πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.880
- Πόντοι
- 12.056
Άκαρδη γυναίκα πως τον πετάς έτσι τον βιομήχανο(@ Pablo stamos)Καλημερα μελλοντικέ συζυγε μου !
Άκαρδη γυναίκα πως τον πετάς έτσι τον βιομήχανο(@ Pablo stamos)Καλημερα μελλοντικέ συζυγε μου !
Δεν τον πετάω!Άκαρδη γυναίκα πως τον πετάς έτσι τον βιομήχανο(@ Pablo stamos)
Πηγές αλσος μωρό ;
Δεν τον πετάω!
Ας με κερδίσει ο καλύτερος
Κλιντ ισγουντ
Πέρασα πολύ όμορφα!Πηγές αλσος μωρό ;
Πέρασες καλα ;
Αντί να κάθεσαι εδώ μέσα να γελάς τζάμπα χαλάς την προίκα σου σε άρτον και θεάματα.Πέρασα πολύ όμορφα!
Εξαιρετική παράσταση εξαιρετικοί ηθοποιόι και φαντασμαγορικο σόου!
Γελάσαμε πολύ!
Το γέλιο είναι υγεία!Αντί να κάθεσαι εδώ μέσα να γελάς τζάμπα χαλάς την προίκα σου σε άρτον και θεάματα.
Αυτο θα το πεις στα 70 σουΥπάρχουν μέρες που πιάνεις τον εαυτό σου να κλαίει χωρίς λόγο αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι !
Αυτές οι στιγμές που προσπαθείς να απελευθερωθείς από τον πόνο που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό και την καρδιά σου !
Σκέψεις που παρακολουθούν τη ζωή σου βλέπεις και νιώθεις το άνοιγμα αυτών των πληγών που δεν επουλώθηκαν ποτέ!
Μέσα σε αυτά τα δάκρυά κρύβεται ιστορία μιας ζωής που ονειρεύτηκες διαφορετική!
Από αυτά που ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ!
Καλημέρα
Δηλαδή σε 50 χρόνια από τώρα!Αυτο θα το πεις στα 70 σου
Εισαι οσο αισθανεσαι μαγικο κοριτσιΔηλαδή σε 50 χρόνια από τώρα!
Αφού είμαι 20 .....
Τις 2 τελευταίες μέρες είμαι πολύ χαρούμενη!Εισαι οσο αισθανεσαι μαγικο κοριτσι
Μπα....απο 27 χθες γιναμε 20 σημερα; Γρηγορα μικραινεις εσυ.Δηλαδή σε 50 χρόνια από τώρα!
Αφού είμαι 20 .....
Σε πάω λαου λαου μπας και σε πιάσω στις καλές σου και μου πάρεις αυτές τις σοκολάτες .γιατί αν περιμένω έστω από τον επίτιμο αρραβωνιαρη έστω καμμιά μουσταλευριά. Με βλέπω ατροφικο 19 χρόνων παληκαριΤο γέλιο είναι υγεία!
Εσείς ή καλύτερη παρέα θα με κάνετε να γελάω όταν είμαι λυπημένη!
Το κορίτσι λάστιχο..Μπα....απο 27 χθες γιναμε 20 σημερα; Γρηγορα μικραινεις εσυ.
Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά όλες μεγαλώνουν και εγώ μικραίνωΜπα....απο 27 χθες γιναμε 20 σημερα; Γρηγορα μικραινεις εσυ.
Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά όλες μεγαλώνουν και εγώ μικραίνω
Έχω έναν αρραβωνιαρη 10 μέτρα παλληκαριΣε πάω λαου λαου μπας και σε πιάσω στις καλές σου και μου πάρεις αυτές τις σοκολάτες .γιατί αν περιμένω έστω από τον επίτιμο αρραβωνιαρη έστω καμμιά μουσταλευριά. Με βλέπω ατροφικο 19 χρόνων παληκαρι
Κατι καλο ετοιμαζεται μικρο μου κοριτσακι.....Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά όλες μεγαλώνουν και εγώ μικραίνω
Μιαμμμμμμμ !Κατι καλο ετοιμαζεται μικρο μου κοριτσακι.....