Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Για το παρελθόν μιλάει όποιος δεν έχει να πει τίποτα για το μέλλον!!!ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ !
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΩΓια το παρελθόν μιλάει όποιος δεν έχει να πει τίποτα για το μέλλον!!!
Γιατί προφανώς σου αρέσει το παρόν!!!!ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΩ
Όποιος σκέφτεται το παρελθόν είναι καταθλιπτικός!Γιατί προφανώς σου αρέσει το παρόν!!!!
Ότι πιο σωστό έχω ακούσει!!Όποιος σκέφτεται το παρελθόν είναι καταθλιπτικός!
Όποιος σκέφτεται το μέλλον αγχωδης!
Και οποίος σκέφτεται το παρόν είναι γαλήνιος!
Τόσα βιβλία διαβάζω τουλάχιστον κάτι μου έμαθαν!Ότι πιο σωστό έχω ακούσει!!
Και θα το ξαναπώ!
Τελεία και Παύλα,Έλενα είσαι ΚΑΒΛΑ!
Τι να κάνουν τα βιβλία!Τόσα βιβλία διαβάζω τουλάχιστον κάτι μου έμαθαν!
Σε ευχαριστώ ΜΠΙΛ !!
Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει ότι κι αν έχει βιώσει στην ζωή του!Τι να κάνουν τα βιβλία!
Εσυ έχεις σπουδάσει τη ζωή!
Και παρολες τις δυσκολίες που έχεις βιώσει αποτελεις υπόδειγμα χαρακτήρα!!
Και έτσι πρέπει!!!Προταιρεοτητα ποια δίνω στα θέλω τα δικά μου !!
Όλοι πάμε στον Πητ ΠαπαδάκοΓια το παρελθόν μιλάει όποιος δεν έχει να πει τίποτα για το μέλλον!!!
Εγώ στην Ειρήνη,στην κυψέλη!!!Όλοι πάμε στον Πητ Παπαδάκο
Εσένα σε περιμένει μια ψυχή κάπου αλλά δεν πας γιατί φοβάσαι τα φαντάσματαΕγώ στην Ειρήνη,στην κυψέλη!!!
Μην έχετε μυστικά από εμέναΕσένα σε περιμένει μια ψυχή κάπου αλλά δεν πας γιατί φοβάσαι τα φαντάσματα
Για να τα μάθεις όλα πρέπει να αποκτήσεις γαλάζιο αίμα...χωριατακι Ε χωριατακιΜην έχετε μυστικά από εμένα
Εδώ έχουμε μυστικά από τον εαυτό μας!Μην έχετε μυστικά από εμένα
Εγώ έβαλα ντεντέκτιβ και με ψαχνωΕδώ έχουμε μυστικά από τον εαυτό μας!
Εγώ πήγα στο φως στο τούνελ και δεν με βρήκα ποτέ!!Εγώ έβαλα ντεντέκτιβ και με ψαχνω
Έβαλα εγώ κάτι καλοπαιδα μπας και σε ξεφορτωθούμεΕγώ πήγα στο φως στο τούνελ και δεν με βρήκα ποτέ!!