billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.052
- Πόντοι
- 5.956
Made for Spanish!!!!Καλημερα αγαπημενη μου Ilenius.
Ζουμερα...γλυκα...για πολυ γλειψιμο....και φυσικοτατα εννοειται.
Made for Spanish!!!!Καλημερα αγαπημενη μου Ilenius.
Ζουμερα...γλυκα...για πολυ γλειψιμο....και φυσικοτατα εννοειται.
I don't speak Spanish my dear!!!Made for Spanish!!!!
Περίεργο γιατί είσαι η δασκάλα της γλώσσας!!!I don't speak Spanish my dear!!!
για αυτο θα μεινεις βλαχαδερο απο το χωριο νουναI don't speak Spanish my dear!!!
Δε πειράζει, τη "δεδομένη" στιγμή μιλάει ο άλλος κι ας μη ξέρει.. βγαίνει αυθόρμηταI don't speak Spanish my dear!!!
Το άσχημο Έλενα μ' αυτά που βλέπουμε είναι ότι αργεί το τέλος Αυγούστου που επιστρέφουμε...
Για αυτό και εγώ την έβαλα τη φώτο για να σας κάνει παρέα στις διακοπές σας !!Το άσχημο Έλενα μ' αυτά που βλέπουμε είναι ότι αργεί το τέλος Αυγούστου που επιστρέφουμε...
εσυ εκει υποστηριζεις το ταιρι σου ...ετσι σε θελω δυναμικο γαμπρουληΔε πειράζει, τη "δεδομένη" στιγμή μιλάει ο άλλος κι ας μη ξέρει.. βγαίνει αυθόρμητα
Η Βλάχο όμως είναι πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκαγια αυτο θα μεινεις βλαχαδερο απο το χωριο νουνα
ναι αλλα δεν εχεις καταγωγη ρε παιδι μου να ησουν εστω δουκισσα κατι γινοτανεΗ Βλάχο όμως είναι πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα
τι να κανω ρε νουνα αμα καθομαστε ολη την ημερα και βγαζουμε τα νευρα μας απο τα προβληματα που κουβαλαμε θα ειχαμε καταληψη στο δαφνιΛοιπόν θα πω κάτι δημόσια γιατί τον πολύζωη και δεν με νοιάζει καθόλου αν κάποιοι το παρεξηγείσετε η νομίζετε ότι το λέω για να το παίξω καλή και γλυκιά!
Κι εγώ άνθρωπος που είμαι έχει τύχει πολλές φορές να είμαι σκεφτικη η λυπημένη!
Μπαίνω στο σαιτ διαβάζω αυτά που γράφει ο πολυζωης και γελαω ασταμάτητα!
Σε,ευχαριστώ πολυζωη !
Για αυτό και εγώ την έβαλα τη φώτο για να σας κάνει παρέα στις διακοπές σας !!
Ίσως να θυμάσαι ότι μια από τις φορές που βρεθήκαμε είχα αναφερθεί στον Πολυζωή. Μου είχε κάνει και μένα εντύπωση το πόσο αυθόρμητος και πλακατζής είναι...Η ζωή θέλει την πλάκα της αλλιώς πάμε να φουντάρουμε να τελειώνουμε.Λοιπόν θα πω κάτι δημόσια γιατί τον πολύζωη και δεν με νοιάζει καθόλου αν κάποιοι το παρεξηγείσετε η νομίζετε ότι το λέω για να το παίξω καλή και γλυκιά!
Κι εγώ άνθρωπος που είμαι έχει τύχει πολλές φορές να είμαι σκεφτικη η λυπημένη!
Μπαίνω στο σαιτ διαβάζω αυτά που γράφει ο πολυζωης και γελαω ασταμάτητα!
Σε,ευχαριστώ πολυζωη !
ε ναι ρε συναγωνιστη μας λειπει το γελιο απο την ζωη μαςΊσως να θυμάσαι ότι μια από τις φορές που βρεθήκαμε είχα αναφερθεί στον Πολυζωή. Μου είχε κάνει και μένα εντύπωση το πόσο αυθόρμητος και πλακατζής είναι...Η ζωή θέλει την πλάκα της αλλιώς πάμε να φουντάρουμε να τελειώνουμε.
Δεν σου κρύβω ότι ένας από τους λόγους που έχω βρεθεί με την Έλενα τρεις φορές μέχρι τώρα είναι ότι εκτός από το πολύ καλό σεξ που σου παρέχει είναι και έξω καρδιά. Και από την πρώτη μας συνάντηση μάλιστα, που ίσως να θυμάται και η ίδια ότι ήμουν πολύ σφιγμένος για πολλούς και διάφορους λόγους. Ξεχνιέσαι πραγματικά...ε ναι ρε συναγωνιστη μας λειπει το γελιο απο την ζωη μας
Εγώ ήδη στην εχυσα μια φορά!Για αυτό και εγώ την έβαλα τη φώτο για να σας κάνει παρέα στις διακοπές σας !!
Από αγγλικό όμως σκίζει!για αυτο θα μεινεις βλαχαδερο απο το χωριο νουνα