Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Να ερθω να ξαπλωσεις στην αγκαλια μου;Στον καναπέ είμαι τώρα αλλά μοναχούλα!
Να ερθω να ξαπλωσεις στην αγκαλια μου;Στον καναπέ είμαι τώρα αλλά μοναχούλα!
Να κοιμηθω στην αγκαλιτσα σου και να δω ένα όμορφο όνειρο!Να ερθω να ξαπλωσεις στην αγκαλια μου;
Μαζι μου μονο ομορφα και γλυκα ονειρα θα βλεπεις.Να κοιμηθω στην αγκαλιτσα σου και να δω ένα όμορφο όνειρο!
Εγώ δεν είμαι παληκαρι τις φακής...από σνίτσελ και πάνωΠάντα μαγειρεύω!
Αύριο θα μαγειρέψω φακή γιατί έχω πολύ καιρό να φάω όσπρια !
Έλα να σου κάνω το τραπέζι !
Γειά σου δάσκαλε γκοστμπαστερΜαζι μου μονο ομορφα και γλυκα ονειρα θα βλεπεις.
Τα κακα θα τα διωχνω μακρια
Καλό βράδυ γοητευτικό αγόρι!Σήμερα δεν είπα καλημέρα, αλλά λέω πρώτος από όλους καληνύχτα!
Η ηλικία βλέπετε,ου γαρ.......
Καληνύχτα Έλενα μου!
Α όλα κι όλα,έλεγχο στο κρεβάτι σου δεν θα σου κάνω!!!Καλό βράδυ γοητευτικό αγόρι!
Εγώ μόνη μου θα κοιμηθώ??
Έλα να μου κάνεις παρέα!Α όλα κι όλα,έλεγχο στο κρεβάτι σου δεν θα σου κάνω!!!
Πολυζωη γιατί δεν κοιμασε ακόμα παιδί μου ??Εγώ δεν είμαι παληκαρι τις φακής...από σνίτσελ και πάνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γειά σου δάσκαλε γκοστμπαστερ
Μαλλον πεινασε και σηκωθηκε να φαει κατι....Πολυζωη γιατί δεν κοιμασε ακόμα παιδί μου ??
Και οχι μονο.....εχω πολλα χαρισματα.Εγώ δεν είμαι παληκαρι τις φακής...από σνίτσελ και πάνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γειά σου δάσκαλε γκοστμπαστερ
Πορτοκαλαδες έχεις,η να φέρω?Έλα να μου κάνεις παρέα!
Καληνύχτα καλή μου.Καλό βράδυ γοητευτικό αγόρι!
Εγώ μόνη μου θα κοιμηθώ??
Καλημέρα Έλενα μου!Υπάρχουν μέρες που πιάνεις τον εαυτό σου να κλαίει χωρίς λόγο αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι !
Αυτές οι στιγμές που προσπαθείς να απελευθερωθείς από τον πόνο που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό και την καρδιά σου !
Σκέψεις που παρακολουθούν τη ζωή σου βλέπεις και νιώθεις το άνοιγμα αυτών των πληγών που δεν επουλώθηκαν ποτέ!
Μέσα σε αυτά τα δάκρυά κρύβεται ιστορία μιας ζωής που ονειρεύτηκες διαφορετική!
Από αυτά που ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ!
Καλημέρα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !Καλημέρα Έλενα μου!
Τα καλύτερα είναι μπροστά!
Καλημέρα γλυκό κορίτσι μου.Πάντα χαρές.!!!!!!Υπάρχουν μέρες που πιάνεις τον εαυτό σου να κλαίει χωρίς λόγο αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι !
Αυτές οι στιγμές που προσπαθείς να απελευθερωθείς από τον πόνο που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό και την καρδιά σου !
Σκέψεις που παρακολουθούν τη ζωή σου βλέπεις και νιώθεις το άνοιγμα αυτών των πληγών που δεν επουλώθηκαν ποτέ!
Μέσα σε αυτά τα δάκρυά κρύβεται ιστορία μιας ζωής που ονειρεύτηκες διαφορετική!
Από αυτά που ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ!
Καλημέρα
Καλημέρα καρδούλα μου !Καλημέρα γλυκό κορίτσι μου.Πάντα χαρές.!!!!!!