Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.094
- Πόντοι
- 1.056
ενοειται.παντα χαρουμενη και μονο χαρουμενη να εισαι απο δω και περα.Μόνο δάκρυα χαράς από εδώ και στο εξής!
ενοειται.παντα χαρουμενη και μονο χαρουμενη να εισαι απο δω και περα.Μόνο δάκρυα χαράς από εδώ και στο εξής!
γεια σου ρε αλανι πολυζωη.η καλυτερη ατακα του φατσεα.σταυρουλα.μην πεισ σε κανεναν οτι εκλαιγα και με περασουνε για ντιντι χαχαχαααΠρέπει να ανοίξεις τους ορίζοντες σου αλλιώς θα σε πουν Ντι ντι
Ζήλειααααα!!!!! ζηλίτσαααα.....ωραία Ελενίτσα.....Ταξίδι δεν θα πάτε πουθενά χωρίς εμένα!
Ζηλευωωωωω !!
Όχι και αλάνι αγαπουλης και απο τις 21.00γεια σου ρε αλανι πολυζωη.η καλυτερη ατακα του φατσεα.σταυρουλα.μην πεισ σε κανεναν οτι εκλαιγα και με περασουνε για ντιντι χαχαχααα
Εγω θα σε παρω μαζι μου....πες το ναι και φυγαμε να παμε οπου θες.Ταξίδι δεν θα πάτε πουθενά χωρίς εμένα!
Ζηλευωωωωω !!
Γειά σου αγαπη μου μεγαλη και παντοτινήΖήλειααααα!!!!! ζηλίτσαααα.....ωραία Ελενίτσα.....
Πάμε μια βολτίτσα!Εγω θα σε παρω μαζι μου....πες το ναι και φυγαμε να παμε οπου θες.
Εσυ τι λες;;;;;
Το ρωτας....φυγαμε. Χαλαω εγω χατιρι στο ωραιο το κοριτσι. Αρκει να ειναι χαρουμενο.Πάμε μια βολτίτσα!
Και ένα παγωτάκι για το γλυκό κορίτσι!
Έχω καιρό να γλυψω παγωτό!Και ένα παγωτάκι για το γλυκό κορίτσι!
Και εγω εχω καιρό να γλυψω εσενα!Έχω καιρό να γλυψω παγωτό!
Η νουνά Κορυδαλλιους νήσους δεν έχει πάει... πήγαινε την ένα weekendΕγω θα σε παρω μαζι μου....πες το ναι και φυγαμε να παμε οπου θες.
Εσυ τι λες;;;;;
Δεν πιστεύω να με έχεις απατήσει???Και εγω εχω καιρό να γλυψω εσενα!
Σιγα μην την οαω εκει την νουνα σου....αξιζει τα καλυτερα.Η νουνά Κορυδαλλιους νήσους δεν έχει πάει... πήγαινε την ένα weekend
Στο φαΐ και στο γαμησι ο θεος δεν κάνει κρίση!Δεν πιστεύω να με έχεις απατήσει
Σήμερα το παράκανες αλήθεια στο λεω !00.01 σήμερα το ξεφτιλισα στην διασκέδαση...αύριο για νάνι από τις 19.30
σωστοοσΣτο φαΐ και στο γαμησι ο θεος δεν κάνει κρίση!