Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.984
Σε,ευχαριστώ πολύ για όλα!Δεν μπορεί κανείς να νικήσει την καρδιά και την ψυχή σου
Εσύ που με έκανες πάντα να γελάω στο σαιτ !
Να περνάς όμορφα!
Σε,ευχαριστώ πολύ για όλα!Δεν μπορεί κανείς να νικήσει την καρδιά και την ψυχή σου
Και θα σε κανει ακομη για παρα πολλα χρονια ακομη.Σε,ευχαριστώ πολύ για όλα!
Να περνάς όμορφα!
Η αγάπη σας μου αρκεί!Και θα σε κανει ακομη για παρα πολλα χρονια ακομη.
Θα σου δινει αυτος πλεον σοκολατες.
οταν τελειωσει αυτη η μικρη και συντομη περιπετεια εχουμε να ριξουμε γελια μεχρι και τα πληκτρολογια θα γελανεΣε,ευχαριστώ πολύ για όλα!
Να περνάς όμορφα!
λες ολο αυτο δασκαλε να ειναι ενα παιχνιδι για να μην μου παρει σοκολατεςΚαι θα σε κανει ακομη για παρα πολλα χρονια ακομη.
Θα σου δινει αυτος πλεον σοκολατες.
Η αγάπη σας μου αρκεί!
Και τα μαθηματα μην ξεχνας...μαλλον δεν εχει διαβασει..λες ολο αυτο δασκαλε να ειναι ενα παιχνιδι για να μην μου παρει σοκολατες
μια ζωη αυτο το κοριτσι στις καθυστερησεις βαζει γκολΚαι τα μαθηματα μην ξεχνας...μαλλον δεν εχει διαβασει..
ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ!θέλω να με θυμάστε γελαστή και γλυκουλα !
Αν με ξεχάσετε θα είναι σαν να μην με γνωρίσατε ποτέ!
εγω το ειπα εσυ δεν προκειτε ποτε να αλλαξεις βλεπω θα το κανεις το οικημα φουλ καλοκαιρινοΣας ευχαριστώ πολύ!
Έχω μεγάλο γολγοθά μπροστά μου !
Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα!
Και μαντέψτε!!
Η διπλανή μου στο δωμάτιο ανοίγει το κλιματιστικό και πάω εγώ κρυφά και το κλείνω!
Μα τι έπαθε μιυ λέει??
Χάλασε της λέω!
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Ωραία θα περάσουμε!
......κάνω γνωριμίες και εδώ!εγω το ειπα εσυ δεν προκειτε ποτε να αλλαξεις βλεπω θα το κανεις το οικημα φουλ καλοκαιρινο
ωχ σε βλεπω να περνεις εξιτηριο απο εκει και να σε κανουν εισαγωγη στο δαφνι......κάνω γνωριμίες και εδώ!
Μα να μην ξέρω τους διπλανους μου ???
Δεν έχουν πολύ όρεξη για κουβέντα μόνο εγώ μιλάω!!
Οι γιατροι στο τελος θα απαγγελουν ποιηματα και θα τρωνε τις σοκολατες σου.εγω το ειπα εσυ δεν προκειτε ποτε να αλλαξεις βλεπω θα το κανεις το οικημα φουλ καλοκαιρινο
αυτο ειναι το λιγοτερο μην τους δεις να καταληγουν εδωΟι γιατροι στο τελος θα απαγγελουν ποιηματα και θα τρωνε τις σοκολατες σου.
Ααααα...εδώ θα τα χαλάσουμε! Οι σοκολάτες είναι του Πολυζώη!!!Οι γιατροι στο τελος θα απαγγελουν ποιηματα και θα τρωνε τις σοκολατες σου.