πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
Εσύ δεν δικαιολογεισαι τόσο καιρό έπρεπε να έχεις πάει για σέρβιςΠοια είναι η ντάλα??
Εσύ δεν δικαιολογεισαι τόσο καιρό έπρεπε να έχεις πάει για σέρβιςΠοια είναι η ντάλα??
Πήγα και με διώξανε δεν με κρατήσανε μου είπανε θέλω γενική επισκευή!!Εσύ δεν δικαιολογεισαι τόσο καιρό έπρεπε να έχεις πάει για σέρβις
ρε νουνα να σε ρωτησω εκανα μια εισαγωγη σε αριστοκρατικα ειδη εσυ που εχεις βεβαιως βεβαιως καταγωγη απο χωριο για πες γνωμη θα πουλησουν??? υπαρχει και καδος για απλυταΠήγα και με διώξανε δεν με κρατήσανε μου είπανε θέλω γενική επισκευή!!
ρε νουνα να σε ρωτησω εκανα μια εισαγωγη σε αριστοκρατικα ειδη εσυ που εχεις βεβαιως βεβαιως καταγωγη απο χωριο για πες γνωμη θα πουλησουν??? υπαρχει και καδος για απλυτα
παντως επειδη εκανα μια πρωτη δοκιμη μου ερχεται ενα ευχαριστω συναισθημα για την εκφραση που λεμε σε εχω χεσμενο αισθανομαι οτι ειμαι πιο αριστοκρατης απο δαυτουςΕγώ είμαι από χωριο που να ξέρω??
ρώτα με για προβατάκια και αυγουλάκια να σου πω
Εσυ πιστεψε με δεν χρειαζεσαι τιποτα....εισαι απολυτα κομπλε.Πήγα και με διώξανε δεν με κρατήσανε μου είπανε θέλω γενική επισκευή!!
Οι γαλαζοαίματοι δεν μπορούν να κάνουν παρέα με εμάς τους απλούς χωριάτεςπαντως επειδη εκανα μια πρωτη δοκιμη μου ερχεται ενα ευχαριστω συναισθημα για την εκφραση που λεμε σε εχω χεσμενο αισθανομαι οτι ειμαι πιο αριστοκρατης απο δαυτους
για αυτο νουνα να με βοηθησεις στο τηλεμαρκετινγκ να ξεπουλησουμεΟι γαλαζοαίματοι δεν μπορούν να κάνουν παρέα με εμάς τους απλούς χωριάτες
Εδω που ειμαι εχουν ζητηση σε καποιες πτερυγες. Στειλε οσα θελεις. Θα ξεπουλησω ευκολα.για αυτο νουνα να με βοηθησεις στο τηλεμαρκετινγκ να ξεπουλησουμε
εκει θα κανουμε αλλη προωθηση θα βαλουμε μουρη για να τους πηγαινει το κοψιμο και ο εμετος τρενοΕδω που ειμαι εχουν ζητηση σε καποιες πτερυγες. Στειλε οσα θελεις. Θα ξεπουλησω ευκολα.
για αυτο νουνα να με βοηθησεις στο τηλεμαρκετινγκ να ξεπουλησουμε
Τα πεπονια σου ομως ειναι ολα τα λεφτα. Αφρατα και ζουμερα
Το πεπόνι από όλα τα φρούτα είναι η μεγάλη μου αδυναμία και τώρα που το σκέφτομαι φέτος δεν έχω φάει !Τα πεπονια σου ομως ειναι ολα τα λεφτα. Αφρατα και ζουμερα
Εχω φαει και ηταν τελεια. Πηρα προχθες ενα καρπουζι και ηταν μαπα. Αλλωστε μου αρεσουν περισσοτερο τα πεπονια.Το πεπόνι από όλα τα φρούτα είναι η μεγάλη μου αδυναμία και τώρα που το σκέφτομαι φέτος δεν έχω φάει !
για αυτο γυροφερνεις τον γλυκα για γαμπροΤο πεπόνι από όλα τα φρούτα είναι η μεγάλη μου αδυναμία και τώρα που το σκέφτομαι φέτος δεν έχω φάει !
Θα τον παντρευτώ να τρώω τσάμπα καρπούζια!!για αυτο γυροφερνεις τον γλυκα για γαμπρο
Καλημέρα Έλενα μου!Δεν υπάρχει τίποτα
που δεν γίνεται
γι αυτόν που θέλει
να προσπαθήσει!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΑ !Καλημέρα Έλενα μου!
Καλησπερα !
Καλημέρα σας κύριοι..
Καί φυσικά στην κύρια..
Αχ γέρασα και δεν μπορώ να σας ακολουθήσω σε αυτά τα ωραία μονοπάτια...