Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.434
Ελενα μου περαστικα σου ευχομαι ολα να πανε καλα να εισαι δυνατη μια δοκιμασια ειναι και αυτη και θα την ξεπερασεις .Οτι καλυτερο μεσα απο την καρδια μου....
Γειά σου Άννα μου !Ελενα μου περαστικα σου ευχομαι ολα να πανε καλα να εισαι δυνατη μια δοκιμασια ειναι και αυτη και θα την ξεπερασεις .Οτι καλυτερο μεσα απο την καρδια μου....
❤❤❤❤❤❤❤Κοριτσι μου μην το βαλεις κατω στο τελος εσυ θα εισαι η νικητρια ...Γειά σου Άννα μου !
Σε ευχαριστώ πολυ να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου !
Μου έδωσες μεγάλη χαρά να το ξέρεις!
Ο δρόμος σου πάντα να είναι στρωμένος με ροδοπεταλα !
Σε ευχαριστώ πολυ !Έλενα περαστικά και από μένα. Να έχεις πίστη και ελπίδα και όλα θα πάνε καλά. Να είσαι δυνατή.
Μέχρι στιγμής δεν είμαι η νικήτρια!❤❤❤❤❤❤❤Κοριτσι μου μην το βαλεις κατω στο τελος εσυ θα εισαι η νικητρια ...
REMEMBERΜέχρι στιγμής δεν είμαι η νικήτρια!
Αυτό το θηρίο είναι πολύ δύσκολο να το νικήσεις!
Μου ανατρεψε όλη την ζωή!
Δεν ζητάω πολλά λίγο ακόμα να χαρώ τα διαμάντια μου που δεν τα έχω χορτάσει!
Μόνο αυτό θέλω!
Να σου πω κάτι!Επομένως μη το βάζεις κάτω ! Δώσε τον αγώνα σου για σένα πάνω απ' όλα κι απ' όλους! Όσο αξίζει η Έλενα δεν αξίζει ο κόσμος ολος! ΕΝ ΤΟΎΤΩ ΝΙΚΑ!!!!
......δεν σκέφτομαι το μέλλον πια μόνο το παρόν!δεν σε γνωρισα,μου μιλησες μεσα απο τα μνμ των παιδιων εδω και σε αναγνωρισα ως ανθρωπο και μετα σαν γυναικα,περιμενα να σε δω απο κοντα,που ειμαι σιγουρος οτι θα σε δω καποια στιγμη που θα νικησεις,ευχομαι ο αγωνας να ειναι συντομος και ξερω απο τωρα την νικητρια...σε περιμενω να μου στειλεις μνμ...
Υπαρχει μια γερμανικη παρομοια που λεει Geteiltes Leid is halbes Leid. Που σημαινει οτι οταν μοιραζασαι την Λυπη σου αυτη μειωνεται κατα το ημιση.......δεν σκέφτομαι το μέλλον πια μόνο το παρόν!
Μια παροιμία λέει:
《 μην κάνεις σχέδια ο θεός γελάει 》...
Ας γίνω καλά πρώτα ο Θεός και αν θέλει η μοίρα ίσως κάποτε να βρεθούμε ίσως και όχι....
Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα που το μοιράστηκα μαζί σας νιώθω σαν να μου έφυγε ένα βάρος νιώθω πιο ανάλαφρη!
Όμορφο συναίσθημα!
Καλημέρα καρδούλα μου !Σε περιμενω παλι να σε δω ετσιιιι......κ εγω να πηγαινω στη παρνηθα..να μην θελω..κ να μου λες να παωωωω.....
Δεν μπορεί κανείς να νικήσει την καρδιά και την ψυχή σουΜέχρι στιγμής δεν είμαι η νικήτρια!
Αυτό το θηρίο είναι πολύ δύσκολο να το νικήσεις!
Μου ανατρεψε όλη την ζωή!
Δεν ζητάω πολλά λίγο ακόμα να χαρώ τα διαμάντια μου που δεν τα έχω χορτάσει!
Μόνο αυτό θέλω!
Να είσαι καλά!
Σε ευχαριστώ πολυ !
Έχω μεγάλη ανηφόρα!