Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.340
27 χρόνων κοπέλαΚαλησπερα στην ομορφη κοπελα
27 χρόνων κοπέλαΚαλησπερα στην ομορφη κοπελα
τον γεροξουρα τοτε τι τον θες27 χρόνων κοπέλα
Ποτε εγινες 27 στα 26 ειχα μεινει εγω...........27 χρόνων κοπέλα
εδω εσυ λες 19 χρονια τωρα οτι εισαι 39Ποτε εγινες 27 στα 26 ειχα μεινει εγω...........
Εγω ειμαι νεος ακομη για αυτο και αντεχω τα ιδιαιτερα που κανω. Διαφορετικα θα ειχα κρεμασει τα παπουτσια...εδω εσυ λες 19 χρονια τωρα οτι εισαι 39
μην με προκαλεις μην με προκαλεις ...εγω ξερω οτι απο χθες εισαι στημενος στα ATMΕγω ειμαι νεος ακομη για αυτο και αντεχω τα ιδιαιτερα που κανω. Διαφορετικα θα ειχα κρεμασει τα παπουτσια...
Καλησπέρα γλυκιά μου.εισαι καλύτερα σήμερα? θέλω κάθε μέρα να είσαι ολο και καλύτερα.Καλησπέρα αγάπη!
Αν με παντρευτείς θα γίνω σίγουρα καλά!Καλησπέρα γλυκιά μου.εισαι καλύτερα σήμερα? θέλω κάθε μέρα να είσαι ολο και καλύτερα.
Το Ε9 ζητά τουΑν με παντρευτείς θα γίνω σίγουρα καλά!
Δεν προλαβαινω να βγαζω λεφτα γιατι εχει ακριβα γουστα το κοριτσι. Τι να κανω δεν μπορω να πω οχι.μην με προκαλεις μην με προκαλεις ...εγω ξερω οτι απο χθες εισαι στημενος στα ATM
Σου τρώει και την σύνταξηΔεν προλαβαινω να βγαζω λεφτα γιατι εχει ακριβα γουστα το κοριτσι. Τι να κανω δεν μπορω να πω οχι.
τι ομορφη ψυχη το κοριτσι μας γι αυτο σ αγαπαμεΘέλω να ζητήσω συγνώμη αν σας κουράζω!
Μου αρέσει να σας λέω τα νέα μου και το κάνω πολύ αυθόρμητα!
Σας θεωρώ δικους μου ανθρώπους με τον καθένας σας έχω περάσει κάποιες στιγμές!
Μαζί έχουμε γελάσει έχουμε κλάψει έχουμε κάνει χαβαλέ!
Θα μπορούσα να μην σας είχα πει τίποτα και απλά να είχα εξαφανιστεί!
Δεν θα ήταν έντιμο από μέρους μου..... και ούτε σας το είπα για να με λυπηθείτε!
Απλά τόσα χρόνια τα μοιραζόμαστε όλα και σκέφτηκα να μοιραστούμε και αυτό!
Την αγάπη σας θέλω και μου την έχετε δώσει απλόχερα!
μισο εχεις και απο μενα προταση γαμου απο πολυ παλια χαχα μην με ξεχναςΑν με παντρευτείς θα γίνω σίγουρα καλά!
Γέλα γελά μόλις την παντρευτείς και μπεις στην φαμίλια έλα την επόμενη μέρα να μου πεις.....μισο εχεις και απο μενα προταση γαμου απο πολυ παλια χαχα μην με ξεχνας
Αν είναι να γίνεις συγουρα καλά ναιΑν με παντρευτείς θα γίνω σίγουρα καλά!
Αν είναι να γίνεις καλά σε παντρεύομαι.Αν με παντρευτείς θα γίνω σίγουρα καλά!
Σωματείο θα κάνετε στο τέλος οι γαμπροί της ελενΑν είναι να γίνεις συγουρα καλά ναι
Να της τονοσουμε το ηθικό πέρα από την πλάκα είναι το θέμα.να πάρει λίγο τ απάνω της να νιώσει καλύτερα.Σωματείο θα κάνετε στο τέλος οι γαμπροί της ελεν
Δεν μασάει είναι αρχηγός τους.Να της τονοσουμε το ηθικό πέρα από την πλάκα είναι το θέμα.να πάρει λίγο τ απάνω της να νιώσει καλύτερα.
Ωωω που το θυμήθηκες αλάνι μου.20 χρόνων τραγούδι.Δεν μασάει είναι αρχηγός τους.