πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.838
- Πόντοι
- 12.056
Ρε νουνα είσαι και εσύ στο συννεφάκι σου ζεις....είναι πιο τσιγγούνης από εσένατο ρύζι είναι ξεπερασμένο!!
Προτιμω τα ροδοπέταλα
Ρε νουνα είσαι και εσύ στο συννεφάκι σου ζεις....είναι πιο τσιγγούνης από εσένατο ρύζι είναι ξεπερασμένο!!
Προτιμω τα ροδοπέταλα
Ροδοπέταλα λοιπόν γιατί όχιτο ρύζι είναι ξεπερασμένο!!
Προτιμω τα ροδοπέταλα
Τώρα είδα βιοχημανε ότι γράφεις στην υπογραφή σου ότι χάλασε η βίδαΡοδοπέταλα λοιπόν γιατί όχι
Πόσα να αντέξει κι αυτή...Η νουνά τη χάλασεΤώρα είδα βιοχημανε ότι γράφεις στην υπογραφή σου ότι χάλασε η βίδα
Εσύ βλέπεις κανένα νορμάλ εδώ μέσαΠόσα να αντέξει κι αυτή...Η νουνά τη χάλασε
Μπα...απειροελάχιστες οι εξαιρέσεις πλέον...Εσύ βλέπεις κανένα νορμάλ εδώ μέσα
Κάποτε θα με αναζητήσεις και δεν θα με βρίσκεις!!Πόσα να αντέξει κι αυτή...Η νουνά τη χάλασε
Η λογική υποδουλώνει όλα εκείνα τα μυαλά που δεν έχουν τη δύναμη να την ελέγξουν!!Εσύ βλέπεις κανένα νορμάλ εδώ μέσα
Συμπληρώνω και αθώαΚάποτε θα με αναζητήσεις και δεν θα με βρίσκεις!!
Θα λες ::
που ειναι η Έλενα αυτό το γλυκό πλάσμα????
Για ποια λες; μπερδεύτηκα χαχαχΣυμπληρώνω και αθώα
Γλυκούλα..έτσι έτσι κάνε μου κόνξες...Κάποτε θα με αναζητήσεις και δεν θα με βρίσκεις!!
Θα λες ::
που ειναι η Έλενα αυτό το γλυκό πλάσμα????
Καλησπέρα ομορφιά μου !
Σε ευχαριστώ πολυ για το τραγούδι
Ένας τέτοιος άνθρωπος είσαι και εσύ!!!!Άνθρωποι που ζουν όπως και εσύ στην ίδια καθημερινότητα στην ίδια πλάνη μα ανακάλυψαν ακολουθώντας τα σημάδια πως η αληθινή ζωή είναι έξω από αυτή
θα τους βρεις σε μία κορυφή βουνού άκρη-άκρη σε έναν απόκρημνο γκρεμό μέσα σε ένα πικνο κι απροσπέλαστο δάσος!
θα τους βρεις εκεί που χτυπάει και η δική σου καρδιά δυνατά ακόμη και όταν είναι μόνη !!
Θα τους συναντήσεις σε μία δυνατή βροχή χωρίς ομπρέλα μόνο με ένα λεπτό αδιάβροχο και τις παλάμες ανοιχτές να αγγίξουν τις στάλες της βροχής!
θα τους δεις να χαμογελούν όταν όλος ο κόσμος τους γκρεμίζεται!
Θα τους ακούσεις να σωπαινουν ανάμεσα στη φασαρία του πλήθους κρατώντας αποστάσεις από τις σκληρές φωνές!
Ανθρωποι που δεν σταμάτησαν να ζουν για να διατηρήσουν την ευθεία στη ζωή τους και αφέθηκαν μετέωροι στα συναισθήματα!
Ανθρωποι που θα ήθελαν να αγγίξουν να νιώσουν να ακούσουν να γευθούν την εύθραυστη απαλότητα της ψυχής τους!
Εχουν υπομονή και καρτερούν μόνο όσα είναι να ρθουν και είναι στην ώρα τους δεν εκβιάζουν τη ζωή δεν την κάνουν εχθρό μα την έχουν σύντροφο.....
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ !
Δεν ξέρω αν είμαι.....Ένας τέτοιος άνθρωπος είσαι και εσύ!!!!
Είσαι..είσαι.. καλά τα λέει ο Μπιλ!Δεν ξέρω αν είμαι.....
Είμαι όμως από τις τυχερες γυναικες της ζωής που έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν και με σέβονται!
Σε ευχαριστώ!!Είσαι..είσαι.. καλά τα λέει ο Μπιλ!
Καλημέρα γλυκέ μου !Καλημερα Ελενα
Εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους τι ανθρωπος εισαι.
Εγω ενα εχω να πω.....εισαι
ΜΗΤΕΡΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΚΥΡΙΑ
ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Εχεις δειξει τις τελευταιες μερες για αλλη μια φορα την ποιοτητα σου και κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει αυτο
Σου ευχομαι τα καλυτερα να ερθουν