Destroyer88
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2023
- Like
- 623
- Πόντοι
- 81
Μας συγκίνησες βραδυατικο!
Ιστιοπλοΐα σε ποτάμια δύσκολο!Η γιαγιά μού έλεγε..
Γυναίκες!
Να θυμάστε ότι ένα στρώμα σκόνης προστατεύει τα έπιπλα!
Ενα σπίτι είναι πιο όμορφο αν μπορείς να γράψεις σ' αγαπώ σε σκόνη στα έπιπλα!
Η ζωή είναι μικρή απόλαυσε την!
Καθάρισε αν χρειαστεί...
αλλά θα ήταν καλύτερα να ζωγραφίσεις έναν πίνακα να γράψεις ένα γράμμα να ετοιμάσεις ένα γλυκό να φυτέψεις ένα φυτό ή να σκεφτείς τι διαφορά ανάμεσα στα ρήματα θέλουν και καθήκον..
Κανε καθαρισμό αν είναι απαραίτητο αλλά ο χρόνος τελειώνει..
Υπάρχουν πολλές παραλίες και θάλασσες για κολύμπι Βουνά για αναρρίχηση ποτάμια για ιστιοπλοΐα μία μπύρα για ποτό μουσική για να ακούς βιβλία για να διαβάσεις φίλους να αγαπάς και ζωή να ζήσεις !
Καθάρισε αν χρειαστεί αλλά υπάρχει ο κόσμος εκεί έξω ο ήλιος στο πρόσωπο ο άνεμος στα μαλλιά το χιόνι να πέφτει ένα μπάνιο βροχής..
Αυτή η μέρα δεν θα γυρίσει πίσω!
Να θυμάσαι ότι τα γηρατειά θα έρθουν δεν θα είναι πλέον όπως τώρα και όταν έρθει η σειρά σου θα γίνεις σκόνη...
.....χαίρομαι ιδιαίτερα!Μας συγκίνησες βραδυατικο!
Μην κολλάς σε λεπτομέρειες!Ιστιοπλοΐα σε ποτάμια δύσκολο!
Σουπερ γιαγια θα ηταν η γιαγια σου που θυμοταν να σου πει ολο αυτο κατεβατό απ εξω και ανακατωτά.......Μην κολλάς σε λεπτομέρειες!
Ήταν σούπερ γιαγιά για αυτό και πήρα το σούπερ όνομά της !!Σουπερ γιαγια θα ηταν η γιαγια σου που θυμοταν να σου πει ολο αυτο κατεβατό απ εξω και ανακατωτά.......
Συμφωνω και επαυξανω.....Ήταν σούπερ γιαγιά για αυτό και πήρα το σούπερ όνομά της !!
Καλά,θα γίνω σκόνη λοιπόν!Μην κολλάς σε λεπτομέρειες!
Κι εγώ θα γίνω σύννεφο!Καλά,θα γίνω σκόνη λοιπόν!
Δεν είπαμε ότι την επόμενη φορά θα με πάρεις μαζί σου??Τωρα εδεσε!!!!! Και γω στελνω φωτο απ τις διακοπες μου
Κι εγώ θα γίνω σύννεφο!
Ουπς!!!!!.... δεν πηγαμε διακοπες μαζι που σε απηγαγα και νομιζαν στο νημα σου οτι παντρευτηκες;; Καλα εγω το βλαμενο σε ποια εκανα απαγωγη τελικα;Δεν είπαμε ότι την επόμενη φορά θα με πάρεις μαζί σου??
Ξέχασες Που στις διακοπές μας παντρευτήκαμε και σε μία εβδομάδα χωρίσαμε???Ουπς!!!!!.... δεν πηγαμε διακοπες μαζι που σε απηγαγα και νομιζαν στο νημα σου οτι παντρευτηκες;; Καλα εγω το βλαμενο σε ποια εκανα απαγωγη τελικα;
Ενταξει να πουμε την αληθεια τοτε ......πηγαμε Μαιαμι παντρευτηκαμε και μετα χωρισαμε.....αλλα δεν ειναι οτι βαρεθηκε ο ενας τον αλλον .....φταιει ο μουσαντε παπας που βαλαμε να μας παντρεψει.....Κουβανος μαφιοζος ηταν....Ξέχασες Που στις διακοπές μας παντρευτήκαμε και σε μία εβδομάδα χωρίσαμε???
που να βρεθει σκονη στο σπιτι σου με 48 ξεσκονοπανα σουιφερ σκουπες κλπ εξαρτηματαΗ γιαγιά μού έλεγε..
Γυναίκες!
Να θυμάστε ότι ένα στρώμα σκόνης προστατεύει τα έπιπλα!
Ενα σπίτι είναι πιο όμορφο αν μπορείς να γράψεις σ' αγαπώ σε σκόνη στα έπιπλα!
Η ζωή είναι μικρή απόλαυσε την!
Καθάρισε αν χρειαστεί...
αλλά θα ήταν καλύτερα να ζωγραφίσεις έναν πίνακα να γράψεις ένα γράμμα να ετοιμάσεις ένα γλυκό να φυτέψεις ένα φυτό ή να σκεφτείς τι διαφορά ανάμεσα στα ρήματα θέλουν και καθήκον..
Κανε καθαρισμό αν είναι απαραίτητο αλλά ο χρόνος τελειώνει..
Υπάρχουν πολλές παραλίες και θάλασσες για κολύμπι Βουνά για αναρρίχηση ποτάμια για ιστιοπλοΐα μία μπύρα για ποτό μουσική για να ακούς βιβλία για να διαβάσεις φίλους να αγαπάς και ζωή να ζήσεις !
Καθάρισε αν χρειαστεί αλλά υπάρχει ο κόσμος εκεί έξω ο ήλιος στο πρόσωπο ο άνεμος στα μαλλιά το χιόνι να πέφτει ένα μπάνιο βροχής..
Αυτή η μέρα δεν θα γυρίσει πίσω!
Να θυμάσαι ότι τα γηρατειά θα έρθουν δεν θα είναι πλέον όπως τώρα και όταν έρθει η σειρά σου θα γίνεις σκόνη...
ο μονος εισαι που εχει μουρλανειΜετα απ το διαζυγιο περιπλανιωμουν πιτα στο μεθυσι μεχρι προχθες που επεστρεψα Ελλαδα.....με μουρλανες που χωρισαμε.....
Αφου μου αφιερωσε και αυτο το τραγουδι οταν χωρισανε οι δρομοι μας.........ο μονος εισαι που εχει μουρλανει