Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.342
- Πόντοι
- 1.056
μπουζουκι ειπεσ μην το αλλαζεισΤο τρομπόνι είσαι εσύ
μπουζουκι ειπεσ μην το αλλαζεισΤο τρομπόνι είσαι εσύ
Φιλαρμονική θα σε κάνει το σόι που πας να μπλέξεις κακομοιρηηηημπουζουκι ειπεσ μην το αλλαζεισ
γιατι μωρε κανηβαλοι ειναι οι ανθρωποι και κανεισ ετσι.μονο αλ καπονε δεν τουσ εβγαλεσ ακομαΦιλαρμονική θα σε κάνει το σόι που πας να μπλέξεις κακομοιρηηηη
Κοζα νοστρα ποιος τον τον Αλ Καπόνεγιατι μωρε κανηβαλοι ειναι οι ανθρωποι και κανεισ ετσι.μονο αλ καπονε δεν τουσ εβγαλεσ ακομα
εεε υπερβαλεισ τωρα.ισα ισα η ελενα ειναι γαμω τα παιδια.ψυχαρα.Κοζα νοστρα ποιος τον τον Αλ Καπόνε
Και ο μπιν Λάντεν γαμω τα παιδιά ήταν για την Αλ Κάινταεεε υπερβαλεισ τωρα.ισα ισα η ελενα ειναι γαμω τα παιδια.ψυχαρα.
για το συχωρεμενο το μπουσ ομωσ και για ολλουσ τουσ αμερικανουσ γενηκα ηταν μαλλον γαμω τα κωλοπαιδαΚαι ο μπιν Λάντεν γαμω τα παιδιά ήταν για την Αλ Κάιντα
Παιδί τον Αμερικανών ήτανγια το συχωρεμενο το μπουσ ομωσ και για ολλουσ τουσ αμερικανουσ γενηκα ηταν μαλλον γαμω τα κωλοπαιδα
ε ναι.οταν ομωσ επαψε να τουσ κανει τα χατυρια τον κανανε αποπαιδο.Παιδί τον Αμερικανών ήταν
Ακριβώς ετσι είναι!Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως περαστικοί και μη δίνουν τη δική τους μάχη μία μάχη αόρατη στα μάτια των πολλών και ορατή μόνο στα μάτια τα δικά τους.
Α λλοι δίνουν μεγαλύτερες μάχες και άλλοι μικρότερες Όλοι όμως παλεύουν κουβαλούν τον δικό τους Σταυρό Σημασία δεν έχει το μέγεθος του καθώς για κάθε άνθρωπο το πρόβλημα το δικό του μεγεθύνεται.
και πώς να μην μεγεθύνετε ?
όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μία συγκυρία βιώνεις το πρόβλημα βαθιά μέσα σου σαν να έχει βγάλει ρίζες τις οποίες μάλιστα δεν μπορείς να τραβήξεις με μία δύναμη .
Χάνεσαι τόσο στη δυσκολία που δεν έχεις ούτε το κουράγιο να μιλήσεις ποιος θα καταλάβει Άλλωστε τον δικό σου πόνο ?
ποιος θα κάνει δικό του κάτι που είναι μοναδικά δικό σου?
ας είμαστε ρεαλιστές Εσύ κοιμάσαι Και ξυπνάς με αυτό το πρόβλημα και Κανένας άλλος ....ίσως αν το συζητήσεις να μοιραστείς λίγο από το βάρος..
αλλά η έλλειψη ενσυναίσθησης και συμπόνιας των ανθρώπων και το γεγονός ότι όλοι είναι απόμακρη σε απωθεί να πεις το οτιδήποτε άδικα.
είμαι εδώ να σου πω τα πας περίφημα αναγνωρίζω τη δύναμη που έχει κάθε άνθρωπος μέσα του .
μην σε αφήσεις μην τα παρατήσεις συνέχισε να προσπαθείς και καλύτερες μέρες θα έρθουν .
