Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Περιμενε υπομονη......μονο για σενα.....Μιαμμμμμμμ !
Το θέλω τώρα ααααα!
Περιμενε υπομονη......μονο για σενα.....Μιαμμμμμμμ !
Το θέλω τώρα ααααα!
Δεν πιστεύω να εννοείς τον@ ΠαλαιοκοκκινιωτηςΈχω έναν αρραβωνιαρη 10 μέτρα παλληκαρι
Αυτός είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός μουΔεν πιστεύω να εννοείς τον@ Παλαιοκοκκινιωτης
Κάτι σε νυν έχεις?? Γιατί όλοι τέως είναι σαν τον ΚωνσταντίνοΑυτός είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός μου
Αχχχχ !!Ετοιμη.......
Εγώ και η Κατερίνα Καινούργιου γεροντοκόρες θα μείνουμεΚάτι σε νυν έχεις?? Γιατί όλοι τέως είναι σαν τον Κωνσταντίνο
Μα δεν σε τυρραναω. Ερχομαι να σου τις φερω.Αχχχχ !!
Γιατί με τύραννας??
Στο νηπιαγωγείο ψάξε μιας και αύριο θα είσαι 5χρονωνΕγώ και η Κατερίνα Καινούργιου γεροντοκόρες θα μείνουμε
Πριν πολλά χρόνια τώρα που το θυμάμαι με είχε αγαπήσει ένας συμμαθητής μου ποιος ξέρει αραγε πού να είναι??
Μόνο να γελάς από δω και πέρα.ποτε να μην ξανα κλάψεις και να είσαι καλά και πάντα χαρούμενη.Πέρασα πολύ όμορφα!
Εξαιρετική παράσταση εξαιρετικοί ηθοποιόι και φαντασμαγορικο σόου!
Γελάσαμε πολύ!
Δεν εννοεις εμενα;Εσένα σε βλέπω στην Κραϊόβα να κάνεις διεθνή καριέρα μαζί με τον Πάσσαρη
Εσενα λέει.......Δεν εννοεις εμενα;
Για αλλον μιλας
Δεν σε κρατάνε πια τα ελληνικά κάγκελα πάς για διεθνή καριέραΔεν εννοεις εμενα;
Για αλλον μιλας
Δεν σε κρατάνε πια τα ελληνικά κάγκελα πάς για διεθνή καριέρα
Καλησπέρα!!
Θα σας πω την ιστορία από την αρχή!
Πριν 3 εβδομάδες ξεκίνησε όλη η περιπέτεια με την υγεία μου!
Δεν αισθάνθηκα καλά με φοβερούς πόνους και αρκετή κόπωση και επέλεξα να πάω στον γιατρό!
Μετά από διάφορες εξετάσεις μου είπε ότι 90 τοις 100 έχω καρκινο αλλά αφήνουμε και 1 ..10 τοις 100 να μην έχω!
Φυσικά είχα όλα τα συμπτώματα ας μην μπω σε λεπτομέρειες!
Στεναχώρια λύπη δακρια !
Περίμενα με μεγάλη αγωνία την βιοψια που βγήκε την Πέμπτη!
Για καλή μου τύχη μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι δεν είναι καρκινος ...υπάρχει ογκιδιο ίσως από παλιό κρύωμα ίσως από παλιό χτύπημα αν δεν το απορροφήσει ο οργανισμός θα κάνω μια μικρή επέμβαση!
Η χαρα μου όταν μου το είπε ήταν τεράστια έκλαιγα από την χαρά μου αγκαλιά με την αννα !
Έχουν αλλάξει πολλά μέσα μου με όλη αυτήν την περιπέτεια βλέπω την ζωή με άλλο μάτι!
Όχι άγχος όχι δάκρυα οχι κακίες!
Η Έλενα ξαναγγεννηθηκε !
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου !
Για τις ευχές σας και για την συμπαράσταση σας !
Με όλο αυτό είδα ποιοι είναι φίλοι μου και ποιοι όχι!!
Θα καθίσω ένα διάστημα να ξεκουραστω και θα τα πούμε και πάλι από κοντά!
Σ αγαπω όλους!
Σε ευχαριστώ Στέλλα μου !Υγεία, υγεία, υγεία! Σου εύχομαι τα καλύτερα! Με αγάπη από μένα!
Σε ευχαριστώ Στέλλα μου !
Την υγεία σου να έχεις κοπέλα μου εσύ και όσους αγαπάς!
Τα φιλιά μου