πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.838
- Πόντοι
- 12.056
Ένας τέτοιος άνθρωπος είσαι και εσύ!!!!
Ένας τέτοιος άνθρωπος είσαι και εσύ!!!!
Δάσκαλε άμα έχεις μεγαλώσει στα παρισια .....εν αντιθέσει με εμάς που έχουμε μεγαλώσει στα ΠατήσιαΚαλημερα Ελενα
Εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους τι ανθρωπος εισαι.
Εγω ενα εχω να πω.....εισαι
ΜΗΤΕΡΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΚΥΡΙΑ
ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Εχεις δειξει τις τελευταιες μερες για αλλη μια φορα την ποιοτητα σου και κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει αυτο
Σου ευχομαι τα καλυτερα να ερθουν
Καλημέρα γλυκέ μου !
Σε ευχαριστώ πολυ για τα όμορφα σου λόγια είναι τιμή μου να τα ακούω από ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ όπως εσύ!!
Εύχομαι σε όλους μας τα καλύτερα!!
Ναι,αλλά τι ωραίος μουνοτοπος τα Πατήσια!Δάσκαλε άμα έχεις μεγαλώσει στα παρισια .....εν αντιθέσει με εμάς που έχουμε μεγαλώσει στα Πατήσια
αυτο ειναι αληθεια φιλε μαφιοζε οσον αφορα εμας τους πολυ ωραιους το πιρουνι μας ειχε παρει φωτια εβραζεΝαι,αλλά τι ωραίος μουνοτοπος τα Πατήσια!
Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις!
Καλημέρα σας!
κανονισε την πορεια σου γιατι θα φερω τον τομ
Ποιον Τοm?κανονισε την πορεια σου γιατι θα φερω τον τομ
Βλεπεις πως εχω γυρισει ολο τον κοσμο για χαρη της μαθητριας μου....και σκομη δεν το εχω δει ολα. Το Αλκατραζ μου λειπει αν θυμαμαι καλα....Συμπληρώνω και κοσμογυρισμενο.....Κέρκυρα - Χαλκιδική κορυδαλλιους νήσους..... Άλλο βάρος τα λεγόμενα του
θαλασσα μετα τις 10 αυγουστου που στο νερο θα βραζεις μεχρι μακαρονιαΠώς πάει το λενακι έκανε κανένα μπάνιο μαύρισε καθόλου ?
Καλησπέρα!!Πώς πάει το λενακι έκανε κανένα μπάνιο μαύρισε καθόλου ?
εμ στο παρισι δεν εχει θαλασσα μου ηθελες σπιτι στο δασος της βουλωνηςΚαλησπέρα!!
Έχω κάνει πολύ λίγα μπάνια δυστυχώς!
Μα δεν έχει και το κέντρο θάλασσα να πάμε τα κορίτσια να κάνουμε τα μπάνια μας και τις ηλιοθεραπείες μας ..εμ στο παρισι δεν εχει θαλασσα μου ηθελες σπιτι στο δασος της βουλωνης
εχει το συντριβανι στην ομονοια απλος εχουν κανει καταληψη οι επενδυτες πακιΜα δεν έχει και το κέντρο θάλασσα να πάμε τα κορίτσια να κάνουμε τα μπάνια μας και τις ηλιοθεραπείες μας ..
.....δυστυχώς δεν έχουν κάνει μόνο κατάληψη στο συντριβάνι!!εχει το συντριβανι στην ομονοια απλος εχουν κανει καταληψη οι επενδυτες πακι
σε λιγα σε πολυ λιγα χρονια στην αθηνα θα βγαζουμε δημαρχο ξαδελφο του λονδρεζου.....δυστυχώς δεν έχουν κάνει μόνο κατάληψη στο συντριβάνι!!
Ρατσίστρια δεν είμαι δεν υπήρξα ποτέ αλλά.......
Κάποιες καταστάσεις έχουν ξεφύγει εντελώς......
Αυτο δεν μπορω να το αφησω ετσι.....ετοιμασου για βραδυνο μπανακι....γυμνοι.....Μα δεν έχει και το κέντρο θάλασσα να πάμε τα κορίτσια να κάνουμε τα μπάνια μας και τις ηλιοθεραπείες μας ..