εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
Δυστυχώς δεν την ξέρω καλά την Αθήνα!
Ας βρεθεί ένας έμπειρος να με ξεναγήση!
Λουλουδάκι εγω
Δυστυχώς δεν την ξέρω καλά την Αθήνα!
Ας βρεθεί ένας έμπειρος να με ξεναγήση!
Λουλουδάκι εγω
αγαπημενη που εισαι μας φθονούν και μας ζηλεύουν
δεν μπορει να μας χωρισει τιποτα θα μας χωρισει μια κριτικη ουτε ο χαρος δεν μπορειΦαντάζομαι πάντως πως είναι ενήμερη για την κριτική που της αναρτήσατε.
Τελικά έπεσε θύμα της γοητείας σας και αυτή.δεν μπορει να μας χωρισει τιποτα θα μας χωρισει μια κριτικη ουτε ο χαρος δεν μπορει
τι να κανουμε οτι εχει ο καθενας με αυτο πορευεταιΤελικά έπεσε θύμα της γοητείας σας και αυτή.
Δεν την κατηγορώ πάντως. Όλες τους θαμπώνονται από το αρρενωπό παρουσιαστικό σας και το αδαμάντινο του χαρακτήρα σας
τι να κανουμε οτι εχει ο καθενας με αυτο πορευεται
Καλησπέρα σας !Φαντάζομαι πάντως πως είναι ενήμερη για την κριτική που της αναρτήσατε.
αγαπη θα μου φερεις τις παντουφλεςΚαλησπέρα σας !
Τι να της κάνω πια τις κριτικές 5 χρόνια στον χώρο έχω αποδειξει ποια είμαι και πως λειτουργώ!
Τελικά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία μου
Καλά κατσε να σου φέρω τις σοκολατες πρώτααγαπη θα μου φερεις τις παντουφλες
γεμιστες νουνα και προς θεου οχι απο τα lidlΚαλά κατσε να σου φέρω τις σοκολατες πρώτα
Δεν διαφωνώ μαζί σας. Άλλωστε θα ήμουν τουλάχιστον γελοίος αν υποστήριζα κάτι διαφορετικό από αυτό που γράψατε μέτα παρρησίας.Καλησπέρα σας !
Τι να της κάνω πια τις κριτικές 5 χρόνια στον χώρο έχω αποδειξει ποια είμαι και πως λειτουργώ!
Τελικά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία μου
Εγώ θα σας πω ότι τα βουνά μας ηρεμούν και μας ταξιδεύουν!Δεν διαφωνώ μαζί σας. Άλλωστε θα ήμουν τουλάχιστον γελοίος αν υποστήριζα κάτι διαφορετικό από αυτό που γράψατε μέτα παρρησίας.
Απλά μου φάνηκε λίγο οξύμωρο.
Δεν υπολόγισα φαίνεται καλά το ρητό: Αν δεις βαπόρι στο βουνό, μουνί το έχει σύρει.
Ετσι εκανα και εγω υπομονη .....ηρθε το νινι η Ελενα μου την εκανε την ζημια με τον χωρισμο και αφησε τραυματα στην ψυχη μου....Ελενα γυρνα πισω και δες οι αναμνησεις πολλες.....
Σ αγαπω !Ετσι εκανα και εγω υπομονη .....ηρθε το νινι η Ελενα μου την εκανε την ζημια με τον χωρισμο και αφησε τραυματα στην ψυχη μου....Ελενα γυρνα πισω και δες οι αναμνησεις πολλες...........
Και γω σ αγαπω!!!!!Σ αγαπω !