πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.840
- Πόντοι
- 12.056
το βραδυ στις 22.00 εχει σιωπητηριο αλλιως θα κυρηξω στρατιωτικο νομοΑυτο δεν μπορω να το αφησω ετσι.....ετοιμασου για βραδυνο μπανακι....γυμνοι.....
το βραδυ στις 22.00 εχει σιωπητηριο αλλιως θα κυρηξω στρατιωτικο νομοΑυτο δεν μπορω να το αφησω ετσι.....ετοιμασου για βραδυνο μπανακι....γυμνοι.....
Γιατί γυμνοί??Αυτο δεν μπορω να το αφησω ετσι.....ετοιμασου για βραδυνο μπανακι....γυμνοι.....
θελεις να κανει της κορδελες του ο δασκαλοςΓιατί γυμνοί??
Έχω μαγιό και πολύ ωραίο!!
Αφου θα στο βγαλω γιατι να καθυστερουμε.....Γιατί γυμνοί??
Έχω μαγιό και πολύ ωραίο!!
σατυρε ετοιμασε μπαγκαζια που δεν πηγες ειπεςΑφου θα στο βγαλω γιατι να καθυστερουμε.....
Να ευχηθώ καλό παράδεισο να έχουν!!παρτε φ35 ξεφτυλες ...
Έπεσε Canadair στην Κάρυστο - Εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο πιλότοι
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πτώση ενός καναντέρ στην περιοχή του Πλατανιστού στην Κάρυστο, πετάει τώρα ελικόπτερο πάνω από το σημείο πτώσης για να δει την κwww.capital.gr
θυσιαστηκαν και αυτοι κοριτσι σαν τα παληκαρια στα τεμπη ..δεν ειναι απωλειεςΝα ευχηθώ καλό παράδεισο να έχουν!!
ΑΘΑΝΑΤΟΙ !
ΗΡΩΕΣ!!
Υ,Γ..τόσες μέρες λένε δεν θρηνησαμε ανθρώπινες ζωές!
Τώρα σιωπή.......
Θα πω και κάτι τελευταίο και θα το κλείσω το θέμα!θυσιαστηκαν και αυτοι κοριτσι σαν τα παληκαρια στα τεμπη ..δεν ειναι απωλειες
ΑΘΑΝΑΤΟΙ
το εβαλα και το πρωι ...μια επαναληψη δεν πειραζει απλος τωρα εχει αλλη εννοιαΘα πω και κάτι τελευταίο και θα το κλείσω το θέμα!
Είμαστε λαός με Αλτσχάιμερ!
Που σε λίγες μέρες δεν θα θυμόμαστε τίποτα!
Εδώ που είμαι κάποιος στην γειτονιά είχε γενέθλια εχθες πιθανόν..... και έριξε πυροτεχνηματα !
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ένιωσα!
Θα μου πεις Έλενα η ζωή συνεχίζεται φυσικά και ναι αλλά ας μην χαιρόμαστε με την δυστυχία του άλλου!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !
Καλό απόγευμα!
Καλημέρα Έλενα και σε όλους/ες στο νήμαΜην αφήσεις ποτέ τις αναμνήσεις σου να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Καλημέρα αγάπη!!Καλημέρα Έλενα και σε όλους/ες στο νήμα
Εδώ "όνειρο" speaking...
Guten morge meine liebe Ilenious...Μην αφήσεις ποτέ τις αναμνήσεις σου να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Για να δούμε γιατί έχει κάτι μποφορια που δεν είναι κι ότι καλύτεροΚαλημέρα αγάπη!!
Εύχομαι να έχουμε μια δροσερή μέρα χωρίς φωτιές!
Κατά τ'άλλα δροσερή μέρα θα έχουμε εκτός αν πλησιάσει κάποιος εσέναΚαλημέρα αγάπη!!
Εύχομαι να έχουμε μια δροσερή μέρα χωρίς φωτιές!
Δυστυχώς έχει πολύ αέρα!Για να δούμε γιατί έχει κάτι μποφορια που δεν είναι κι ότι καλύτερο
Μην αφήσεις ποτέ τις αναμνήσεις σου να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Καλημέρα πολυζωη !