Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.412
Αρχοντα θα σε εχουμε !Α θα με σουβλησουν κιόλας?ρε πολυζωη τι στο καλό Ζουλού είναι εκεί?
Ολοι θα σε λατρεψουν γιατι εισαι αξιαγαπητος !
Αρχοντα θα σε εχουμε !Α θα με σουβλησουν κιόλας?ρε πολυζωη τι στο καλό Ζουλού είναι εκεί?
Ειμαι καλα δοξα σοι ο θεος !τελικα πως ειναι η υγεια σου;
Τυχερουλι @Πέτροςαλανι . Το καλυτερο κοριτσι θα παρεις.Αρχοντα θα σε εχουμε !
Κατάλαβα η μαμά Έλενα ψάχνει μπάτλερΑρχοντα θα σε εχουμε !
δεν σου κανει τιποτα μη φοβασαι.πυραχτηρι ειναι ο πολυζωησ.μονο να μασ πυραζει θελει.Τυχερουλι @Πέτροςαλανι . Το καλυτερο κοριτσι θα παρεις.
Το να κανω που ειμαι δασκαλος της και δεν μπορω εγω. Ισοβια θα με κλεισει μεσα ο @πολυζωης
και συ εισαι αξιαγαπητη και υπερωχη.ασ λεει το πυραχτηρι οτι θελει.ειμαι συγουροσ οτι εισαι υπερωχη.Αρχοντα θα σε εχουμε !
Τι ωραία νυχακια....ασορτι με τα λουλουδάκια
Σε ευχαριστω το λιλα ειναι το αγαπημενο μου χρωμα !Τι ωραία νυχακια....ασορτι με τα λουλουδάκια
δεν σου κανει τιποτα μη φοβασαι.πυραχτηρι ειναι ο πολυζωησ.μονο να μασ πυραζει θελει.
Guten morgen Herr polyzois
bongiorno proffesoreGuten morgen Herr polyzois
πεγκη φιονα λιλα μοναδικη μου αγαπη
μπονζουουρbongiorno proffesore
command sa vaμπονζουουρ
νναι μπρρρ τσαπ τσαπ.αι σαλαγα ταα. ο κοσμοσ λεει καλημερα πρωτα μεσιεε 1ον,και 2ον γιατι εσυ εισαι καθ αυτου προτευουσιανοσ μιε πολυζωησ ειμαι ευρωπαιοσ βλαχοσ ευρο τσομπανοσcammand sa va
μου εμαθες και γαλλικα τσομπανι ε τσομπανι
Πες τα αγαπη μου !νναι μπρρρ τσαπ τσαπ.αι σαλαγα ταα. ο κοσμοσ λεει καλημερα πρωτα μεσιεε 1ον,και 2ον γιατι εσυ εισαι καθ αυτου προτευουσιανοσ μιε πολυζωησ ειμαι ευρωπαιοσ βλαχοσ ευρο τσομπανοσ
Έχω πληροφορίες ότι ήσουν στα μπαράκια χτεςΠες τα αγαπη μου !
Ολο μας μαλωνει ο μεσιε πολυζωης !
Αφου ειμαστε ησυχα και καλα παιδια !
Καλημερα αργησα λιγο να ξυπνησω σημερα μαλλον με εμπνεει η φυση !
Καθε βραδυ ξενυχταω στα μπαρακια με τις φιλες μου !Έχω πληροφορίες ότι ήσουν στα μπαράκια χτες
Ναι αλλα τι εχει μεσα ο χυμος; Δεν λες ολη την αληθεια....Καθε βραδυ ξενυχταω στα μπαρακια με τις φιλες μου !
Αυτες πινουν ποτο κι εγω χυμο πορτοκαλι