Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Μια γλυκιά δόση τρελας πρέπει να την έχουμε σε λογικά πάντα πλαίσια αλλιώς δεν την παλεύουμε στις δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας!!
Άλλωστε σε έναν τρελο κόσμο μόνο οι τρελοί είναι λογικοί!!
Οντως....
Αν θυμαμαι καλα της διαβαζει την ζωη τους διοτι πασχει απο Αλτσχαιμερ η γυναικα του.Η δεύτερη αγαπημενη μου ταινία που είναι και αληθινή ιστορία!!
Αυτή ήταν πολύ πλούσια και αυτος ένα φτώχο λαϊκό παιδί όταν χώρισαν αυτός της έφτιαξε το σπίτι των ονείρων της !!Αν θυμαμαι καλα της διαβαζει την ζωη τους διοτι πασχει απο Αλτσχαιμερ η γυναικα του.
Πως γνωριστηκαν.....
Την εχω δει και δυστυχως θα..
Δυστυχως αυτο ειναι αληθεια. Πλεον οι αληθηνοι ερωτες σπανιζουν. Ομως ας μην χασουμε την ελπιδα.Αυτή ήταν πολύ πλούσια και αυτος ένα φτώχο λαϊκό παιδί όταν χώρισαν αυτός της έφτιαξε το σπίτι των ονείρων της !!
Τα ξαναβρήκαν γιατί υπήρχε μεγάλος έρωτας και όταν γέρασε και έπαθε άνοια πήγε στο γηροκομείο μαζί της να της διαβάζει το ημερολόγιο !
Μόνο στις ταινίες γίνονται αυτά γιατί στην πραγματικότητα τα ζευγάρια σε οποιαδήποτε δυσκολία απλά αποχωρούν!
Όσες φορές κι αν την έχω δει την ταινία αυτή πάντα δεν μπορώ να συγκρατησω τα δάκρυα μου !!
Συγκλονιστηκα όταν έμαθα ότι ήταν όντως αληθινή ιστορία!
Υπάρχουν και αυτοί οι έρωτες!
Εγώ το έχω πει πάρα πολλές φορές δεν κοιτάζω την εμφάνιση σε έναν άντρα αλλά τον χαρακτηρα του !!Δυστυχως αυτο ειναι αληθεια. Πλεον οι αληθηνοι ερωτες σπανιζουν. Ομως ας μην χασουμε την ελπιδα.
Ισως εχεις δικιο αλλα πιστευω δεν ειναι παντα ετσι. Αν βαζεις την εμφανιση σαν βασικο κριτηριο τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αποτυχιας.Εγώ το έχω πει πάρα πολλές φορές δεν κοιτάζω την εμφάνιση σε έναν άντρα αλλά τον χαρακτηρα του !!
Δεν μου λέει κάτι να έχω τον κούκλο δίπλα μου και να με ξενερώνει η συμπεριφορά του .....χαχαχαχα..
Οι άντρες θεωρώ δίνετε πιο πολύ βάση στην εμφάνιση σε μια γυναίκα!!
Άκου ιστορία!!Ισως εχεις δικιο αλλα πιστευω δεν ειναι παντα ετσι. Αν βαζεις την εμφανιση σαν βασικο κριτηριο τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αποτυχιας.
Βλεπεις ζευγαρια και λες τι του/της βρηκε. Ειμαι σιγουρος οτι σε αυτα δεν ηταν η εμφανιση βασικος παραγοντας.
Ολοι το εχουμε σκεφτει.
Ειδες. Παντα υπαρχουν οι εξεραισεις. Βεβαια υπαρχουν και οι περιπτωσεις οπου παιζουν ρολο και τα χρηματα οποτε βλεπεις το ταιρι σαν μοντελο. Αλλα και εδω ειναι σχεζον σιγουρο οτι δεν θα παει καλα.Άκου ιστορία!!
Ο κολλητός μου και συμμαθητής μου κούκλος ανακοίνωσε στην παρέα ότι ερωτεύθηκε χαρήκαμε όλοι και αποφασίσαμε να την γνωρίσουμε..
Όταν την είδαμε πάθαμε σοκ ήταν τόσο άσχημη και είπαμε Θεέ μου τι της βρήκε??
Δεν ταίριαζαν καθόλου όμως..
Όταν τον ρωτήσαμε μας είπε!
Πάρτε τα μάτια μου και κοιτάξτε την ..
Με τον καιρό κατάλαβα γιατί την ερωτεύθηκε ήταν το πιο γλυκό πλάσμα που έχω γνωρίσει!
Τον έρωτα εμισησαν πολύ το χρήμα ουδείς!!Ειδες. Παντα υπαρχουν οι εξεραισεις. Βεβαια υπαρχουν και οι περιπτωσεις οπου παιζουν ρολο και τα χρηματα οποτε βλεπεις το ταιρι σαν μοντελο. Αλλα και εδω ειναι σχεζον σιγουρο οτι δεν θα παει καλα.
Γινεται και το κερατο παει συννεφο. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Τον έρωτα εμισησαν πολύ το χρήμα ουδείς!!
Δυστυχώς ξέρω πολλά ζευγάρια που είναι μαζί μόνο και μόνο επειδή το ταιρι τους είχε οικονομική άνεση!
Ραντεβού κάνω ναι για οικονομικούς λόγους!
Αλλά να ήμουν με κάποιον και να το έπαιζα ερωτευμένη επειδή ήταν πλούσιος και θα μου εξασφάλιζε μια άνετη ζωή όχι δεν θα του έκανα ΠΟΤΕ !!
Θα το ήθελα πολύ να πάμε για ποτάκι!!Γινεται και το κερατο παει συννεφο. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Ελα ετοιμασου να παμε για ποτακι.....να δροσιστουμε..
Εγω ευχαριστω κουκλα μου γλυκια. Φιλακια πολλα.Θα το ήθελα πολύ να πάμε για ποτάκι!!
Με καλεί το καθήκον...χαχαχαχα
Σε ευχαριστώ για την όμορφη παρέα γλυκέ μου δάσκαλε!
Κι εγώ που νόμιζα ότι ήμουν η αδυναμία σου
πολυ κριμα ελπιζω να μην κολλησες και να ειναι παροδικη η τρελαΕίμαι ελεύθερος να είμαι ό,τι κι αν είμαι
Ό,τι διαλέξω, αν θέλω θα τραγουδήσω και τα μπλουζ
Είμαι ελεύθερος να πω ό,τι μπορώ
Ό,τι μου αρέσει, αν είναι λάθος ή σωστό, δεν πειράζει
Ετσι ξεκιναει το τραγουδι
μονο εγω διαφερω νουνα με ενδιαφερει μονο η καταγωγη μην ξεπεσω σε καμια τελευταια απο δουκισσα και πανωΕγώ το έχω πει πάρα πολλές φορές δεν κοιτάζω την εμφάνιση σε έναν άντρα αλλά τον χαρακτηρα του !!
Δεν μου λέει κάτι να έχω τον κούκλο δίπλα μου και να με ξενερώνει η συμπεριφορά του .....χαχαχαχα..
Οι άντρες θεωρώ δίνετε πιο πολύ βάση στην εμφάνιση σε μια γυναίκα!!
νομιζω δεν περνουν τωρα ΕΣΣΟ τον αλλο μηναΘα το ήθελα πολύ να πάμε για ποτάκι!!
Με καλεί το καθήκον...χαχαχαχα
Σε ευχαριστώ για την όμορφη παρέα γλυκέ μου δάσκαλε!