλυτερα μπορει να ειμασταν.ασχετο αλλα τεσπα
πλακα πλακα αν μασ γυρναγε στη δραχμη ο λαφαζανησ καλυτερα μπορει να ειμασταν.ασχετο αλλα τεσπα
χαραλαμποσ τραμπακουλααασμε λενε αρτεμη.ειμε ο αστυνομοσ μπεκασ.
με λενε αρτεμη.ειμε ο αστυνομοσ μπεκασ.
καλα μεχρι να το πυστεψει του εκαψε ζωντανουσ. σ αυτο σε παραδεχωμαι παντοσ.αυτα ειναι αρχεια,δεν σβυνουνε ποτε.τα βλεπαμε πητσιρηκαδεσ και ακομα συνεχηζουμε να τα βλεπουμε.οχι σαν τισ μαλακιεσ που βγυκανε τωρα που δεν βλεπωντε με τιποτα.