stefanos_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2017
- Like
- 510
- Πόντοι
- 81
Ελενα καλησπέρα, έχεις κλειδώσει τα π.μ.?
Καλησπέρα στο site δεν μπορεί να μου στείλει κανένας προσωπικό μήνυμα το έχω κλειδωμένο μόνο Viber ευχαριστώ πολύ !Ελενα καλησπέρα, έχεις κλειδώσει τα π.μ.?
Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα αργότερα αλλά το είχα ήδη γράψει οπότε το άφησα έτσι!!Εγώ πάντως δεν γουστάρω πράσινο με τίποτα!
Ούτε πασοκ,ούτε βαζελο,ούτε καν μπύρα Heineken!
Δως μου κόκκινο και πάρε μου την ψυχή!
ΥΓ έπρεπε να το γράψεις με πράσινα γράμματα!
Τον αραπη κιαν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλας!!!Εχεις π.μ.
δεν εχω σαπουνι η νουνα μονο χλωρινη περνει και τον ασπρο σιφουναΤον αραπη κιαν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλας!!!
Εγώ πάλι δεν έχω αραπη!!!!!δεν εχω σαπουνι η νουνα μονο χλωρινη περνει και τον ασπρο σιφουνα
Εννοώ αραπη για πλύσιμο!!!παρε εναν ΖΑΜΠΕΤΑ
τι αλλη τρελα κολλησες νουνα ρε τι μας περιμενει ακομηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Θέλω επειγόντως κάποιος να με πάει σήμερα σε ένα μπαράκι να χορέψωτι αλλη τρελα κολλησες νουνα ρε τι μας περιμενει ακομηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
εσυ θα χορεψεις στο μπαρακι και αυτον στο ταψιΘέλω επειγόντως κάποιος να με πάει σήμερα σε ένα μπαράκι να χορέψω
Θα πω εγώ στο μέλλοντα σύζυγο μου να με βγάλει βόλτα σήμερα αν τον βρω πουθενά....χαχαχαχαεσυ θα χορεψεις στο μπαρακι και αυτον στο ταψι
που τον βρηκες τον ταμτακο ρε πολυ τσιφουταροςΘα πω εγώ στο μέλλοντα σύζυγο μου να με βγάλει βόλτα σήμερα αν τον βρω πουθενά....χαχαχαχα
Θα είναι στην επιχείρησή του και θα πήζει το γιαούρτι
Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα γινόμασταν ζευγάριπου τον βρηκες τον ταμτακο ρε πολυ τσιφουταρος
σωστα ο κλουβιος και η σουβλιτσαΑν δεν ταιριάζαμε δεν θα γινόμασταν ζευγάρι
Εντωμεταξύ έχει χαθεί από το site λες να με απατάει με καμία άλλη ???σωστα ο κλουβιος και η σουβλιτσα
στην θεσ/νικη τριγυρναει αλλα δεν τον βρισκω επικυνδινοΕντωμεταξύ έχει χαθεί από το site λες να με απατάει με καμία άλλη ???
Θα κοιμηθεί σήμερα στο σπιτάκι του σκυλου