πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.033
- Πόντοι
- 12.056
εσυ δεν με θελεις επειδη σου πεφτω πολυ μικροςΜ αγαπας αλλά πρόταση γάμου δεν μου εκανες ποτέ
εσυ δεν με θελεις επειδη σου πεφτω πολυ μικροςΜ αγαπας αλλά πρόταση γάμου δεν μου εκανες ποτέ
Πότε δεν είναι αργά!εσυ δεν με θελεις επειδη σου πεφτω πολυ μικρος
μηπως θελεις να καλεσω και τον στεφανο με την γυναικα τουΠότε δεν είναι αργά!
Θέλω γάμο απλό!
Στην Μύκονο με 2000 καλεσμένους
Πες τα πες τα πες τα πες τα πες τα πες τα πεςΜ αγαπας αλλά πρόταση γάμου δεν μου εκανες ποτέ
Και πάλι σου εύχομαι περαστικά με την καρδιά μου.η υγεία μας και η ζωή μας είναι πάνω απ'όλα.να το ξεπεράσεις και να είσαι και πάλι καλά γρήγορα.Πάλι τα κατάφερες να με κάνεις να γελάσω!
Εγώ που λάτρευα τα γλυκά τώρα μου απαγορεύουν να τα απολαύσω!
1 γλυκάκι μικρό κρυφά θα το φάω αύριο......χαχαχαχαχα
Μου λέει ο γιατρός μου δεν νομίζω να ξανά φας γλυκό λέω γιατρέ τι λες τώρα τα γλυκά δεν μου άρεσαν ποτέ
Σε ευχαριστώ πολυ!Ελενα μου ειχα πολυ καιρο να ανοιξω γενικα το σαιτ λογο διακοπων . Απο καρδιας περαστικα και ειμαι βεβαιως οτι και αυτο οπως και τα αλλα θα τα ξεπερασεις !!!! Φιλια πολλα .
οχι βρε κοριτσαρα ελπιζω ολα να πανε καλα και γργορα καλα με πολυ αγαπη και με μεγαλη εκτιμησηΣε ευχαριστώ πολυ !
Όχι δεν επηρεάστηκα από την φίλη μου !
Δυστυχώς ο καρκίνος μου χτύπησε την πόρτα!
Σκληρό αυτό που λέω το ξερω
Να προσεχε τους εαυτούς σας
Σε ευχαριστώ πολυ !πολυ ατιμο πραγμα ο καρκινος να χτυπα την πορτα καλων ανθρωπων οπως εισαι εσυ Ελενα. εχουμε βρεθει μια φορα, δεν με θυμασαι. σου ευχομαι Υγεια και να νικησεις αυτη την δυσκολια σου.
Σε ευχαριστώ πολυ !Ευχές ειλικρινείς και ανθρώπινες για υγεία κουράγιο δύναμη .
Την αγάπη μου
Γειά σου δάσκαλε!Γλυκια μου μαθητρια να ξερεις...
Η μαθητρια μου θα γινει συντομα παλι καλα και θα ολα θα ειναι παλι οπως παλια.Γειά σου δάσκαλε!
Η μαθητρια σου είναι αρρώστουλα.....
Προσπαθώ να είμαι δυνατή αλλά νταξει μερικές φορές κλαίω.....