Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.847
- Πόντοι
- 5.956
Το ομολογω
καληνυχτα μαζι με την αγαπη μου,και πυστευω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη.Δεν πιστεύω να με έχεις απατήσει???
Ρε νουνα ρε νουνα..τον δάσκαλο γιατί νομίζεις τον βολταρω στα καλύτερα για να μου δικαιολογεί τις κοπάνεςΣήμερα το παράκανες αλήθεια στο λεω !
Πως θα ξυπνήσεις αύριο πρωί πρωί να πας στο σχολείο σου ??
πια κοπελιτσα μια γεροντοκορη κυκλοφορει εδω μεσαΚαλημερα με αισιοδοξια και πολυ τρελα.......και γεματη αγαπη
Φιλακια στην κοπελιτσα
Mια κυκλοφορει εδω μεσα και ειναιπια κοπελιτσα μια γεροντοκορη κυκλοφορει εδω μεσα
ναι ρε αδελφε μου αλλα ειναι μεγαλος σπαγγοςMια κυκλοφορει εδω μεσα και ειναι
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ
Γεροντοκορη γεροντοκορη αλλά έχω πολλές προτάσεις γάμου!πια κοπελιτσα μια γεροντοκορη κυκλοφορει εδω μεσα
Γεροντοκορη γεροντοκορη αλλά έχω πολλές προτάσεις γάμου!
Με είχαν αγαπήσει πολλοί και δεν το ήξερα τόσα χρόνια
Τελικά χάθηκε και η τελευταία ελπίδα να γλιτώσετε από εμένα!
θεε μου γιατι τι αμαρτιες πληρωνουμε πιαΤελικά χάθηκε και η τελευταία ελπίδα να γλιτώσετε από εμένα!
Θέλετε δεν θέλετε θα είμαστε όλοι μαζί μια υπέροχη παρέα!
Λουλουδάκια
Την αμαρτία της ομορφιάς!θεε μου γιατι τι αμαρτιες πληρωνουμε πια
Αν το ξαναπεις το πρωτο δεν θα σου ξαναμιλησω.Τελικά χάθηκε και η τελευταία ελπίδα να γλιτώσετε από εμένα!
Θέλετε δεν θέλετε θα είμαστε όλοι μαζί μια υπέροχη παρέα!
Λουλουδάκια
ωχ αρχισαμε παλιΤην αμαρτία της ομορφιάς!
που να δεις φως αφου στην κραιοβα ειναι υπογειο το ιδρυμαΑν το ξαναπεις το πρωτο δεν θα σου ξαναμιλησω.
Οτι αφορα το δευτερο θα συμφωνησω μαζι σου.
Εισαι η ηλιαχτιδα......μου
Πάντα μέσα μας θα υπάρχει η ηλιαχτίδα η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!Αν το ξαναπεις το πρωτο δεν θα σου ξαναμιλησω.
Οτι αφορα το δευτερο θα συμφωνησω μαζι σου.
Εισαι η ηλιαχτιδα......μου
καλημερα αλανι δασκαλεΚαλημερα με αισιοδοξια και πολυ τρελα.......και γεματη αγαπη
Φιλακια στην κοπελιτσα
καλημερα ομορφια μουΠάντα μέσα μας θα υπάρχει η ηλιαχτίδα η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!
Στοφτιαξα λιγο!Mια κυκλοφορει εδω μεσα και ειναι
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΟΥΝΑΡΑ
Χαχαχαχαχα!Στοφτιαξα λιγο!