πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.642
- Πόντοι
- 12.056
Σε οφθαλμίατρο μάλλον έχεις πολλά χρόνια να παςκαλησπερα αγαπη μου εσυ ομορφια μου.
Σε οφθαλμίατρο μάλλον έχεις πολλά χρόνια να παςκαλησπερα αγαπη μου εσυ ομορφια μου.
γιατι ειδα τιποτα που δεν ειναι ωραιο και ειπα οτι ειναιΣε οφθαλμίατρο μάλλον έχεις πολλά χρόνια να πας
γιατι ειδα τιποτα που δεν ειναι ωραιο και ειπα οτι ειναι
ααα μαλιστα καταλαβα.τισ υπηρεσιεσ και το χαρακτηρα κοιταω εγω μεσιε πολυζωησ οχι την ηλικια και την εμφανηση.ουτοσ η αλλωσ δεν την εχω γνωρισει απο κοντα αλλα οτι ειναι ψυχαρα ειμαι βεβεοσ οπωσ επησεισ και δυναμητησ στισ υπηρεσιεσ γιατι αυτα συνηθωσ εωσ σχεδων παντα πανε πακετο αυτα τα 2.
Καλησπέρα ματιά μου !Γλυκια Ελλενα καλη εβδομαδα!!Ευχομαι τα πραγματα να πηγαινουν καλυτερα!!!
θα ξεμπερδεψεισ συντομα.ολλα καλα θα πανε.Καλησπέρα ματιά μου !
Καλύτερα είμαι αλλά δυστυχώς δεν έχω ξεμπερδέψει ακόμα!
Δεν ξέρω αν θα κάνω επεμβαση η όχι αυτήν την εβδομάδα θα μάθω !
Ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου!!!Καλησπέρα ματιά μου !
Σε ευχαριστώ πολυ !Ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου!!!
Να έρθεις !Να περασω για ενα χαλαρωτικο μασαζακι;;;
Ειναι οτι πρεπει μετα απο μια κουραστικη μερα.
Θα σου φερω εννοειται. Ξερω και τι θα διαλεξω...Να έρθεις !
Αγαπημένε μου φέρε μου και ένα γλυκάκι μικρό όμως χωρίς ζάχαρη
Το αγαπημένο μου !Θα σου φερω εννοειται. Ξερω και τι θα διαλεξω...
Σου κανει αυτο;
Μετα απο τοσα ιδιαιτερα κατι εχω μαθει για σενα. Ειμαι καλος μαθητης.Το αγαπημένο μου !
Aλκατραζδασκαλε εσυ που το κατεχεις απο θαλασσα το νησακι μηπως ξερεις πιο ειναι
Πολύ χαίρομαι που διαβάζω ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα καλοί άνθρωποι που παρέδωσαν πορτοφόλι!Παρακαλείται ο ΚΥΡΙΟΣ που μου βρήκε το πορτοφόλι εχθές κάπου στην Κολοκοτρώνη ή Ροζάκη Αγγελή 15/9 και το παρέδωσε στην ομάδα ΔΙΑΣ στην πλατεία πάρκου στην Λαμία να δώσει κάποιο στίγμα,γιατί δεν άφησε τα στοιχεία του στους αστυνομικούς την τώρα που το παρέδωσε !! Πραγματικά δεν έχω λόγια για την πράξη του!! Ας μου στείλει ένα μνμ!! Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πραγματικά είναι πολύ λίγο .. με έβγαλε από τεράστια ταλαιπωρία!!
Όταν ξαναγλυψω τα ποδαράκια σου θα νιώσω σαν παιδί δημοτικού που τρώει το πρώτο του παγωτό
Την γλώσσα πες του γιατρού να σου κόψει λιγοΚαλησπέρα ματιά μου !
Πριν τις 21.00 όμως γιατί μετά σβήνουν τα φώταΝα περασω για ενα χαλαρωτικο μασαζακι;;;
Ειναι οτι πρεπει μετα απο μια κουραστικη μερα.
Του το είπα αλλά μου είπε ότι η επέμβαση αυτή θα κρατήσει πολλές ώρες!!Την γλώσσα πες του γιατρού να σου κόψει λιγο