Περιμενουμε επαναληψη Αλλα η Ελενιτσα τιποτα !!!!...τωρα που το λες!!!
Ακομη καλυτερα εδω ομως ......
Και εχει δηλωσει οτι τρελαινεται να γλυφει μια κουκλιτσα !!!!
να δω μεχρι ποτε θα περιμενω .....
Περιμενουμε επαναληψη Αλλα η Ελενιτσα τιποτα !!!!...τωρα που το λες!!!
παλι γαμπριζεις εσυτην καλημερα μου με αγαπη παντα.
λιγο. οσο παταει ο ελεφαντασπαλι γαμπριζεις εσυ
den ξερει οτι πριν 2 μηνες ενηλικιωθηκες ας ρωταγε τον δασκαλο που στο ανηλικων εχουν την φωτογραφια τουΕχω περιοδο και ειμαι μεσα στην γκρινια !
Πειναω θελω μονο γλυκα να φαω.... νυσταζω !
Μου λεει ενα πιτσιρικας στο βαιμπερ !
Καλα ρε ελενα ακομα εχεις περιοδο ?
Δεν ειμαι τοσο μεγαλη ρε παιδια ....χαχαχαχαχα
Και κατι που δεν ξερετε οταν η γυναικα εχει περιοδο κανει καλο στον οργανισμο και ειναι παντα υγιης μου το ειπε ο γυναικολογος μου !
καλε τι γκαβλα ειναι αυτο το παιδι????
για μενα εισαι υπερωχη οπωσ και αν εισαι.ολλεσ οι γυναικεσ εχουνε.νορμαλ ειναι.και τωρα παααλι θα πεταχτει το πυραχτηρι να με μαλωσει.Εχω περιοδο και ειμαι μεσα στην γκρινια !
Και κατι που δεν ξερετε οταν η γυναικα εχει περιοδο κανει καλο στον οργανισμο και ειναι παντα υγιης μου το ειπε ο γυναικολογος μου !
to doyleyeiς to pinelo petran foylγια μενα εισαι υπερωχη οπωσ και αν εισαι.ολλεσ οι γυναικεσ εχουνε.νορμαλ ειναι.και τωρα παααλι θα πεταχτει το πυραχτηρι να με μαλωσει.
Εσυ εισαι η μεγαλη μου αδυναμιαγια μενα εισαι υπερωχη οπωσ και αν εισαι.ολλεσ οι γυναικεσ εχουνε.νορμαλ ειναι.και τωρα παααλι θα πεταχτει το πυραχτηρι να με μαλωσει.
και εσυ δικη μου επησεισ γιατι εισαι ανθρωποσ με α κεφαλαιο πανο απ ολα,και ειμαι συγουροσ οπωσ σου εχω ξανα πει οτι απο κοντα εισαι ακομα πιο υπερωχη.Εσυ εισαι η μεγαλη μου αδυναμια
Γλυκος ευγενικος ....το ονειρο καθε γυναικας !
Αγαπη μου !
να βαλετε παμπερς κατρουληδεςΕσυ εισαι η μεγαλη μου αδυναμια
Γλυκος ευγενικος ....το ονειρο καθε γυναικας !
Αγαπη μου !
και εσυ δικη μου επησεισ γιατι εισαι ανθρωποσ με α κεφαλαιο πανο απ ολα,και ειμαι συγουροσ οπωσ σου εχω ξανα πει οτι απο κοντα εισαι ακομα πιο υπερωχη.
άντε τώρα να συναντηθούμε στην ίδια παράσταση....
...τωρα που το λες!!!
παίζει ακόμα αυτό το δίδυμο?...τωρα που το λες!!!
Για τα νευρα εχω το καταλληλο φαρμακοΕχω περιοδο και ειμαι μεσα στην γκρινια !
ασε τα κουλα δασκαλε και πες που εισαι σου υποσχομαι 1 μηνα εκτος μετα θεαματωνΓια τα νευρα εχω το καταλληλο φαρμακο
Θα πω κι εγω μια ιστορια φυσικα την εχω ακουσει δεν ειναι δικη μου !άντε τώρα να συναντηθούμε στην ίδια παράσταση....
και να καθόμαστε σε διπλανά καθίσματα...
αν γνωριζόμασταν βέβαια....
όμως δεν σε έχω συναντήσει ποτέ....κρίμα
μια μικρή ιστοριούλα:
πριν 20 χρόνια μια κοπέλα του σωματότυπού σου, έκανε ραντεβού στα νότια προάστια.
είχαμε βρειθεί 2 φο΄ρες όταν στο τρίτο ραντεβού μου λέει "ωραία γυναίκα έχεις" !!!
λέω , "ορίστε!!!??? , κι εσύ πού το ξέρεις?"
μου λέει "δεν ήσουν εκείνο το Σάββατο στο τάδε σημείο και έτρωγες?"
ούτε που την είχα πάρει είδηση και αυτή προφανώς δεν έκανε κάτι για να με κάνει να την δω.
κυρία!!! προς τιμήν της
Μονο η νουνα σου θα φαει απο αυτο. Κανεις αλλος.ασε τα κουλα δασκαλε και πες που εισαι σου υποσχομαι 1 μηνα εκτος μετα θεαματων
Μπα, ο γνωστός μοντελοπνιχτης γιατρός ηταν ,γνωστός για γεροντοέρωτες και παρενόχληση νεανίδων!Ο κομης μοντε κριστο
Στο φτιαξα λιγο!!!Καλημερα και καλη εβδομαδα ΚΑΒΛΑ