Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.284
Καλησπερα !Ελενα σε πειραζει αν θα ειναι η πρωτη μου φορα (γενικά);
Οχι δεν με πειραζει !
Μου εχει ξανατυχει αλλωστε !
Λουλουδακι
Καλησπερα !Ελενα σε πειραζει αν θα ειναι η πρωτη μου φορα (γενικά);
Τέλεια !Καλησπερα !
Οχι δεν με πειραζει !
Μου εχει ξανατυχει αλλωστε !
Λουλουδακι
οκ δασκαλε ετοιμαζω το επομενο σου ταξιδι καπου κοντα να ξερεις εντος του ηλιακου μας συστηματοςΜονο η νουνα σου θα φαει απο αυτο. Κανεις αλλος.
o mentebenteb ειναι επικεφαλης η ο βλαδιμηρος
Ο κομης μοντε κριστο
για μενα εισαι υπερωχη οπωσ και αν εισαι.ολλεσ οι γυναικεσ εχουνε.νορμαλ ειναι.και τωρα παααλι θα πεταχτει το πυραχτηρι να με μαλωσει.
to doyleyeiς to pinelo petran foyl
Εσυ εισαι η μεγαλη μου αδυναμια
Γλυκος ευγενικος ....το ονειρο καθε γυναικας !
Αγαπη μου !
καλα στεφανα κι εγω κουμπαροςκαι εσυ δικη μου επησεισ γιατι εισαι ανθρωποσ με α κεφαλαιο πανο απ ολα,και ειμαι συγουροσ οπωσ σου εχω ξανα πει οτι απο κοντα εισαι ακομα πιο υπερωχη.
Κουμπάρος η κουμπαρως?καλα στεφανα κι εγω κουμπαρος
τι διαφορα εχουν κανα οικοπεδακι στη λουτσαΚουμπάρος η κουμπαρως?
Απο μουνες τίποτα?κουραμπιεδες με την αχνη, σαλεπακι παιδια, γουνες πουλαω γουνες
ηθελε συμπληρωμαΑπο κουμουνες τίποτα?
Ααααα....εμενα μ αρεσουν χωρις κου««««««111111ηθελε συμπληρωμα
το special με καταιφι απο πανω !!!!!Για τα νευρα εχω το καταλληλο φαρμακο
ε ενταξει τωρα κι αυτη δεν επρεπε μεσ το μαγαζι και να ηταν και εκει η γυναικα του.μπορει βεβεα να μην ηξερε οτι ηταν γυναικα του αλλα δεν εχει συμασια.τωρα αν τον συναντουσε εξω στο δρομο η σε καμια καφετερια αλλα μονο του η με τον κολυτο του ασ πουμε ενταξει.ανθρωπηνο ειναι να μιλαμε και να χαιρετιωμαστε αλλα οκ με οσουσ ειναι παντρεμενοι η εχουνε σχεση καπωσ πιο διακρητικα και οταν ειναι μονοι τουσ. μ εμασ τουσ ελευθερουσ δεν υπαρχει τετοιο θεμα.εμενα ασ πουμε ανετα μπορεισ την επομενη μερα αν με δεισ στο δρομο να με χαιρετησεισ.ανυπαντροσ ειμαι και ουτε σχεση εχω,οποτε καθολου αβολα δεν θα αισθανθω.Θα πω κι εγω μια ιστορια φυσικα την εχω ακουσει δεν ειναι δικη μου !
Ενας κυριος ειχε καταστημα με γυναικεια ρουχα επαιρνε συχνα κοπελες ραντεβου !
Παει στο καταστημα του να ψωνισει κοπελα που πριν μια εβδομαδα ειχε κανει ραντεβου μαζι της !
Μολις τον βλεπει αγαπη μου του λεει και του δινει φιλι στο στομα !
Στο ταμειο ηταν η γυναικα του το τι εγινε εμαθα δεν περιγραφεται !
Πολεμος η γυναικα του τον χωρισε και τον εδιωξε και απο την επιχειρηση που ηταν δικη της !
Πολυ λυπηρο !
Εχω τυχει πολλες φορες να δω τυχαια παιδια που εχω βρεθει σε ραντεβου και φυσικα οχι δεν εχω χαιρετησει αλλα εχω αλλαξει και δρομο για να μην αισθανθουν αβολα !
Συγχαρητηρια στην κοπελα που ανεφερες κυρια με το Κ ..κεφαλαιο !
Καποια πραγματα να τα προσεχουμε ...οτι γινετε στο δωματιο η γνωριμια μενει εκει μετα το ξεχναμε !
Τι στιγμές δόξας μας θύμησες δε άρχοντα...τωρα που το λες!!!
Ακομη καλυτερα εδω ομως ......
Σωστος ο παιχτης. Προχθες το απολαυσα. Ενα ταψακι.το special με καταιφι απο πανω !!!!!
Μήπως για πρώτη φόρα να πας άλλου γιατί μετά θα έχεις υψηλές απαιτήσειςΤέλεια !
Να σου στείλω viber?
Παραπονακι ???Τι στιγμές δόξας μας θύμησες δε άρχοντα
Στειλε Viber !Τέλεια !
Να σου στείλω viber?
Λαϊκή απαίτηση!!Παραπονακι ???
Να ξαναβγαλω γυμνη φωτο αν σας αρεσουν τοσο πολυ !
Μόνο θαυμασμό μας προκαλούν και μια γλυκιά προσμονή για ραντεβούΠαραπονακι ???
Να ξαναβγαλω γυμνη φωτο αν σας αρεσουν τοσο πολυ !