Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.058
- Πόντοι
- 1.056
αφου τησ τα φορεσα κανονηκοτατα,ρε πολυζωη τι θα εκανε θα μου ελεγε κι ευχαριστω απο πανοΕσύ έβαλες γκολ και σε έβγαλε σέντρα δεν νομίζω
αφου τησ τα φορεσα κανονηκοτατα,ρε πολυζωη τι θα εκανε θα μου ελεγε κι ευχαριστω απο πανοΕσύ έβαλες γκολ και σε έβγαλε σέντρα δεν νομίζω
Δεν δίνω καραμέλες γιατί δίνω σουφλέ!Σπαγγο οοοοοοο ούτε καραμέλα δεν δίνεις
Δινει αλλα πραγματα ομως καλυτερα. Πολυ καλυτερα.Σπαγγο οοοοοοο ούτε καραμέλα δεν δίνεις
Για αυτό σε σφύριξε οφσάινταφου τησ τα φορεσα κανονηκοτατα,ρε πολυζωη τι θα εκανε θα μου ελεγε κι ευχαριστω απο πανο
Ρε πετρο αλανι σε εχω αγαπησει με κανεις και γελαωαφου τησ τα φορεσα κανονηκοτατα,ρε πολυζωη τι θα εκανε θα μου ελεγε κι ευχαριστω απο πανο
Ξέρω είναι αιμοδότηςΔινει αλλα πραγματα ομως καλυτερα. Πολυ καλυτερα.
Δεν έχεις αφήσει κάποιον που να μην τον αγαπάς.....Ρε πετρο αλανι σε εχω αγαπησει με κανεις και γελαω
Χαχαχαχαχαχα
Ναι ρουφαει αλλα οχι το αιμα σουΞέρω είναι αιμοδότης
ε τι να κανω.αφου με πυραζει να μην τον πυραξω και γωΡε πετρο αλανι σε εχω αγαπησει με κανεις και γελαω
Χαχαχαχαχαχα
Ειμαι καλος ανθρωπος αγαπω ολον τον κοσμο !Δεν έχεις αφήσει κάποιον που να μην τον αγαπάς.....
Κανε υπομονη σε 3 ωρες θα κοιμηθει οποτε δεν θα μας πειραζει μετα !ε τι να κανω.αφου με πυραζει να μην τον πυραξω και γω
Ο καλύτερος για αυτό έχεις μπλοκάρει την μισή ΕλλάδαΕιμαι καλος ανθρωπος αγαπω ολον τον κοσμο !
Εκανα ενα λαθος κι εγω συγχωρεστε με !Ο καλύτερος για αυτό έχεις μπλοκάρει την μισή Ελλάδα
Που να ειχε και το υψος του Φασουλα. Εκει να δεις τι θα γινοταν.Ο καλύτερος για αυτό έχεις μπλοκάρει την μισή Ελλάδα
Σήμερα έχει παγιδευμένοι...οπότε καλές 24.00Κανε υπομονη σε 3 ωρες θα κοιμηθει οποτε δεν θα μας πειραζει μετα !
Ασε που θα λεμε οτι θελουμε
Υποννοεις ότι είναι κοντήΠου να ειχε και το υψος του Φασουλα. Εκει να δεις τι θα γινοταν.
Ο τύπος είναι ταγαριViber :
Γεια σου ελενα !
Εγω :
Γεια σου !
Viber:
Εισαι αθηνα γλυκια μου ?
Εγω :
Οχι δεν ειμαι ..σε ευχαριστω !
Viber;
Μμμμμμμμμ!
Δεν απαντω εγω !
Ξαναστελνει !
Viber ;
Που εισαι ?
Δεν απαντω εγω !
Viber ;
Σε ενοχλω γιατι δεν απαντας ?
Παλι δεν απαντω !
Viber ;
???????
Εεεεεε !! Φταιω εγω μετα αν μπλοκαρω ????
Οχι δεν φταιω !!
Τον αφησες με την απορια.Viber :
Γεια σου ελενα !
Εγω :
Γεια σου !
Viber:
Εισαι αθηνα γλυκια μου ?
Εγω :
Οχι δεν ειμαι ..σε ευχαριστω !
Viber;
Μμμμμμμμμ!
Δεν απαντω εγω !
Ξαναστελνει !
Viber ;
Που εισαι ?
Δεν απαντω εγω !
Viber ;
Σε ενοχλω γιατι δεν απαντας ?
Παλι δεν απαντω !
Viber ;
???????
Εεεεεε !! Φταιω εγω μετα αν μπλοκαρω ????
Οχι δεν φταιω !!
Εγώ όταν κλείνω ραντεβού στην κομμώτρια μου και στην τεχνίτρια νυχιών .... Δεν στέλνω 10 μηνύματα για να κλείσω ένα ραντεβού στέλνω μόνο 1 το πολύ 2 ...Ο τύπος είναι ταγαρι
Αυυτος που τρωει γκολ κανει σεντρα!!!Εσύ έβαλες γκολ και σε έβγαλε σέντρα δεν νομίζω