pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Καλά ρε συ..., το παγωτό του Πολυζώη τρως;
Καλά ρε συ..., το παγωτό του Πολυζώη τρως;
γιατι νομιζεις ειναι καλυτερη απο εσενα σπαγγοραμενεΚαλά ρε συ..., το παγωτό του Πολυζώη τρως;
Έτσι πες τα ακίνδυνοςστην θεσ/νικη τριγυρναει αλλα δεν τον βρισκω επικυνδινο
Να απαντήσω για τη τώρα για τη φαγούρα σου τίποταΓι αυτό σήμερα με τρώει το κεφάλι μου ??
Φυτρώνει το κέρατο!
Μάλλον δεν ήμουν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του
Έχει έξοδα το σκάφος ρε συ, τι να κάνωγιατι νομιζεις ειναι καλυτερη απο εσενα σπαγγοραμενε
εγω λεω καμμια μαλακια μπας και γλυτωσεις τις βερες αλλα δεν το βλεπωΈτσι πες τα ακίνδυνος
Πρώην μέλλοντα σύζυγο (λέμε τώρα..) είναι το σωστόΘα πω εγώ στο μέλλοντα σύζυγο μου να με βγάλει βόλτα σήμερα αν τον βρω πουθενά....χαχαχαχα
Θα είναι στην επιχείρησή του και θα πήζει το γιαούρτι
γυρω γυρω το πας ...κανονισε να στην φορεσει την κουλουραΠρώην μέλλοντα σύζυγο (λέμε τώρα..) είναι το σωστό
Είσαι ψυχή ρε Πολυζώη!!εγω λεω καμμια μαλακια μπας και γλυτωσεις τις βερες αλλα δεν το βλεπω
Κουλούρα το πρωί με τον καφέ, τα άλλα που λες δε τα καταλαβαίνω να ξέρειςγυρω γυρω το πας ...κανονισε να στην φορεσει την κουλουρα
Βγάλε το πάνω μέρος από το σεττακι, για να φανεί και το ωραίο σου το βυζάκι!!!
Αγάπη μου γιατί δεν ήρθες εχθές το βράδυ σπίτι???Κουλούρα το πρωί με τον καφέ, τα άλλα που λες δε τα καταλαβαίνω να ξέρεις
Οι ωραίες βυζαρες εννοείς!Βγάλε το πάνω μέρος από το σεττακι, για να φανεί και το ωραίο σου το βυζάκι!!!
Θα πάμε για Μπαλάδες !!Αν έρθω μαζί σου τι άλλο θα γνωρίσω???
Αλήτευα στα νότια προάστια, ακροθαλασσιάΑγάπη μου γιατί δεν ήρθες εχθές το βράδυ σπίτι???
Που ήσουν??
Δεν σε είδα!Αλήτευα στα νότια προάστια, ακροθαλασσιά
Κρύβε λόγια μην αρχίσει τα δικά της τώρα... Εμένα δε με πας ποτέ και τέτοιαΔεν σε είδα!
Καλημερα αγαπημενη μου Ilenius.
δουλευει νυχτα ημερα για να μαζεψει λεφτα για την δεξιωση του γαμου ..που θα γινει στην πολυτελη καντινα εξω απο το καραισκακηΑγάπη μου γιατί δεν ήρθες εχθές το βράδυ σπίτι???
Που ήσουν??