πιο γαλανες πιο λαμπερές πιο φωτεινές .
και να θυμάσαι ηττημένος είναι μονάχα Εκείνος που τα παράτησε Γιατί όποιος δεν το βάζει κάτω είναι πάντα νικητής.
ακόμα και αν κουράζεσαι και κάνεις διαλείμματα Δεν σημαίνει πως τα παρατάς Αλλά συγκεντρώνεις και και παλι τη δύναμή σου να συνεχίσεις..
Να είσαι περήφανος που είσαι εδώ και παλεύεις !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !Ακριβώς ετσι είναι!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ελενα μου!
εδω την αναβει το καλοκαιριΜια ομορφη καλημερα ευχομαι.
Αγορια την θερμανση μην ξεχνατε να αναβετε για το κοριτσι τωρα που κρυωσε κ καιρος.
την καλημερα μου και την αγαπη μου.Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως περαστικοί και μη δίνουν τη δική τους μάχη μία μάχη αόρατη στα μάτια των πολλών και ορατή μόνο στα μάτια τα δικά τους.
Α λλοι δίνουν μεγαλύτερες μάχες και άλλοι μικρότερες Όλοι όμως παλεύουν κουβαλούν τον δικό τους Σταυρό Σημασία δεν έχει το μέγεθος του καθώς για κάθε άνθρωπο το πρόβλημα το δικό του μεγεθύνεται.
και πώς να μην μεγεθύνετε ?
όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μία συγκυρία βιώνεις το πρόβλημα βαθιά μέσα σου σαν να έχει βγάλει ρίζες τις οποίες μάλιστα δεν μπορείς να τραβήξεις με μία δύναμη .
Χάνεσαι τόσο στη δυσκολία που δεν έχεις ούτε το κουράγιο να μιλήσεις ποιος θα καταλάβει Άλλωστε τον δικό σου πόνο ?
ποιος θα κάνει δικό του κάτι που είναι μοναδικά δικό σου?
ας είμαστε ρεαλιστές Εσύ κοιμάσαι Και ξυπνάς με αυτό το πρόβλημα και Κανένας άλλος ....ίσως αν το συζητήσεις να μοιραστείς λίγο από το βάρος..
αλλά η έλλειψη ενσυναίσθησης και συμπόνιας των ανθρώπων και το γεγονός ότι όλοι είναι απόμακρη σε απωθεί να πεις το οτιδήποτε άδικα.
είμαι εδώ να σου πω τα πας περίφημα αναγνωρίζω τη δύναμη που έχει κάθε άνθρωπος μέσα του .
μην σε αφήσεις μην τα παρατήσεις συνέχισε να προσπαθείς και καλύτερες μέρες θα έρθουν .
πιο γαλανες πιο λαμπερές πιο φωτεινές .
και να θυμάσαι ηττημένος είναι μονάχα Εκείνος που τα παράτησε Γιατί όποιος δεν το βάζει κάτω είναι πάντα νικητής.
ακόμα και αν κουράζεσαι και κάνεις διαλείμματα Δεν σημαίνει πως τα παρατάς Αλλά συγκεντρώνεις και και παλι τη δύναμή σου να συνεχίσεις..
Να είσαι περήφανος που είσαι εδώ και παλεύεις !
και τα σαλια σου επεισεις σωγαμπρετην καλημερα μου και την αγαπη μου.
καλα το ηξερα οτι θα πεταχτεισ παλυ πυραχτηρι δεν τυθεται θεμα επ αυτου αλλα ο κοσμοσ λεει καλημερα πρωτα στον υπνο σου το εβλεπεσ το πυραγμακαι τα σαλια σου επεισεις σωγαμπρε
πεσ αλευρι η διευθηντρια σε γυρευεικαι τα σαλια σου επεισεις σωγαμπρε
τις το εδωσα στο χεριπεσ αλευρι η διευθηντρια σε γυρευει